Martika&Aischa Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Nigdzie nie spadamy ............. Quote
Mysza2 Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 (edited) Nasza rodzina Demolków dostała prezent od prywatnego sponsora 150 zł :multi::loveu::loveu: Bardzo bardzo dziękujemy:loveu::loveu: Edited October 31, 2012 by Mysza2 Quote
andegawenka Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 (edited) Muszę wykuć na blachę wszystkie imiona. Takie trudne powymyślałyście:placz: Edited October 31, 2012 by andegawenka Quote
Mysza2 Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 (edited) starałyśmy się :) Edited October 31, 2012 by Mysza2 Quote
Mysza2 Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Mysza2 napisał(a):to podsumowując Luna - łaciata Fruzia - histeryczka Tobi - asekurant Lucky - indywidualista A co z mamuską, zostaje Miśka czy Perełka czy Iskra? Agunia jak będziesz to wstaw do 1 postu bo pozapominamy:) Paula Tablica.pl już działa:) Ale raczej telefonów to się nie spodziewam w tych dniach, ludzie co innego mają w głowie teraz Quote
iwonamaj Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Ja wstawiłam na FB imiona, świetne są :)... Ale "przydomki" jeszcze lepsze :evil_lol:... Quote
Beatkaa Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 (edited) [quote name='Mysza2']Nasza rodzina Demolków dostała prezent od prywatnego sponsora 150 zł Bardzo bardzo dziękujemy Dziękujemy pięknie,oj dziękujemy za pomoc dla urwisów :Rose::Rose: Edited October 31, 2012 by Beatkaa Quote
AgusiaP Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 (edited) Mysza2 napisał(a):Agunia jak będziesz to wstaw do 1 postu bo pozapominamy:) Paula Tablica.pl już działa:) Ale raczej telefonów to się nie spodziewam w tych dniach, ludzie co innego mają w głowie teraz Już lecę i wstawiam :cool3: iwonamaj napisał(a):Ja wstawiłam na FB imiona, świetne są :)... Ale "przydomki" jeszcze lepsze :evil_lol:... Iwonko ślicznie dziekujemy:loveu::loveu::loveu: Dzwoniłam do pani Igi niestety jest chora... Jak będzie lepiej się czuła wtedy załatwimy szczepienia;) Edited October 31, 2012 by AgusiaP Quote
paula_t Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 [quote name='andegawenka']Muszę wykuć na blachę wszystkie imiona. Takie trudne powymyślałyście:placz: Dla mnie będą Demolek 1, Demolek 2, Demolek 3, Demolek 4:eviltong: [quote name='Mysza2']Agunia jak będziesz to wstaw do 1 postu bo pozapominamy:) Paula Tablica.pl już działa:) Ale raczej telefonów to się nie spodziewam w tych dniach, ludzie co innego mają w głowie teraz To się w takim razie wstrzymam do piątku/soboty, żeby były na pierwszej stronie od razu. [quote name='Mysza2']Nasza rodzina Demolków dostała prezent od prywatnego sponsora 150 zł :multi::loveu::loveu: Bardzo bardzo dziękujemy:loveu::loveu: Super!:multi: Quote
AgusiaP Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 paula_t napisał(a): To się w takim razie wstrzymam do piątku/soboty, żeby były na pierwszej stronie od razu. Super ;)dzięki:loveu: Quote
AgusiaP Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 wiosenka napisał(a):Zapisze sobie... ;) Super dzięki ;) Quote
paula_t Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Ja też odwiedzam :) Był jakikolwiek odzew z ogłoszeń? Quote
AgusiaP Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 paula_t napisał(a):Ja też odwiedzam :) Był jakikolwiek odzew z ogłoszeń? Miałam jeden telefon po numerze stacjonarnym wydaje mi się, że z Dąbrowy tzn. musiałam oddzwonić bo miałam puszczony tylko sygnał... Okazało się, że dzwoniło dziecko a jego tata powiedział, że na psa się nie zgadza... I drugi z Pszczyny, ale tam nie ma ogrodzenia a poprzedni piesek był puszczany luzem a dom znajduje się przy ruchliwej drodze... Quote
Mysza2 Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 [quote name='paula_t']Ja też odwiedzam :) Był jakikolwiek odzew z ogłoszeń? Ja mam maila z tablicy.pl cyt: "JAK BEDA PIESKI ZLE TO PRZYJME DWA CZEKAM" Nic nie odpisałam, bo mi się same inwektywy cisną na usta :angryy::angryy: Quote
Panna Marple Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 [quote name='Mysza2']Ja mam maila z tablicy.pl cyt: "JAK BEDA PIESKI ZLE TO PRZYJME DWA CZEKAM" Nic nie odpisałam, bo mi się same inwektywy cisną na usta :angryy::angryy: Ale gnój:angryy: Quote
Beatkaa Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 [quote name='Mysza2']Ja mam maila z tablicy.pl cyt: "JAK BEDA PIESKI ZLE TO PRZYJME DWA CZEKAM" Nic nie odpisałam, bo mi się same inwektywy cisną na usta :angryy::angryy: ręce opadają.......... Quote
iwonamaj Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Nie do wiary :crazyeye:... Szok :crazyeye: Quote
Mysza2 Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 iwonamaj napisał(a):Nie do wiary :crazyeye:... Szok :crazyeye: Iwonka dalej nic mu nie odpisałam bo najdelikatniejsze co mi do głowy przyszło to "spadaj de....lu" Quote
Martika&Aischa Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 [quote name='Mysza2']Ja mam maila z tablicy.pl cyt: "JAK BEDA PIESKI ZLE TO PRZYJME DWA CZEKAM" Nic nie odpisałam, bo mi się same inwektywy cisną na usta :angryy::angryy: No i właśnie zbieram szczękę z podłogi :angryy::angryy::angryy: Quote
AgusiaP Posted November 2, 2012 Author Posted November 2, 2012 Nawet mu szkoda kasy, żeby zadzwonić:shake: może to nawet lepiej...:angryy: Quote
iwonamaj Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Cioteczki, dzisiaj Marticzka przywiozła mi całe pudło różności :loveu::loveu::loveu:... Obiecuję zrobić z nich użytek dla naszych podopiecznych :) Quote
Mysza2 Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 iwonamaj napisał(a):Cioteczki, dzisiaj Marticzka przywiozła mi całe pudło różności :loveu::loveu::loveu:... Obiecuję zrobić z nich użytek dla naszych podopiecznych :) rób ciocia :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts