paros Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 Jasza napisał(a):Była też mowa o Allegro cegielkowym.. Cos się zadziało w tej sprawie? Viva zrobiła allegro cegiełkowe na wózeczek i prosiła o rozpowszechnianie http://allegro.pl/show_item.php?item=2824535243 i tu informacja o zbiórce na wózeczek dla Franki http://zaginaldom.pl/2012/11/26/franka-wielkie-cierpienie-dajmy-jej-szanse/ Quote
UlaFeta Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 paros napisał(a):Viva zrobiła allegro cegiełkowe na wózeczek i prosiła o rozpowszechnianie http://allegro.pl/show_item.php?item=2824535243 i tu informacja o zbiórce na wózeczek dla Franki http://zaginaldom.pl/2012/11/26/franka-wielkie-cierpienie-dajmy-jej-szanse/ Oni nie zbieraja na rehabilitacje,tylko na wozek Rehabilitacja to nasza sprawa.Trzeba dac szanse Franci.:lol: Quote
b-b Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 UlaFeta napisał(a):Oni nie zbieraja na rehabilitacje,tylko na wozek Rehabilitacja to nasza sprawa.Trzeba dac szanse Franci.:lol: No to trzeba jej zrobić wydarzenie na FB. Umiecie dziewczyny to zrobić? Bo mnie TAM nie ma ii nie mam pojęcia co, jak i z czym tam się je;) Quote
UlaFeta Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 b-b napisał(a):No to trzeba jej zrobić wydarzenie na FB. Umiecie dziewczyny to zrobić? Bo mnie TAM nie ma ii nie mam pojęcia co, jak i z czym tam się je;) Ja tez nic a nic nie znam sie na fb,nie ogarniam Moze na kejciu zwalimy?:cool1: Zaraz zadzialam,ale powiem Ci w tajemnicy,ze kejciu jest zawalona robota po kokardy. Quote
b-b Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Może da rady? Ja niestety nie wiem kto z Dobo mógłby je zrobić :/Bo bez tego niestety kiepsko widzę zbieranie funduszy na rehabilitację tym bardziej, że tania nie jest a Franeczce jest ona potrzebna!:) Cała nadzieja z nagłośnienia sprawy i wpłat od ludzi. Quote
UlaFeta Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 b-b napisał(a):Może da rady? Ja niestety nie wiem kto z Dobo mógłby je zrobić :/Bo bez tego niestety kiepsko widzę zbieranie funduszy na rehabilitację tym bardziej, że tania nie jest a Franeczce jest ona potrzebna!:) Cała nadzieja z nagłośnienia sprawy i wpłat od ludzi. Kase dla Franci potwierdza paros,moze sie skusi, poprosze Kejciu juz nie wyrabia:placz:i tylko czekam,az mnie popedzi,a przekupic sie nie da:evil_lol: Quote
b-b Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Proś, błagaj, nawet użyj groźby!!!:diabloti: To wszystko dla Frani!:) Quote
UlaFeta Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 b-b napisał(a):Proś, błagaj, nawet użyj groźby!!!:diabloti: To wszystko dla Frani!:) Dobra,tak zrobie.Jutro dryndne do paros i ja zmusze:mad:.Moze tak byc? Quote
b-b Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Jasne :) Mam nadzieję, że się zgodzi bez zmuszania ;) Quote
Kejciu Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 b-b napisał(a):Proś, błagaj, nawet użyj groźby!!!:diabloti: To wszystko dla Frani!:) Jeśli będę miała net :D to w weekend może powstanie nowy Frankowy bazarek....ale narazie cicho sza!!! :D Quote
UlaFeta Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 kejciu napisał(a):Jeśli będę miała net :D to w weekend może powstanie nowy Frankowy bazarek....ale narazie cicho sza!!! :D Kasiula to miej.:loveu:Wiesz,ile nam potrzeba,az 1,000.00:crazyeye::placz: Albo dawaj do mnie,zapraszam,bardzo zapraszam:multi: Quote
Kejciu Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 UlaFeta napisał(a):Kasiula to miej.:loveu:Wiesz,ile nam potrzeba,az 1,000.00:crazyeye::placz: Albo dawaj do mnie,zapraszam,bardzo zapraszam:multi: Jedyny dzień "wolny" to sobota bo w niedzielę wiesz gdzie się wybieram - więc muszę w domu porobić niektóre rzeczy :( ale bądźmy dobrej myśli - dzisiaj kończą się dwa bazarki i fanty które zostaną wystawimy na bazarek dla Franki :D no i coś tam od siebie jeszcze może dorzucę :D Quote
UlaFeta Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 kejciu napisał(a):Jedyny dzień "wolny" to sobota bo w niedzielę wiesz gdzie się wybieram - więc muszę w domu porobić niektóre rzeczy :( ale bądźmy dobrej myśli - dzisiaj kończą się dwa bazarki i fanty które zostaną wystawimy na bazarek dla Franki :D no i coś tam od siebie jeszcze może dorzucę :D Sobota po 14 jestem w domu,a nie wiem gdzie Ty idziesz w niedziele?Na pielgrzymke?:megagrin: Quote
Kejciu Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 UlaFeta napisał(a):Sobota po 14 jestem w domu,a nie wiem gdzie Ty idziesz w niedziele?Na pielgrzymke?:megagrin: Koncert Modern Talking :D Frania w górę - Kochaniutka nasza Quote
b-b Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 kejciu napisał(a):Jeśli będę miała net :D to w weekend może powstanie nowy Frankowy bazarek....ale narazie cicho sza!!! :D To ja już trzymam kciuki żeby był!;) Quote
UlaFeta Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 kejciu napisał(a):Koncert Modern Talking :D Frania w górę - Kochaniutka nasza Koncert,koncertem,ale Franciszka nie chodzi,mowi Ci to cos,mowi? Quote
paros Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 UlaFeta napisał(a):Koncert,koncertem,ale Franciszka nie chodzi,mowi Ci to cos,mowi? Franka jutro jedzie na rehabilitację :lol: wydarzenie na fb - zbiórkę na rehabilitację Franki zrobię Quote
b-b Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 paros napisał(a):Franka jutro jedzie na rehabilitację :lol: wydarzenie na fb - zbiórkę na rehabilitację Franki zrobię :multi: świetnie! Podaj proszę później link:) Roześlę po rodzince, która jest na FB - niech "udostępnią" czy coś tam takiego zrobią ;) Franusia do góóóóoryyyyyyy:D Quote
malagos Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 a na czym będzie polegac rehabilitacja? I gdzie się bedzie odbywać? Quote
UlaFeta Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 malagos napisał(a):a na czym będzie polegac rehabilitacja? I gdzie się bedzie odbywać? pare postow temu napisalam,trzeba czytac:evil_lol: Quote
UlaFeta Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 paros napisał(a):Franka jutro jedzie na rehabilitację :lol: wydarzenie na fb - zbiórkę na rehabilitację Franki zrobię KOCHAM CIE PAROS,:loveu:[FONT=arial][/FONT][SIZE=4] BARDZO Quote
paros Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 malagos napisał(a):a na czym będzie polegac rehabilitacja? I gdzie się bedzie odbywać? Rehabilitacja tam gdzie jeździła na Ursynów, rehabilitacja tak jak dotychczas - w sobotę Franka będzie rehabilitowana wyjątkowo bezpłatnie bo studenci będą uczyć się jak rehabilitować pieska. Quote
Kejciu Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 UlaFeta napisał(a):Koncert,koncertem,ale Franciszka nie chodzi,mowi Ci to cos,mowi? Wiem byłam widziałam i działam w tym kierunku duzio więc mówi to mówi :) Quote
UlaFeta Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 paros napisał(a):Rehabilitacja tam gdzie jeździła na Ursynów, rehabilitacja tak jak dotychczas - w sobotę Franka będzie rehabilitowana wyjątkowo bezpłatnie bo studenci będą uczyć się jak rehabilitować pieska. Na niej sie beda uczyc:diabloti:to niech jej nie zaszkodza Quote
paros Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 UlaFeta napisał(a):Na niej sie beda uczyc:diabloti:to niech jej nie zaszkodza będą patrzeć jak wygląda rehabilitacja :eviltong: Quote
Recommended Posts