Mokka Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='Ludek']Jestem jak najbardziej za. W ogóle cena za te zawody jest dość wysoka (to nie zarzut do Belguni). Co do argumentów zgadzam sie w całej rozciągłośći.[/quote] O ile dobrze pamiętam, są to najdroższe zawody w tym roku, żadnych zniżek za drugiego psa. Ja biegam z trójką, czyli wyniesie mnie to 240 złotych. Rarytasek :lol: . Nie są to oczywiście zarzuty pod adresem Doroty, bo to nie ona zgarnia tę kasę, ale tak mi wygląda, jakby oddział chciał się dorobić na agility ;) . Quote
niuka Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [COLOR="Red"][B]Open: 60 zł dwa dni, 50 zł jeden dzień A0: 40 zł dwa dni, 30 zł jeden dzień !!!![/B] [/COLOR] Sic takie dostalam zglosznie, ja tam robie copy-paste, sie nie babrze z tym :P Quote
Guciek Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Kombinuję, kombinuję, i coś nawet z tego kombinowania zaczyna być jasne :cool3: PKP jednak mam słabe połączenia z Płockiem, więc musiałabym się jakoś przed 7 stawić na dw. Zach. w Warszawie, stamtad prosto do Płocka, na miejscu byłabym po 9:30 na ul. Piłsudskiego i stamtąd już niedaleko piechotką na stadion :) Czyli możliwe, że się pojawię, coprawda na jeden dzień, bo jednak raczej bym nie nocowała. Już się cieszę na samą myśl :multi: Quote
cyber_killer Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='niuka'][COLOR=red][B]Open: 60 zł dwa dni, 50 zł jeden dzień [/B][/COLOR] [B][COLOR=red]A0: 40 zł dwa dni, 30 zł jeden dzień[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]!!!![/COLOR][/B] [/quote] Dokładnie takie ceny widnieją na stronie :) [URL]http://www.zkwpplock.pl/news.php?readmore=70[/URL] Hm... może ktoś tam mocniej ofoci mi RIVE :) Quote
belgunia Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='niuka'][COLOR=red][B]Open: 60 zł dwa dni, 50 zł jeden dzień [/B][/COLOR] [B][COLOR=red]A0: 40 zł dwa dni, 30 zł jeden dzień[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]!!!![/COLOR][/B] Sic takie dostalam zglosznie, ja tam robie copy-paste, sie nie babrze z tym :P[/quote] Niuka dzieki za wstawienie informacji. Ja po południu nie mam netu, a taką dobrą wiadomość to warto dawać jak najszybciej dla wszystkich. :loveu: Podziękujemy chyba naszemu Zarządowi za trafną decyzję :)? co? Ja przyznam szczerze, że odetchnęłam z ulgą jak otrzymałam dobre wieści od Admina. :multi: Pozdrawiam Dorota Quote
belgunia Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='Gucio']Kombinuję, kombinuję, i coś nawet z tego kombinowania zaczyna być jasne :cool3: PKP jednak mam słabe połączenia z Płockiem, więc musiałabym się jakoś przed 7 stawić na dw. Zach. w Warszawie, stamtad prosto do Łącka, na miejscu byłabym po 9:30 na ul. Piłsudskiego i stamtąd już niedaleko piechotką na stadion :) Czyli możliwe, że się pojawię, coprawda na jeden dzień, bo jednak raczej bym nie nocowała. Już się cieszę na samą myśl :multi:[/quote] Czekamy na Ciebie w niedzielę w Łącku :) Pozdrawiam Dorota Quote
AniaP Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='niuka'] [COLOR=red][B]Open: 60 zł dwa dni, 50 zł jeden dzień [/B][/COLOR][/quote] Suuuper :multi: , dwie dychy piechotą nie chodzą. Quote
PATIszon Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Tomasz Osiński,VERDZI Kujawski Wzór,papillon :cool3: Musze Was zobaczyc, chyba sie zapakuje i przyjade. Przywioze ciemne pifko :cool3: Quote
sic! Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='niuka'] Sic takie dostalam zglosznie, ja tam robie copy-paste, sie nie babrze z tym :P[/quote] :mad: :mad: aha czyli to szerzej zakrojona dywersja! No dopszzzz użyję mego rodbrejlero - rotwielera w Płocku-zobaczymy jak będziecie rezonować ;) Quote
Ludek Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='niuka'][COLOR=red][B]Open: 60 zł dwa dni, 50 zł jeden dzień [/B][/COLOR] [B][COLOR=red]A0: 40 zł dwa dni, 30 zł jeden dzień[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]!!!![/COLOR][/B] [/quote] :multi: :multi: :multi: Super wiadomość. Dziekuje tez za mapke i opis dojazdu :) Quote
sic! Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='Ludek'] Dziekuje tez za mapke i opis dojazdu :)[/quote] eee coś przeoczyłam chyba :) Ktoś mnie oświeci jak od Włocławka jechać? czy to droga prosta raczej jezd?? Quote
belgunia Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='sic!']eee coś przeoczyłam chyba :) Ktoś mnie oświeci jak od Włocławka jechać? czy to droga prosta raczej jezd??[/quote] Sic Najprościej (z powodu remontu drogi na wjeździe do Płocka od strony Włocławka - droga Nr 62, na którym stoi się, albo toczy:mad: ) pojechac przez Soczewkę do Łącka, a następnie skręcic na Płock. Lub nie wjeżdżac do Włocławka wcale, ale jechac z Torunia na Lipno - Płock - Warszawę. Wtedy wjedziesz do Płocka od północy. Pozdrawiam "rerviellerry" :) Dorota Quote
sic! Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='belgunia']Pozdrawiam "rerviellerry" :) Dorota[/quote] za pozdrowienia dziękujemy :diabloti: Cholewka wszędzie roboty drogowe no! Ale rano myslisz że też kor będzie??bo ja chcę nocą wyruszyć coby na rano być:) i liczyłam że się bez korków obejdzie :/ Quote
Magda i Saga Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Bardzo dziekuję Oddziałowi Płockiemu i jego szefom, za przemyślenie sprawy i podjęcie bardzo mądrej decyzji. Myslę, że teraz wszyscy jesteśmy usatysfakcjonowani i radośnie sobie pobiegamy w weekend. Brawo!!:multi: Quote
Paskuda_Bandzior Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Startowe suuuper :multi: Już się bałam, że po opłaceniu startowego zostanę bez złotówki na inne wydatki :evil_lol: Bardzo dziękujemy :loveu: Do zobaczenia w weekend :loveu: Gucia staraj się staraj ile możesz, wreszcie byśmy się spotkały :eviltong: Quote
taura1 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Dziękujemy za obniżenie startowego! :loveu: ;) I do zobaczenia w sobote na torze!! Quote
Polna Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Do mnie się jakis wirus przyczepił i nie wiem czy mi się uda przyjechac :placz: Quote
belgunia Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='Polna']Do mnie się jakis wirus przyczepił i nie wiem czy mi się uda przyjechac :placz:[/quote] Polna, musisz przyjechać!!!! Na wirusy są metody! :):drinking: :lmaa: :-x :huh: Dorota Quote
stereo Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Hej, od której strony jest wejście na stadion? Czy z tego parkingu to bardzo daleko jest? :) Quote
Guciek Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='belgunia']Polna, musisz przyjechać!!!! Na wirusy są metody! :):drinking: :lmaa: :-x :huh: Dorota[/QUOTE] Na wirusa moze tak, ale jak by tu się dostać na 7 rano do Warszawy z Białobrzegów :cry: A tak mi zależy! :cry: Quote
Jerez Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Mielismy jechać na zawody, ale Camiśka mi się rozchorowała. Mamy urlopik. Życzę wszystkim wspaniałych zawodów, samych zwycięstw, zabawy, radości i duuuuuuuuuuuużooooooooooooo SŁOŃCA!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
zakla Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Ogromne dzięki za obniżenie stratowego:multi: Jutro, miejmy nadzieję, stawimy się punktualnie cali i zdrowi:loveu: Oby tylko jakoś wybitnie nie padało...:roll: Quote
PATIszon Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 ICM twierdzi, ze ma byc OK, ale czy IM wierzyc... :hmmmm: [img]http://weather.icm.edu.pl/gpp/data/2007May11_12_row29_col17_pl.png[/img] Quote
belgunia Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='PATIszon']ICM twierdzi, ze ma byc OK, ale czy IM wierzyc... :hmmmm: [/quote] Wolę uwierzyć :) Jak zawoziłam tor do Płocka na stadion to popadywało, ale u mnie we Włocławku strasznie wieje wicher :( Mam obawy, ale prognoza ICM sprawdza się prawie zawsze. Więc jesteśmy dobrej myśli. Może te wichry przewieją złą aurę i będzie jutro fajowo? [B]Wejście na stadion od ul Kochanowskiego.[/B] A wogóle to idę juz spać, 2 kursy z przyczepą trochę sporo. A jutro zawody:):) :multi: Dorota Quote
Recommended Posts