Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 580
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niesamowita , kochana kruszyna. Musi być rehabilitowana, chce próbuje, stara się. Szykuję bazarek będzie też dla Franusi:)
Najsłodszy skarb.

Posted

Jasza napisał(a):
Moja Mama wpłaciła dla Franki 15 PLN.
Uściski dla najdzielniejszej suni na Dogo. :loveu:

Dziekujemy:loveu:
Bylam wczoraj u Franczeski,nawet nie wiecie jak ona chce chodzic:shake:Sama sie podnosi i robi 2,3 kroczki,pozniej oczywiscie siad na pupcie:-(
Jak wypuszczalam zwierzaki,ktore sa u Joli w domu to mi zwiala:lol:nawet nie zauwazylam kiedy:mad:chociaz Jola mowila zeby jej nie wypuszczac,ale co tam.Szkoda mi jej bylo.to troszke na podworku pobuszowala.Wyslalam zdjecia do kejciu,wstawi jak net odzyska.
Sami zobaczycie:eviltong:Cudna jest.
Rehabilitacja zrobila swoje.Poniewaz Viva bedzie zbierac na wozek,a zrezygnowala z oplat za reh..Jola wczoraj pytala o koszty,otoz koszt jednego zabiego tz pola magnetycznego,akupunktury elektrycnej i biezni wodnej 100:-(:-(:-(moze jeszcze Jola cos wynegocjuje ale to podobno i tak niewiele:shake:
Bardzo prosimy o wsparcie,a za kazdy grosz dziekujemy:Rose::Rose::Rose:

Posted

Ja cały czas zaglądam i cały czas myślę o Frani.
Będę miała prawdopodobnie "zlecenie" na trzy lub cztery akwarelki,
troszkę pieniędzy dla Frani wpadnie, wiem, że to kropla w morzu potrzeb, ale zawsze coś.

Posted

Jasza napisał(a):
Ja cały czas zaglądam i cały czas myślę o Frani.
Będę miała prawdopodobnie "zlecenie" na trzy lub cztery akwarelki,
troszkę pieniędzy dla Frani wpadnie, wiem, że to kropla w morzu potrzeb, ale zawsze coś.

Bardzo dziekuje:loveu:

Posted

Jasza napisał(a):
Przestań, to Wam się należą podziękowania!

Kurde,ona jest taka cudna,i tak bardzo lezy mi na sercu.Duzo juz widzialam i myslalam,ze nic juz nie jest mnie w stanie zadziwic,a jednak:placz:
Wiesz, ja ja czesto widze i widze jej postepy w rehabilitacji i jak ona bardzo chce chodzic.Serce sciska.Ona jest taka przytulasna,taka otwarta na czlowieka i taka krucha,ze strach ja wziasc na reca,zeby jej nie uszkodzic
.

Posted

Jeśli nie to warto poszukać na Dobo kogoś kto potrafi to zrobić i trzeba działać;) Na innych wątkach dziewczyny zaglądają wydarzenia na FB bo więcej ludzi tam zagląda i czego najbardziej się człowiek spodziewa -sypie groszem. Małej jest on teraz bardzo potrzebny na rehabilitacje!