Rudzia-Bianca Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 [quote name='ewab']Paczę i paczę na Reksa i żadną miarą huskiego/malamuta w nim nie mogę dojrzeć:oops:. A jak z charakterkiem? Ma pysio takie malamutowe , sierść podobną , charakter niestety też . Chodzi i sobie gada, to uciekanie. Zresztą dziewczyny od północniaków na fb też tak stwierdziły Nowości na bazarku - zapraszam :) Quote
Rudzia-Bianca Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 dara9 napisał(a):Och Grzybek też śliczny! Może ktoś zechce tych dwóch pięknych Panów w zestawie :)? Nie wiem jak Reks do kotów . Quote
Tooom Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Rudzia-Bianca napisał(a):Nie wiem jak Reks do kotów . Naszego kotka przybłędę co najwyżej lizał. Ale może po prostu go smakował? :). Quote
Rudzia-Bianca Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Tooom napisał(a):Naszego kotka przybłędę co najwyżej lizał. Ale może po prostu go smakował? :). Aż Ty masz poczucie humoru ...:diabloti: Quote
Rudzia-Bianca Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 mysza 1 napisał(a):Przyszłam w odwiedziny do Reksia. Witaj :) Rozgość się :) Quote
Lidan Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Zaglądam w pośpiechu do Reksia i pędzę dalej... Quote
paula_t Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 I jak tam Reksik się miewa? Jak zdrówko? Quote
dara9 Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Tooom napisał(a):Naszego kotka przybłędę co najwyżej lizał. Ale może po prostu go smakował? :). Hi hi, może rzeczywiście, ale skoro go nie zjadł to znaczy, że kotów nie lubi...jeść:evil_lol: Quote
Mazowszanka13 Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Zapraszam serdecznie na bazarek z którego część dochodu przeznaczona jest dla Reksia :): http://www.dogomania.pl/forum/threads/235609-NIE-MASZ-POMYS%C5%81U-NA-PREZENT-do-25-listopada-21-00 Quote
Rudzia-Bianca Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 [quote name='Mazowszanka']Zapraszam serdecznie na bazarek z którego część dochodu przeznaczona jest dla Reksia :): http://www.dogomania.pl/forum/threads/235609-NIE-MASZ-POMYSŁU-NA-PREZENT-do-25-listopada-21-00 Dziękuję pięknie :) Nie wiem co u Reksia, nie miałam czasu nawet zadzwonić :( Wczoraj z pracy wróciłam nad ranem, a teraz szukaliśmy w Myślenicach suni adoptowanej 11 listopada z Kielc która uciekła pani na spacerze :( Jutro będę dzwonić . Quote
Tooom Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Dzwoniłem do P.Marty w piątek. Wszystko z Reksiem ok, grzeczny jest, nie ma z nim żadnych problemów. Quote
Rudzia-Bianca Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Tooom napisał(a):Dzwoniłem do P.Marty w piątek. Wszystko z Reksiem ok, grzeczny jest, nie ma z nim żadnych problemów. O to super :) Ja zadzwonię dziś bo chyba mu się antybiotyk kończy i pewnie trzeba do wet podjechać . Quote
Rudzia-Bianca Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Antybiotyk do przyszłego poniedziałku a potem może się uda go odjajaczyć ;) Zero telefonów, zero maili zero zainteresowania takim pięknym Reksikiem :( Quote
paula_t Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Ostatnio jak tak chodzę po wątkach to widzę, że strasznie ciężko idą adopcje nie tylko starszych psiaków, ale szczylków też nie chcą...:( Quote
Mazowszanka13 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 paula_t napisał(a):Ostatnio jak tak chodzę po wątkach to widzę, że strasznie ciężko idą adopcje nie tylko starszych psiaków, ale szczylków też nie chcą...:( Najlepiej " idą " małe suczki. Zobaczcie jaki ruch u malagos. Quote
paula_t Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Będziemy Rudzia ogłaszać niuńka do skutku. Może poprosić Foksię i Dżekuś, żeby umieściła go w krakowskiej? Quote
Rudzia-Bianca Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 paula_t napisał(a):Będziemy Rudzia ogłaszać niuńka do skutku. Może poprosić Foksię i Dżekuś, żeby umieściła go w krakowskiej? Mogłabyś ? Na samym gumtree Reksik ma 230 wejść na ogłoszenie i cisza ani pół telefonu :( Quote
Lidan Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Mazowszanka napisał(a):Najlepiej " idą " małe suczki. Zobaczcie jaki ruch u malagos. To może trzeba psiaczka cichaczem do malagos podrzucić :diabloti: Quote
Rudzia-Bianca Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Lidan napisał(a):To może trzeba psiaczka cichaczem do malagos podrzucić :diabloti: Odjajczymy, odchudzimy , imię na Reksiowa zmienimy i dawaj ;) Quote
Recommended Posts