mmbbaj Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Gratuluję!!!!!!!!!!!!!!! :klacz::klacz::klacz: Głosowałam na całą zwycięską trójkę :lol::lol::lol: Quote
Koma Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Gratulacje dla zwycięzców! :klacz: mmbbaj napisał(a):Głosowałam na całą zwycięską trójkę :lol::lol::lol: Ja też :lol::lol::lol: Quote
drzalka Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Pierwszy raz i 6 miejsce..dzięki :D... oczywiscie gratki dla zwycięsców Quote
PIKA Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 O rany :multi: Wszystkim, ktorzy na nas glosowali serdecznie dziękujemy :multi: :loveu::loveu::loveu: Quote
dbsst Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 :crazyeye: :crazyeye: jestem zdumiona :crazyeye: :crazyeye: jestem oszołomiona czuje się tak jakbym wygrała Oskara albo nawet lepiej :D ;) BARDZO BARDZO DZIĘKUJE za oddane na nas głosy (tak liczne głosy :crazyeye: ) nawet nie zdajecie sobie sprawy jak jestem zaskoczona............tyle wspaniałych zdjęć i nam udało się zająć I miejsce DZIĘKUJE TO WSPANIAŁA MOTYWACJA DO PSTRYKANIA I DOSKONALENIA swoich "umiejętności":multi: :multi: :multi: jeseście wspaniali ;) pozdrawiam Ja emil co to zdjęcie zrobiła i wyliftinkgowany krówek (Jovan) oraz Szpilka co zbiera zapisy do swojego gabinetu odnowy alternatywnej ;) Quote
Marta i Wika Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='Behemot'] 8. Wika i Woolf/Marta i Wika/"Pójdź w me ramiona!" – 19 punktów Hurra! Hurra! Pierwsza dziesiatka! :-) Idziemy to opić :knajpa: Gratulacje dla zwycięzców! :-) Quote
zadziorny Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Gratulacje dla zwycięzców i pokonanych :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Quote
Recommended Posts