Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Buell']Kejko się właśnie pakuje do DT ale klinikę która ją za darmo diagnozowała będzie jeszcze musiała często odwiedzać... 7 szt. w różnym stanie nadal pod W-wą na obserwacji.

Edit:

[COLOR=#000000][FONT=Verdana][B]
[*] [/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Verdana]Niestety jeden z ONków z interwencji, wydawało by się w lepszym stanie niż inne - miał rozległy nowotwór. Wyglądał na takiego "napuchniętego" jak by był zarobaczony na maxa ale rzeczywistość nie była "tak dobra". Guzy, przeżuty - płyn w jamie brzusznej i płucach. Pomimo walki o życia psa - nie dało się go uratować.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]

Kajko - Ty szczęściaro!

Co do Onka, szkoda psiaka, i to właśnie teraz, kiedy go uratowano. Przewrotny los, znowu zakpił z bidy...........przykro mi.....

• Replies 158
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='MALWA']Kajko - Ty szczęściaro!

Co do Onka, szkoda psiaka, i to właśnie teraz, kiedy go uratowano. Przewrotny los, znowu zakpił z bidy...........przykro mi.....[/QUOTE]
Przynajmniej w tych ostatnich dniach był pod stałą opieką, gdyby został to by się "utopił"...

Posted

[quote name='MALWA']Trzeba watek porozsyłac i prosić o pomoc, moze ludzie jeszcze pomogą........[/QUOTE]
Ja zaprosiłem wszystkich których znam...

Posted

Super, bez zaproszenia to chyba nikt tu nie zajrzy...
Dostałem trochę zdjęć każdego psa, pon/wt pohostuję to powrzucam ;)
Wiemy też już więcej o ich charakterach i trzeba będzie zacząć ogłaszać psiaki na DT - już są hotelowane [razem] a wet dojeżdża.
Wszystkie mają po kilka kąpieli dziennie, podczas których są sprzątane i sterylizowane pomieszczenia, jak tylko są suche to mają wspólne zabawy i spacery - oczywiście prawie wszystkie w robionych codziennie kubraczkach.
Zaczynają im porastać łyse miejsca ;)

Posted

te owczasie były już na naszym skarpetowym. Jeśli możecie doprecyzować, co potrzebne dla innych piesków (Bańka została już naszą beneficjentką i cieszmy się poprawą jej losu), to napiszcie na wątku. Karma, leczenie, sterylka, hotel - w tych sytuacjach skarpeta wyciąga pomocną dłoń. Inaczej pomóc nie mogę

Posted

[quote name='MALWA']Powysyłałam sporo zaproszeń, zresztą nadal to robię, i mam nadzieję, ze ktoś choć zajrzy............[/QUOTE]
jestem na zaproszenie, nie wiem jak mogę pomóc bo z kasą marnie:(

Posted

[quote name='egradska']te owczasie były już na naszym skarpetowym. Jeśli możecie doprecyzować, co potrzebne dla innych piesków (Bańka została już naszą beneficjentką i cieszmy się poprawą jej losu), to napiszcie na wątku. Karma, leczenie, sterylka, hotel - w tych sytuacjach skarpeta wyciąga pomocną dłoń. Inaczej pomóc nie mogę[/QUOTE]

Tu musi odpowiedzieć Buell.

[quote name='Mysza2']jestem na zaproszenie, nie wiem jak mogę pomóc bo z kasą marnie:([/QUOTE]

Dziękuję za przybycie!

Posted

Znam temat z fb.Dziś trochę poudostepniam.Napiszę tylko,że dopóki prawo nie zobowiąże takich meneli do płacenia i leczenia nasza pomoc będzię jak syzyfowa praca.Oczywiście potrzebna i piękna ale w pewnym sensie jest to neverending story:shake: Finansowo nie wspomogę,jedynie porozsyłam ponownie z linkiem do Dogo na fb.

Posted

Dziękuję osobom, które zajrzały do odebranych Onków.

Na chwilę obecną pewnie kasa to jest to co psiaki potrzebują najbardziej.... są już leczone i mają opiekę, a to wszystko kosztuje.