Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Nutusia']No, na razie cieszmy się ostrożnie, bo Chmurcia nadal "na wiosce" ;)
A mnie w sanatorium tak pokręciło, że szok :( 2 spokojne spacerki, żadnego forsowania się, żadnego szczytu nie zdobyłam, a biodro tak boli, że właśnie wypożyczyłam kulę od pielęgniarki :( A miałam dziś iść na wieczorek zapoznawczy...[/QUOTE]
Oj wieczorku żal....
Nie forsuj się, miałaś tam się podleczyć.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nutusia']No, na razie cieszmy się ostrożnie, bo Chmurcia nadal "na wiosce" ;)
A mnie w sanatorium tak pokręciło, że szok :( 2 spokojne spacerki, żadnego forsowania się, żadnego szczytu nie zdobyłam, a biodro tak boli, że właśnie wypożyczyłam kulę od pielęgniarki :( A miałam dziś iść na wieczorek zapoznawczy...[/QUOTE]
Fatalnie, że dopadły Cię takie bóle (ale jeżeli już musiały, to dobrze, że właśnie tam, a nie w domu, gdzie nie miałabyś szans na wyłączenie się i rehabilitację) :shake:.
Zdrowiej, Nutusiu!!!

Posted

Dziękuję Dziewczyneczki! Na wieczorek jakoś dokuśtykałam na 3 nogach ;) Fajnie było popatrzeć na bawiących się "chorych" ludzi :) Ja się pokiwałam na krzesełku, wypiłam soczek, pośmiałam się i było naprawdę fajnie! Dziś ominął mnie spacer po Krynicy z przewodnikiem :( Jutro chyba się wybiorę do lekarza...
W domu wszystko gra. Tomek jest od niedzieli, więc psy mają święto lasu - nie zostają same :)

Posted

[quote name='Nutusia']Dziękuję Dziewczyneczki! Na wieczorek jakoś dokuśtykałam na 3 nogach ;) Fajnie było popatrzeć na bawiących się "chorych" ludzi :) Ja się pokiwałam na krzesełku, wypiłam soczek, pośmiałam się i było naprawdę fajnie! Dziś ominął mnie spacer po Krynicy z przewodnikiem :( Jutro chyba się wybiorę do lekarza...[/QUOTE]
Koniecznie! Korzystaj z tego, że masz wszystko pod ręką i nie musisz czekać na wizytę 3 miesiące.

[QUOTE]W domu wszystko gra. Tomek jest od niedzieli, więc psy mają święto lasu - nie zostają same :)[/QUOTE]
To się szczęśliwie złożyło :). Dla Twojego Męża również, bo ma pewność, że jak wróci, to dom będzie stał ;).

Posted

Chmurencjo... :kciuki:

[quote name='jola_li']Zaklinam z całej siły, żeby choć 1/2 planu wypaliła!
A co tam! Precz z minimalizmem!
Żeby CAŁY plan wypalił :)!!!![/QUOTE]
PUF! :ak-shot:
:p

[quote name='Ziutka']Bardzo sie ciesze Nutus[/QUOTE]
A ja się cieszę, że Ty żyjesz! :multi:

Posted

Lekarz nie powiedział nic odkrywczego. Mam chodzić w granicach rozsądku tylko, niestety, po płaskim (co i tak jest wykluczone, bo żeby się wydostać z sanatorium muszę zejść z góry, a potem pod nią wejść ;)) I w razie dużego bólu zażyć środek p/bólowy, żeby tak nie spinać mięśni...
W domu OK - na jutro Sławek wziął sobie urlop, więc będzie laba przez 4 dni :) Ponoć jest napadany do głaskania na wyścigi ;)

Posted

Przyzwyczaiłaś psiaki do miziania to muszą sobie teraz jakoś radzić hehehe i NAPADAĆ :) ale aby tylko takie napady były :):):)
aż się boję pomyśleć jaki NAPAD radości będzie jak wrócisz do domu!

Posted

[quote name='Nutusia']Lekarz nie powiedział nic odkrywczego. Mam chodzić w granicach rozsądku tylko, niestety, po płaskim (co i tak jest wykluczone, bo żeby się wydostać z sanatorium muszę zejść z góry, a potem pod nią wejść ;)) I w razie dużego bólu zażyć środek p/bólowy, żeby tak nie spinać mięśni...[/QUOTE]
No niemożliwe! Co za profesjonalna rada! Jak boli noga - nie używać nogi, jak boli ręka - nie używać ręki. Może go bolała głowa ;)?

Posted

[quote name='Nutusia']Chyba od razu usiądę przed drzwiami, żeby mnie nie przewróciły i nie zmarnowały tego, co przez te 3 tygodnie tu we mnie "zainwestują" ;)[/QUOTE]

Wiesz jak usiądziesz to przerwócić nadal mogą - ale zawsze możesz się POŁOŻYĆ :D

Posted

[quote name='kejciu']Wiesz jak usiądziesz to przerwócić nadal mogą - ale zawsze możesz się POŁOŻYĆ :D[/QUOTE]
I jeszcze dać się obsypać kilogramem karmy... :D

Posted (edited)

[quote name='inka33']I jeszcze dać się obsypać kilogramem karmy... :D[/QUOTE] to na szczęście? Jak pieniędzmi na nową drogę życia? :)

[quote name='Ziutka']Żyje...żyje, ciężko ale zyje :([/QUOTE] Co się dzieje Ziuteczko?

Nutusiu jak minęła noc? Czy biodro pozwoliło Ci spać?

Edited by Gosiapk
spelling
Posted

W nocy jakoś daje się spać - czasami przy zmianie pozycji zakłuje... Na razie siedzę okręcona kocem po zabiegach. Po obiedzie wyruszam "w miasto" ;) Może jakoś do deptaku się doczłapie :)
A Ziuteczka nasza musiała się nagle i niespodziewanie pożegnać ze swoim Aresem :( Miał dopiero 8 lat. Raczysko go pokonało, choć jeszcze kilka dni wcześniej szalał w zabawie z młodziutką labradorką - boksie tak mają...

Posted

[IMG]http://icons-search.com/img/icons-land/IconsLandVistaHalloweenEmoticonsDemo.zip/IconsLandVistaHalloweenEmoticonsDemo-PNG-256x256-Smile.png-256x256.png[/IMG] Dzieci już były i cukierki rozdane, choć jeszcze kilka paczuszek zostało :)

Posted

[quote name='Nutusia']A Ziuteczka nasza musiała się nagle i niespodziewanie pożegnać ze swoim Aresem :( Miał dopiero 8 lat. Raczysko go pokonało, choć jeszcze kilka dni wcześniej szalał w zabawie z młodziutką labradorką - boksie tak mają...[/QUOTE]
Bardzo bardzo współczuję :(
Ktoś powiedział, że jedyną wadą psów jest to, że tak krótko żyją. O wiele za krótko :(.

Posted

[quote name='Nutusia']W nocy jakoś daje się spać - czasami przy zmianie pozycji zakłuje... Na razie siedzę okręcona kocem po zabiegach. Po obiedzie wyruszam "w miasto" ;) Może jakoś do deptaku się doczłapie :)
A Ziuteczka nasza musiała się nagle i niespodziewanie pożegnać ze swoim Aresem :( Miał dopiero 8 lat. Raczysko go pokonało, choć jeszcze kilka dni wcześniej szalał w zabawie z młodziutką labradorką - boksie tak mają...[/QUOTE]
Ziutka przytulamy mocno....

Posted

Ziutka....cóż mogę powiedzieć.... :( bardzo, bardzo mi przykro :(

Dobranoc Chmurko - ciekawe czy w takiej pozycji śpisz czy w innej?[URL="http://imageshack.us/photo/my-images/401/e516.jpg/"][IMG]http://img401.imageshack.us/img401/7172/e516.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL="http://imageshack.us"]ImageShack.us[/URL]