eloise Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 we wtorek :) o 17. Będzie co jeść :) kto jeszcze przyjeżdża? :) Quote
Nutusia Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 Ja chyba jednak powinnam wziąć przykład z... Chmurencji ;) :) Quote
AMIGA Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 A coooooooooo - masz zamiar się ubrać w zgrabny kubraczek? ;) Quote
Nutusia Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 Nio... mam kilka takich, które z nadzieją czekają na ten "wielki dzień" :) Quote
Gosiapk Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 [quote name='Nutusia']Ja chyba jednak powinnam wziąć przykład z... Chmurencji ;) :)[/QUOTE] Ależ proszę bardzo, zaczynij we wtorek od godziny 19 :) Quote
eloise Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Możemy zacząć racjonalne odżywianie od środy rana :) Ja mam taki plan :D Quote
Mattilu Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 A ja tu siedzę sama i Wam zazdroszczę :placz: Quote
inka33 Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 [quote name='eloise']oczywiście, ze w wersji letniej owoce były :) maliny i borówy :) W zimowej dajemy to,co mamy pod ręką lub co lubimy :) wiórki, orzechy, kawałki gorzkiej czekolady?[/QUOTE] No to jakiś taki niekompletny przepis linknęłaś nam...! :mad: Do tego moja skleroza... :bigcry: [quote name='Nutusia']A nie mówiłam? ;)[/QUOTE] Blyyyyyyy... :eviltong: Quote
Nutusia Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 Dzwoniła p. Karolina - uważa, że powinnam przyjechać i ocenić czy naprawdę Chmurka już jest taka, jak powinna (jeśli o wagę chodzi). Bo pani weterynarz twierdzi, że powinna zgubić jeszcze kilogram - waży 14 kg ;) I dziękuje w imieniu Chmurci za wszystkie komplementy :) Quote
Nutusia Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 Dzwoniła p. Karolina - uważa, że powinnam przyjechać i ocenić czy naprawdę Chmurka już jest taka, jak powinna (jeśli o wagę chodzi). Bo pani weterynarz twierdzi, że powinna zgubić jeszcze kilogram - waży 14 kg ;) I dziękuje w imieniu Chmurci za wszystkie komplementy :) Quote
AMIGA Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 [quote name='Mattilu']A ja tu siedzę sama i Wam zazdroszczę :placz:[/QUOTE] Pociesz się, że ja tez zazdroscilam :-) Quote
Recommended Posts