ewu Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 [quote name='Rudzia-Bianca']A może by go zabrać do lecznicy do wyjazdu do DT ? Zaraz zrobię bazarek dla malucha ...[/QUOTE] Byłoby wspaniale!!! Quote
AgusiaP Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Ale super wiadomości dzisiaj na wątku:lol: Jeszcze tylko parę i będziesz miał już cieplutko dziecino:lol: Quote
ewu Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 [quote name='AgusiaP']Ale super wiadomości dzisiaj na wątku:lol: Jeszcze tylko parę i będziesz miał już cieplutko dziecino:lol:[/QUOTE] Musi przeżyć te kilka nocy...Umieram z nerwów o maluszka:( Quote
AgusiaP Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 [quote name='ewu']Musi przeżyć te kilka nocy...Umieram z nerwów o maluszka:([/QUOTE] Wiem Ewuniu, wierzę, że jest silny i wytrzyma Najważniejsze, że ma już miejsce Może rzeczywiście na te parę dni warto pomyśleć o lecznicy...? Quote
Aldrumka Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 [quote name='AgusiaP']Wiem Ewuniu, wierzę, że jest silny i wytrzyma Najważniejsze, że ma już miejsce Może rzeczywiście na te parę dni warto pomyśleć o lecznicy...?[/QUOTE] jeśli jest chory to koniecznie !! Quote
Rudzia-Bianca Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 [CENTER][B][COLOR=#ff0000]Zapraszam serdecznie na bazarek dla Mikusia [/COLOR][/B] [URL="http://www.tinyurl.pl?4RevyQCK"][B][COLOR=#008080]PAPIEROWY SKLEPIK RUDZI I TOREBKA DLA SZCZENIAKA Z NUŻYCĄ KLIK[/COLOR][/B][/URL] [/CENTER] Quote
Rudzia-Bianca Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Już wiadomo jaką okładkę będzie miał bazarkowy notes ;) Już wiadomo jaką okładkę będzie miał notes ;-) [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-UOcp0A-iyYQ/UHSxKDyf8ZI/AAAAAAAALn4/5YbOuDmTLyU/s512/P1470848.JPG[/IMG] Quote
ewu Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Myślę o tobie Mikusiu,tak mi przykro ,że marzniesz.... sam, nawet nie masz przytulanki...:( Quote
Rudzia-Bianca Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Zaglądam i o bazarku przypominam, poreklamujcie go proszę bo ja pewnie do popołudnia nie wejdę na dogo ...a wczoraj już padłam Quote
hop! Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 [quote name='Rudzia-Bianca']A może by go zabrać do lecznicy do wyjazdu do DT ?[/QUOTE] Maluch koniecznie powinien być zdiagnozowany i mieć ustawione leczenie przed wyjazdem do DT. Quote
kolejna kobietka Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 zagladam do Mikusia... sloneczko wyszlo, mam nadzieje, ze sie troszke ocieplisz maluszku :sad: Quote
sonia1974 Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Może toyota dziś coś zadziała w schronie żeby małemu polepszyć warunki na te kilka dni Quote
kolejna kobietka Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Kochane, jest przesliczny, cudny [COLOR=#ff0000]BAZAREK[/COLOR] dla naszego maluszka!!! :multi::loveu: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233408-Papierowo-torebkowo-dla-psiego-dziecka-z-nu%C5%BCyc%C4%85-do-22-X-godz-23-00-zapraszam?p=19794389#post19794389http://[/url] Quote
NatiiMar Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Dzień dobry:) Jestem na zaproszenie ewu. Mam miejsce w DT od 14.10. W moim podpisie jest link do wątku hoteliku. Obecnie mam dwa psy u siebie - jeden bez łapy po wypadku, drugi mój. Obydwa niewielkie (wielkości spaniela). Jeśli tylko uda się zorganizować transport, to zapraszam małego do siebie:) Czy on ma jakies stałe imię, na które reaguje? Quote
mala_czarna Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Wcześniej nie dałoby rady Mikusia zabrać?? Quote
AtaO Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Jestem na zaproszenie _ewu, czy nie dałoby się rzeczywiście na te ostatnie dni przed wyjazdem umieścić malucha w ciepłej lecznicy. Czy On może przebywać w tym stanie na zimnie ? Żeby tylko w ostatniej chwili nie wydarzyło się coś niedobrego.....skoro DT już czeka. Quote
Rudzia-Bianca Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 [quote name='AtaO']Jestem na zaproszenie _ewu, czy nie dałoby się rzeczywiście na te ostatnie dni przed wyjazdem umieścić malucha w ciepłej lecznicy. Czy On może przebywać w tym stanie na zimnie ? Żeby tylko w ostatniej chwili nie wydarzyło się coś niedobrego.....skoro DT już czeka.[/QUOTE] Też tak uważam . Ktoś pisał że lecznica to 25 zł doba , zostały 4 więc 100 zł - myślę że z mojego bazarku powinno być ...jak nie będę dokładać . Też boję się żeby coś najgorszego teraz gdy jest nadzieja się nie przytrafiło bo los bywa paskudny :( Quote
paula_t Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 (edited) [quote name='AgusiaP']Wiem Ewuniu, wierzę, że jest silny i wytrzyma Najważniejsze, że ma już miejsce Może rzeczywiście na te parę dni warto pomyśleć o lecznicy...?[/QUOTE] Ja uważam, że on natychmiast powinien do lecznicy trafić!!! Ile to wyjdzie? 25/30zł za dobę? Przy okazji można by go zdiagnozować i wdrożyć leczenie. Przecież on nie może w tej klatce w takim stanie siedzieć!! Edit:widzę, że już to samo napisałaś Rudzia przede mną:p Edited October 10, 2012 by paula_t Quote
mysza 1 Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Jest tam w okolicy jakaś całodobowa lecznica ze szpitalem? Kwarantanna się skończyła? Jeśli tak to trzeba go przenieść. Mogę opłacić kilka dni pobytu plus leczenie. Tylko będę potrzebowała fakturę na fundację. Quote
mala_czarna Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Mysza 1, złoty człowiek z Ciebie!! Toyota, koniecznie zajrzyj na wątek, myślę, że nie ma się co zastanawiać, i przenieść malucha do lecznicy. Quote
kolejna kobietka Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 [quote name='mysza 1']Jest tam w okolicy jakaś całodobowa lecznica ze szpitalem? Kwarantanna się skończyła? Jeśli tak to trzeba go przenieść. Mogę opłacić kilka dni pobytu plus leczenie. Tylko będę potrzebowała fakturę na fundację.[/QUOTE] slow mi braklo! :multi::multi::multi: jest taka klinika, z tego co slyszalam, maja rowniez na miejscu hotelik, rozmawialam z toyota kiedys o niej, podobno bardzo droga :sad: [url]http://www.klinika-wet.pl/[/url] Quote
AtaO Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Dziewczyny sprężcie się, proszę i załatwcie maluchowi bezpieczne lokum na cito na te 4 dni...... Quote
kolejna kobietka Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 dzwonilam i padlam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :crazyeye: hoteliku juz nie prowadza, ze wzgledu na to, ze mieli duza ilosc pacjentow i brakowalo im miejsca dla chorych psiakow... a doba szpitalna w zaleznosci od tego co by bylo przy piesku robione kosztuje od 50 do 200 zl!!! np jezeli bylby do podawania tylko jeden zastrzyk to mogloby to byc 50 zl - to taki przyklad... Quote
paula_t Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Jaka kwota:crazyeye: A to jest jedyna lecznica ze szpitalikiem w okolicy? Quote
Recommended Posts