paula_t Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Rudzia-Bianca napisał(a):Mogłabyś ? Na samym gumtree Reksik ma 230 wejść na ogłoszenie i cisza ani pół telefonu :( :( Jasne, już do Niej napiszę z prośbą. ang napisał(a):Rudzia, deklaracje potrzebne? Ja nie Rudzia, ale mogę odpowiedzieć ;) Brakuje ok.200 złotych deklaracji.... Ja mogę dać skromną dyszkę, więcej nie dam rady, przepraszam:oops: Quote
Rudzia-Bianca Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 [quote name='ang']Rudzia, deklaracje potrzebne? No niestety tak :( [quote name='paula_t']:( Jasne, już do Niej napiszę z prośbą. Ja nie Rudzia, ale mogę odpowiedzieć ;) Brakuje ok.200 złotych deklaracji.... Ja mogę dać skromną dyszkę, więcej nie dam rady, przepraszam:oops: Paula , dycha to bardzo dużo dla nas, bardzo Ci dziękuję :) Na bazarku m.in dla Reksa nowe fanty ;) Quote
Tooom Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Jestem choć na chwilkę, widzę że wątek powoli wygasa :(. Piękne rzeczy robisz chyba się na coś skuszę :). Quote
Mazowszanka13 Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Tooom napisał(a):Jestem choć na chwilkę, widzę że wątek powoli wygasa :(. Piękne rzeczy robisz chyba się na coś skuszę :). Nie wygasa, nie wygasa :) Jeszcze się będzie działo. Quote
paula_t Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Rudzia, Foksia i Dżekuś umieści Reksa w Gazecie Krakowskiej:multi: Dziękujemy pięknie Ciotce:Rose: Poprosiła tylko o przesłanie zdjęć i tekstu na maila, czekam tylko na adres. Quote
Lidan Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Może zaczaruje kogoś zdjęcie Reksia w gazecie i na Mikołaja trafi do swojego domku :kciuki: Quote
paula_t Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Lidan napisał(a):Może zaczaruje kogoś zdjęcie Reksia w gazecie i na Mikołaja trafi do swojego domku :kciuki: Na to właśnie liczymy ;) Można by jeszcze plakaty po Krakowie porozwieszać...W niedzielę idę na wizytę PA i Państwo zobaczyli sunię właśnie na plakacie w tramwaju. Quote
Rudzia-Bianca Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Tooom napisał(a):Jestem choć na chwilkę, widzę że wątek powoli wygasa :(. Piękne rzeczy robisz chyba się na coś skuszę :). Jakie mi tu wygasa, Cioteczki dopisują tylko Wujaszek jakoś się miga :eviltong: Kciuki zaciskać proszę , nic pewnego oczywiście ,ale pierwszy promyk nadziei - mam wysłać zdjęcia Reksika pani do Krakowa . Problemy dwa - mieszkanie w bloku i kot w nim ... Paula dzięki że napisałaąs do Foksi :) a Foksia i Dżekuś Tobie tez wielkie dzięki :) Zdjęcia wyślę z domu , bo nie mam w pracy . Quote
paula_t Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Ważne, że jakiś odzew z ogłoszeń jest, to zawsze przywraca wiarę w człowieku na znalezienie domku:) Problem mieszkania rozwiąże się, jeżeli okaże się, że Pani jest aktywną osobą, a jeśli chodzi o koty, to cóż....trzeba Reksika sprawdzić na nie:evil_lol: Quote
Tooom Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Rudzia-Bianca napisał(a):Jakie mi tu wygasa, Cioteczki dopisują tylko Wujaszek jakoś się miga :eviltong: Kciuki zaciskać proszę , nic pewnego oczywiście ,ale pierwszy promyk nadziei - mam wysłać zdjęcia Reksika pani do Krakowa . Problemy dwa - mieszkanie w bloku i kot w nim ... Paula dzięki że napisałaąs do Foksi :) a Foksia i Dżekuś Tobie tez wielkie dzięki :) Zdjęcia wyślę z domu , bo nie mam w pracy . Jak już pisałem kot nie jest dla Reksa problemem, pytanie czy Reksiu nie będzie problemem dla kota ? Quote
ang Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Rudzia, ja 30 zeta (od grudnia, wpłata koło 10tego). Quote
paula_t Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 (edited) Tooom napisał(a):Jak już pisałem kot nie jest dla Reksa problemem, pytanie czy Reksiu nie będzie problemem dla kota ? No to świetnie:multi: Rudzia, wiesz może coś więcej.....? Edited November 23, 2012 by paula_t Quote
Nadziejka Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 :thumbs::buzi:Reksiaczku zagladam i sciskam za ciebie Quote
Panna Marple Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Jestem na zaproszenie. Mogę dać 20zł miesięcznie Quote
wojtuś Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Odwiedzam Reksika :) Kciuki trzymam, oby się spodobał domkowi :) Quote
Rudzia-Bianca Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 ang napisał(a):Rudzia, ja 30 zeta (od grudnia, wpłata koło 10tego). Panna Marple napisał(a):Jestem na zaproszenie. Mogę dać 20zł miesięcznie Kochani jesteście ze tu zaglądacie, ja od niedzieli biegam za zagubioną Myślenicach sunią i już powiem szczerze nie mam sił . Wczoraj o 2 w nocy wróciłam i zaglądam tylko na bazarki żeby pouzupełniać , a tu takie niespodzianki :) Dzięki dzięki dzięki :) Jutro powysyłam nr konta :) Strasznie Wam dziękuję :) paula_t napisał(a):No to świetnie:multi: Rudzia, wiesz może coś więcej.....? Niestety cisza , pani się nie odezwała z ogłoszeń zero odezwu :( Idę spać , zaczęłam sezon świąteczny - 3 kartki na bazarek już są :) I powiem w tajemnicy - cholerka podobają mi się :) takich jeszcze u mnie nie było , ale to za kilka dni , musi się więcej uzbierać karteczek . A w drugiej tajemnicy powiem :) Tooom miał lepić aniołki na bazarek - czekam niecierpliwie na efekty :) Quote
Lidan Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Matko...! Rudzia-Bianca pisała po godz. 4-ej! Co za nieludzka pora. Ciekawe czy szła spać czy już wstawała;-) Quote
Rudzia-Bianca Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Lidan napisał(a):Matko...! Rudzia-Bianca pisała po godz. 4-ej! Co za nieludzka pora. Ciekawe czy szła spać czy już wstawała;-) Szła spać ;) Wkrótce pokażę powód ;) Quote
paula_t Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Ciotki, błagam, zajrzyjcie do tego 14-letniego niewidomego staruszka. Udało się znaleźć mu DT, inaczej trafiłby do schronu, ale jak zwykle wszystko rozbija się o kasę :( http://www.dogomania.pl/forum/threads/236255-14-letni-niewidomy-dziadek-ma-trafi%C4%87-do-schronu-w-Kutnie-pom%C3%B3%C5%BCcie/page2 Quote
Rudzia-Bianca Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 W papierowym sklepiku Rudzi nowe bileciki do prezentów lub ozdóbki świąteczne ;-) zapraszam serdecznie 28-11-2012r.kończymy PAPIEROWY SKLEPIK RUDZ[SIZE=2]I [SIZE=2]OTWARTY KLIKNIJ I WSKO[SIZE=2]CZ NA ZAKUPY ZAPRASZAM Quote
Rudzia-Bianca Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 (edited) A walnęłam się w swoim rozpędzie i wykasowałam sobie post zamiast napisać nowy , było tu w każdym razie to ze nie mam czasu do Reksika po nowe zdjęcia podjechać ... Edited November 27, 2012 by Rudzia-Bianca Quote
Recommended Posts