Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiedziałam, ale co miałam napisać?... :(

A nasz "skarb" jest prosiak - gania naszą nową tymczasowiczkę ;) Fakt, że trochę jest nietypowa, ale to nie powód, żeby tak się brzydko zachowywać!!!!

Posted

Pędzi za nią ze szczekiem. Przy czym jej nie dopada i nie zamierza pożreć... ale Buźka się boi :( Myślę, że to teraz kwestia dni, żeby się do siebie przyzwyczaiły. Reszta już kicię olewa, z Helenką włącznie.
A mały koci głupeczek właśnie gasi i zapala światło, pociągając za sznurek przy lampie - normalnie dyskoteka, jak na sobotni wieczór przystało! :)

Posted

[quote name='Nutusia']Pędzi za nią ze szczekiem. Przy czym jej nie dopada i nie zamierza pożreć... ale Buźka się boi :( Myślę, że to teraz kwestia dni, żeby się do siebie przyzwyczaiły. Reszta już kicię olewa, z Helenką włącznie.
A mały koci głupeczek właśnie gasi i zapala światło, pociągając za sznurek przy lampie - normalnie dyskoteka, jak na sobotni wieczór przystało! :)[/QUOTE]
I juz Ci zadna telewizja nie jest potrzebna :grin:

Posted

Telewizja mi nie potrzebna - nie oglądam. Serial w tysiącach odcinków mam na żywo, to fakt :)

No ma Chmurcia rozrywkę. Ale dziś siedziała u Sławka na kolanach, na fotelu. Na oparcie wdrapała się Buźka i nie było szczekania ani gonienia. Tak więc Chmurzasta nie w celach łownych gania Buziaczka... Tylko małe kocię nie wie, że to taka zabawa i staje do walki ;)

Posted

Wpadnij ją odwiedzić ;)

Chmurcia nadal "prześladuje" Buźkę, ale ta na szczęście coraz mniej sobie z tego robi. Za to muszę przyznać, że Chmurka jest niezwykle karna. Wystarczy moje "Chmurka", albo "widzę Cię", albo nawet samo "ej" i pies zawraca z objętej wcześniej drogi "na kota" :)

Posted

[quote name='Nutusia']Jeszcze mi dorzucili fuchę - 2 filmy, co miały być familijne, a są fantasy! Nie cierpię wymyślać nazw nieistniejących krain i zaklęć czarnoksiężników!!!!!![/QUOTE]

Ale kto - jak nie Ty?!!! :)

wspieram wenę dobrą energią na odległość :)

Posted

[quote name='Nutusia']Jeszcze mi dorzucili fuchę - 2 filmy, co miały być familijne, a są fantasy! Nie cierpię wymyślać nazw nieistniejących krain i zaklęć czarnoksiężników!!!!!![/QUOTE]

Może chcesz pomocnicę - 14-letnią potteromaniaczkę...? :grins:

Posted

łał super! Jak z Ang. na PL. to mogę pomóc :)

Posted

[quote name='inka33']Może chcesz pomocnicę - 14-letnią potteromaniaczkę...? :grins:[/QUOTE]

Niewykluczone, że będę błagać o pomoc ;)

[quote name='Gosiapk']łał super! Jak z Ang. na PL. to mogę pomóc :)[/QUOTE]

No niestety, ten język jest mi niemal obcy. Z żabojadzkiego musim przełożyć na nasz :)

Posted

[quote name='Nutusia']Niewykluczone, że będę błagać o pomoc ;)[/QUOTE]
Błagaj - tylko streścić byś musiała w kilku słowach treść i podać imiona i nazwy, których się tam używa - no wiesz, o klimat chodzi.
Młody prężny umysł i bogactwo wyobraźni to juz połowa sukcesu. :grins:

Dawaj na priv - na początek może być tytuł, jak ta franc-wersja już leciała. :)