Jump to content
Dogomania

NORA- po sterylizacji aborcyjnej, w dt. Prosi o ogłaszanie i pomoc w znalezieniu ds

Recommended Posts

Posted

Doszła wpłata od Roland_De 25 zł

Przypominam, że Nora ma w sumie 40 zł deklaracji. Brakuje 190. Proszę o pomoc. Z mojego bazarku będzie koło 90 zł ale to i tak za mało na opłacenie dt.
Michelle nie spłynęły mi jeszcze deklaracje za Kitkę ani wszystkie wpłaty z bazarku, przelew zrobię Ci dopiero po otrzymaniu wpłat.
Sytuacja wygląda nieciekawie. Nie daję rady sama z uzbieraniem tych kwot. Proszę o pomoc. Chciałam zrobić bazarek cegiełkowy i czekoladowy, niestety mam ostatnio bardzo dużo dyżurów i nie wyrabiam się z niczym. W sylwestra i NR oczywiście byłam w pracy, dziś odsypiałam a jutro znów.

[B]Wszystkim cioteczkom Norki dobrego Tego Roku a Norce znalezienia rychło domku.[/B]

Posted

I ja również życzę Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku :)
... te realia... żeby te możliwości były większe!... albo potrzeb, było mniej!...
to moje Noworoczne marzenie...
[IMG]http://www.stronka-agusi.pl/hosting/images/l0d0rmyiyeum63z1m5mo.gif[/IMG]

Posted

[quote name='Ania102']Doszła wpłata od Roland_De 25 zł

Przypominam, że Nora ma w sumie 40 zł deklaracji. Brakuje 190. Proszę o pomoc. Z mojego bazarku będzie koło 90 zł ale to i tak za mało na opłacenie dt.
Michelle nie spłynęły mi jeszcze deklaracje za Kitkę ani wszystkie wpłaty z bazarku, przelew zrobię Ci dopiero po otrzymaniu wpłat.
Sytuacja wygląda nieciekawie. Nie daję rady sama z uzbieraniem tych kwot. Proszę o pomoc. Chciałam zrobić bazarek cegiełkowy i czekoladowy, niestety mam ostatnio bardzo dużo dyżurów i nie wyrabiam się z niczym. W sylwestra i NR oczywiście byłam w pracy, dziś odsypiałam a jutro znów.

[B]Wszystkim cioteczkom Norki dobrego Tego Roku a Norce znalezienia rychło domku.[/B][/QUOTE]

Kurcze, trzeba tu więcej osób pościągać.

Posted

[quote name='Ania102']Ciocie może ktos pomysleć nad tekstem? Padam po prostu i mam jałowe mysli a ogłosić Norę trzeba.[/QUOTE]

A może ktoś zrobić takie podsumowanie charaktery Norci?

Posted

[quote name='ang']Aniu, ja mogę dać 20 zł stałej od lutego, jeśli to coś pomoże... [/QUOTE]

Dzięki ang, na Kitke już nie wpłacaj bo w styczniu wyszło za nią tylko coś koło 20 paru zł, więc zapisuję Cię u Nory na luty. Dzięki.

Posted

[quote name='Ania102']Dzięki ang, na Kitke już nie wpłacaj bo w styczniu wyszło za nią tylko coś koło 20 paru zł, więc zapisuję Cię u Nory na luty. Dzięki.[/QUOTE]
nie, nie! to zapisz mnie u Nory 20 za styczeń (możesz napisać że to jednorazowa, żeby nie mieszać) i od lutego po 40, ok? deklaracja będzie wpłacana ok. 10tego

Posted

[quote name='ang']nie, nie! to zapisz mnie u Nory 20 za styczeń (możesz napisać że to jednorazowa, żeby nie mieszać) i od lutego po 40, ok? deklaracja będzie wpłacana ok. 10tego[/QUOTE]

Ang na ile mam Ci zapisać tą deklarację? Sorki ale zgłupiałam. Na 20 czy 40? (tak sobie pomyslałam, że cyferka Ci się pomyliła bo chyba wcześniej u Kitki inną kwotę deklarowałaś) jesteś ANIOŁ i Ci dziękuję.

Nr konta ciocie ten sam, musze ogarnąć te deklaracje. Mam jeszcze do rozliczenia 2 bazarki ale ciągle brakuje mi wpłat i dlatego nie rozliczyłam. Poprzenoszę deklaracje z konta Kitki na Norkę i będzie jasna sytuacja ile jest bo teraz to sama się pogubiłam ale muszę to zrobić na spokojnie żeby nie pomieszać.

Pomóżcie prosze w tekscie do ogłoszeń

Posted

[quote name='Ania102']
Pomóżcie prosze w tekscie do ogłoszeń[/QUOTE]

Kilka wskazówek: Norcia jest bardzo wesoła i radosna, dogaduje się z innymi psiakami, ale w jej rozmiarze, gdy widzi Hrabala albo Bastka warczy na nich, ale Tupcia - bo jest malutki- toleruje. Nie jest taką przytulanką jak Kitka, która oby tylko wleźć na kolanka, o nie, Norka lubi glaski i drapanko po brzusiu i pupci, ale nie tuli się, rozdaje buziaki,ale tylko gdy sama chce. Nie lubi nakrywania czymkolwiek, zawsze czmychnie spod koca czy kołderki. Na ogrodzie biega jak perszing, załatwi potrzeby i biegiem do domu. Nie jest wybredna z jedzeniem, dostaje chrupki z wkładką, to oczywiście wkładka znika pierwsza, a potem kręci się i kręci wokół miski tak długo,aż chrupki też skonsumuje :) Lubi też jak jej śpiewam :evil_lol:

Posted

[quote name='Ania102']Ang na ile mam Ci zapisać tą deklarację? Sorki ale zgłupiałam. Na 20 czy 40? (tak sobie pomyslałam, że cyferka Ci się pomyliła bo chyba wcześniej u Kitki inną kwotę deklarowałaś) jesteś ANIOŁ i Ci dziękuję.
[/QUOTE]
tak, jak pisałam na pw, to co miałam wpłacić na Kitkę w styczniu, wpłacę na Norkę (niech to będzie jednorazowa), a od lutego 40 zeta stałej
nie ma za co:)

Posted

[quote name='michelle04']Kilka wskazówek: Norcia jest bardzo wesoła i radosna, dogaduje się z innymi psiakami, ale w jej rozmiarze, gdy widzi Hrabala albo Bastka warczy na nich, ale Tupcia - bo jest malutki- toleruje. Nie jest taką przytulanką jak Kitka, która oby tylko wleźć na kolanka, o nie, Norka lubi glaski i drapanko po brzusiu i pupci, ale nie tuli się, rozdaje buziaki,ale tylko gdy sama chce. Nie lubi nakrywania czymkolwiek, zawsze czmychnie spod koca czy kołderki. Na ogrodzie biega jak perszing, załatwi potrzeby i biegiem do domu. Nie jest wybredna z jedzeniem, dostaje chrupki z wkładką, to oczywiście wkładka znika pierwsza, a potem kręci się i kręci wokół miski tak długo,aż chrupki też skonsumuje :) Lubi też jak jej śpiewam :evil_lol:[/QUOTE]
to bardzo fajny, rozsądny psiak, nie każdy lubi jak psiur jest natarczywy w swych czułościach, Norka sama wie kiedy i jak chce, żeby ją miziakowć:)