Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']A może by go zabrać do lecznicy do wyjazdu do DT ?
Zaraz zrobię bazarek dla malucha ...[/QUOTE]
Byłoby wspaniale!!!

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AgusiaP']Ale super wiadomości dzisiaj na wątku:lol:
Jeszcze tylko parę i będziesz miał już cieplutko dziecino:lol:[/QUOTE]
Musi przeżyć te kilka nocy...Umieram z nerwów o maluszka:(

Posted

[quote name='ewu']Musi przeżyć te kilka nocy...Umieram z nerwów o maluszka:([/QUOTE]

Wiem Ewuniu, wierzę, że jest silny i wytrzyma
Najważniejsze, że ma już miejsce

Może rzeczywiście na te parę dni warto pomyśleć o lecznicy...?

Posted

[quote name='AgusiaP']Wiem Ewuniu, wierzę, że jest silny i wytrzyma

Może rzeczywiście na te parę dni warto pomyśleć o lecznicy...?[/QUOTE]

jeśli jest chory to koniecznie !!

Posted

[CENTER][B][COLOR=#ff0000]Zapraszam serdecznie na bazarek dla Mikusia [/COLOR][/B]

[URL="http://www.tinyurl.pl?4RevyQCK"][B][COLOR=#008080]PAPIEROWY SKLEPIK RUDZI I TOREBKA DLA SZCZENIAKA Z NUŻYCĄ KLIK[/COLOR][/B][/URL]
[/CENTER]

Posted

Już wiadomo jaką okładkę będzie miał bazarkowy notes ;)

Już wiadomo jaką okładkę będzie miał notes ;-)

[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-UOcp0A-iyYQ/UHSxKDyf8ZI/AAAAAAAALn4/5YbOuDmTLyU/s512/P1470848.JPG[/IMG]

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']A może by go zabrać do lecznicy do wyjazdu do DT ?[/QUOTE]

Maluch koniecznie powinien być zdiagnozowany i mieć ustawione leczenie przed wyjazdem do DT.

Posted

Kochane, jest przesliczny, cudny [COLOR=#ff0000]BAZAREK[/COLOR] dla naszego maluszka!!! :multi::loveu:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233408-Papierowo-torebkowo-dla-psiego-dziecka-z-nu%C5%BCyc%C4%85-do-22-X-godz-23-00-zapraszam?p=19794389#post19794389http://[/url]

Posted

Dzień dobry:)

Jestem na zaproszenie ewu. Mam miejsce w DT od 14.10.
W moim podpisie jest link do wątku hoteliku. Obecnie mam dwa psy u siebie - jeden bez łapy po wypadku, drugi mój. Obydwa niewielkie (wielkości spaniela). Jeśli tylko uda się zorganizować transport, to zapraszam małego do siebie:)

Czy on ma jakies stałe imię, na które reaguje?

Posted

Jestem na zaproszenie _ewu, czy nie dałoby się rzeczywiście na te ostatnie dni przed wyjazdem umieścić malucha w ciepłej lecznicy.
Czy On może przebywać w tym stanie na zimnie ?
Żeby tylko w ostatniej chwili nie wydarzyło się coś niedobrego.....skoro DT już czeka.

Posted

[quote name='AtaO']Jestem na zaproszenie _ewu, czy nie dałoby się rzeczywiście na te ostatnie dni przed wyjazdem umieścić malucha w ciepłej lecznicy.
Czy On może przebywać w tym stanie na zimnie ?
Żeby tylko w ostatniej chwili nie wydarzyło się coś niedobrego.....skoro DT już czeka.[/QUOTE]

Też tak uważam . Ktoś pisał że lecznica to 25 zł doba , zostały 4 więc 100 zł - myślę że z mojego bazarku powinno być ...jak nie będę dokładać .
Też boję się żeby coś najgorszego teraz gdy jest nadzieja się nie przytrafiło bo los bywa paskudny :(

Posted (edited)

[quote name='AgusiaP']Wiem Ewuniu, wierzę, że jest silny i wytrzyma

Może rzeczywiście na te parę dni warto pomyśleć o lecznicy...?[/QUOTE]

Ja uważam, że on natychmiast powinien do lecznicy trafić!!! Ile to wyjdzie? 25/30zł za dobę? Przy okazji można by go zdiagnozować i wdrożyć leczenie. Przecież on nie może w tej klatce w takim stanie siedzieć!!

Edit:widzę, że już to samo napisałaś Rudzia przede mną:p

Edited by paula_t
Posted

Jest tam w okolicy jakaś całodobowa lecznica ze szpitalem? Kwarantanna się skończyła? Jeśli tak to trzeba go przenieść. Mogę opłacić kilka dni pobytu plus leczenie. Tylko będę potrzebowała fakturę na fundację.

Posted

[quote name='mysza 1']Jest tam w okolicy jakaś całodobowa lecznica ze szpitalem? Kwarantanna się skończyła? Jeśli tak to trzeba go przenieść. Mogę opłacić kilka dni pobytu plus leczenie. Tylko będę potrzebowała fakturę na fundację.[/QUOTE]

slow mi braklo! :multi::multi::multi:

jest taka klinika, z tego co slyszalam, maja rowniez na miejscu hotelik, rozmawialam z toyota kiedys o niej, podobno bardzo droga :sad:

[url]http://www.klinika-wet.pl/[/url]

Posted

dzwonilam i padlam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :crazyeye:
hoteliku juz nie prowadza, ze wzgledu na to, ze mieli duza ilosc pacjentow i brakowalo im miejsca dla chorych psiakow...
a doba szpitalna w zaleznosci od tego co by bylo przy piesku robione kosztuje od 50 do 200 zl!!!
np jezeli bylby do podawania tylko jeden zastrzyk to mogloby to byc 50 zl - to taki przyklad...