Mattilu Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 Gosia, tak mi przykro :calus::calus::calus: Quote
inka33 Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 [quote name='Gosiapk']Była. Nie ma jej już z nami. Qurka znowu ryczę.[/QUOTE] Przepraszam... nie chciałam... nie wiedziałam... :calus: Quote
Nutusia Posted September 14, 2013 Author Posted September 14, 2013 Wiedziałam, ale co miałam napisać?... :( A nasz "skarb" jest prosiak - gania naszą nową tymczasowiczkę ;) Fakt, że trochę jest nietypowa, ale to nie powód, żeby tak się brzydko zachowywać!!!! Quote
ocelot Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 Skarb gania pewnie towarzysko:) zaraz prosiak...:) Quote
Nutusia Posted September 14, 2013 Author Posted September 14, 2013 No towarzysko, tylko przekaz nie dociera ;) Quote
Mattilu Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 Nutusiu, napisz prosze porzadnie, po swojemu, co Chmurcia robi koteczkowi :) Quote
Nutusia Posted September 14, 2013 Author Posted September 14, 2013 Pędzi za nią ze szczekiem. Przy czym jej nie dopada i nie zamierza pożreć... ale Buźka się boi :( Myślę, że to teraz kwestia dni, żeby się do siebie przyzwyczaiły. Reszta już kicię olewa, z Helenką włącznie. A mały koci głupeczek właśnie gasi i zapala światło, pociągając za sznurek przy lampie - normalnie dyskoteka, jak na sobotni wieczór przystało! :) Quote
Mattilu Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 [quote name='Nutusia']Pędzi za nią ze szczekiem. Przy czym jej nie dopada i nie zamierza pożreć... ale Buźka się boi :( Myślę, że to teraz kwestia dni, żeby się do siebie przyzwyczaiły. Reszta już kicię olewa, z Helenką włącznie. A mały koci głupeczek właśnie gasi i zapala światło, pociągając za sznurek przy lampie - normalnie dyskoteka, jak na sobotni wieczór przystało! :)[/QUOTE] I juz Ci zadna telewizja nie jest potrzebna :grin: Quote
ocelot Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 No ma specyficzną Chmurcia rozrywkę ech..;) Quote
Nutusia Posted September 15, 2013 Author Posted September 15, 2013 Telewizja mi nie potrzebna - nie oglądam. Serial w tysiącach odcinków mam na żywo, to fakt :) No ma Chmurcia rozrywkę. Ale dziś siedziała u Sławka na kolanach, na fotelu. Na oparcie wdrapała się Buźka i nie było szczekania ani gonienia. Tak więc Chmurzasta nie w celach łownych gania Buziaczka... Tylko małe kocię nie wie, że to taka zabawa i staje do walki ;) Quote
ocelot Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 jak tylko wytropię nowy bazarek Javeny to wykupie chmurci ogłoszenia Quote
Gosiapk Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Dzięki. Staram się o tym nie myśleć. Udaję przed samą sobą, że to nieprawda. Quote
Nutusia Posted September 15, 2013 Author Posted September 15, 2013 Ocelotku, Chmurka jest cały czas ogłaszana. Bez najmniejszej przerwy... Quote
ocelot Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 [quote name='Nutusia']Ocelotku, Chmurka jest cały czas ogłaszana. Bez najmniejszej przerwy...[/QUOTE] tak myslałam.... Ale coś bym chciala dla niej zrobić Quote
Nutusia Posted September 16, 2013 Author Posted September 16, 2013 Wpadnij ją odwiedzić ;) Chmurcia nadal "prześladuje" Buźkę, ale ta na szczęście coraz mniej sobie z tego robi. Za to muszę przyznać, że Chmurka jest niezwykle karna. Wystarczy moje "Chmurka", albo "widzę Cię", albo nawet samo "ej" i pies zawraca z objętej wcześniej drogi "na kota" :) Quote
Mattilu Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Proszę zamieścić wzmiankę o tym w ogłoszeniach - taki karny pies to skarb!!! Quote
Nutusia Posted September 16, 2013 Author Posted September 16, 2013 Zbieram się do zmiany treści ogłoszeń dla obu - wezmę pod uwagę. Tylko najpierw muszę przetłumaczyć te nudy sakramenckie, co mi je w pracy zapodali :( Quote
Nutusia Posted September 17, 2013 Author Posted September 17, 2013 Jeszcze mi dorzucili fuchę - 2 filmy, co miały być familijne, a są fantasy! Nie cierpię wymyślać nazw nieistniejących krain i zaklęć czarnoksiężników!!!!!! Quote
Mattilu Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 [quote name='Nutusia']Jeszcze mi dorzucili fuchę - 2 filmy, co miały być familijne, a są fantasy! Nie cierpię wymyślać nazw nieistniejących krain i zaklęć czarnoksiężników!!!!!![/QUOTE] Ale kto - jak nie Ty?!!! :) wspieram wenę dobrą energią na odległość :) Quote
inka33 Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 [quote name='Nutusia']Jeszcze mi dorzucili fuchę - 2 filmy, co miały być familijne, a są fantasy! Nie cierpię wymyślać nazw nieistniejących krain i zaklęć czarnoksiężników!!!!!![/QUOTE] Może chcesz pomocnicę - 14-letnią potteromaniaczkę...? :grins: Quote
Gosiapk Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 [quote name='Nutusia']Jeszcze mi dorzucili fuchę - 2 filmy, co miały być familijne, a są fantasy! Nie cierpię wymyślać nazw nieistniejących krain i zaklęć czarnoksiężników!!!!!![/QUOTE] łał super! Jak z Ang. na PL. to mogę pomóc :) Quote
Nutusia Posted September 17, 2013 Author Posted September 17, 2013 [quote name='inka33']Może chcesz pomocnicę - 14-letnią potteromaniaczkę...? :grins:[/QUOTE] Niewykluczone, że będę błagać o pomoc ;) [quote name='Gosiapk']łał super! Jak z Ang. na PL. to mogę pomóc :)[/QUOTE] No niestety, ten język jest mi niemal obcy. Z żabojadzkiego musim przełożyć na nasz :) Quote
inka33 Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 [quote name='Nutusia']Niewykluczone, że będę błagać o pomoc ;)[/QUOTE] Błagaj - tylko streścić byś musiała w kilku słowach treść i podać imiona i nazwy, których się tam używa - no wiesz, o klimat chodzi. Młody prężny umysł i bogactwo wyobraźni to juz połowa sukcesu. :grins: Dawaj na priv - na początek może być tytuł, jak ta franc-wersja już leciała. :) Quote
Recommended Posts