Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='natalia.aleksandrov']Daj mu sedalin :P od razu Cię pokocha! ;p[/QUOTE]

Nie ma opcji , on jest na dużym otwartym terenie , nie mam pewności ,że na przykład nie wyskoczy na ulicę jak zacznie go brać .

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='natalia.aleksandrov']Zartowalam ino ;p po prostu Buczuś mi się przypomniał jak był naćpany :P
A tak serio, to warto może pomyśleć o zrobieniu pętelki ze smyczy... albo może na arkan go złapać?[/QUOTE]

Z nim trzeba po dobroci , siłą nic nie zdziałamy . Ja z nim spędzam dużo czasu co dziennie i co dziennie mogę sobie na więcej pozwolić , liczę ,że jeszcze chwila i da się zapiąć na smycz .

Na molosach jest propozycja oddanie karmy na miesiąc , Hałabajówko czy jeśli dostarczymy karmę to pierwszy miesiąc będzie bez kasy ? Bo tak zrozumiałam .

Ja właśnie zabieram się za bazar dla chłopaka .

A w ogóle możemy go nazwać ? Ja na niego wołam Cielaku , może tak na razie zostanie , a później się zobaczy , bo głupio pisać o nim ciągle ten pies .

Posted

[quote name='Anja2201']Z nim trzeba po dobroci , siłą nic nie zdziałamy . Ja z nim spędzam dużo czasu co dziennie i co dziennie mogę sobie na więcej pozwolić , liczę ,że jeszcze chwila i da się zapiąć na smycz .

Na molosach jest propozycja oddanie karmy na miesiąc , Hałabajówko czy jeśli dostarczymy karmę to pierwszy miesiąc będzie bez kasy ? Bo tak zrozumiałam .

Ja właśnie zabieram się za bazar dla chłopaka .

A w ogóle możemy go nazwać ? Ja na niego wołam Cielaku , może tak na razie zostanie , a później się zobaczy , bo głupio pisać o nim ciągle ten pies .[/QUOTE]

Ja zimą gotuję moim i tymczasom ale możemy jakoś się ugadać, tak jak pisałam karmę najwyżej zostawię na cieplejsze miesiące.

Może Fiedia?
Ja mam ciągoty do wschodnich imion dla azjatów, mój chłopak ma na imię Karman "Daimond" po rosyjsku karman znaczy kieszeń ;) czyli to jest mój diament w kieszeni ;), druga nazywa się Lala na cześć lalek matrioszek :cool3:
tylko pierwsza moja ałabajka - Haga Ruby się nie wpasowała hehe w schemat ;)

Posted (edited)

[quote name='ocelot']no teoretycznie to i do schroniska trafić nie może.
[B]Trafi do Wojtyszek, a tam wiadomo[/B].[/QUOTE]

To azjaty, ktore trafiły do Wojtyszek, w ktorych adopcjach czynnie uczestniczyliśmy...to nie był ich koniec, to był poczatek ich nowego zycia [URL="http://www.forum.**********/showthread.php?t=26850"]Gaja[/URL] [URL="http://www.forum.**********/showthread.php?t=26849"]Tara[/URL] [URL="http://www.forum.**********/showthread.php?t=26331"]Wojtek[/URL]
. kurcze, jest blokada, nie da sie linkować, a szkoda, bo warto zobaczyć, ze nie taki diabeł straszny jak go malują.

Fiedia- cudnie:)

Karme prześlemy pod wskazany adres, jeden z miłosników azjatów podarował nam dla potrzebujacych psów, tylko nie wiem jaka to karma,jest jeszcze u niego, zorientuje sie i dam znać. Mamy tez zdeklarowany worek White Wolfa, swiezo napoczęty, czy tez moze byc?

Edited by uzona
Posted

[quote name='Hałabajówka']Ja zimą gotuję moim i tymczasom ale możemy jakoś się ugadać, tak jak pisałam karmę najwyżej zostawię na cieplejsze miesiące.

Może Fiedia?
Ja mam ciągoty do wschodnich imion dla azjatów, mój chłopak ma na imię Karman "Daimond" po rosyjsku karman znaczy kieszeń ;) czyli to jest mój diament w kieszeni ;), druga nazywa się Lala na cześć lalek matrioszek :cool3:
tylko pierwsza moja ałabajka - Haga Ruby się nie wpasowała hehe w schemat ;)[/QUOTE]

nam było by dużo łatwiej , ale jeśli się nie da to może karmiła byś jakoś pół na pół , rano gotowane wieczorem suche ?I dawały byśmy Ci 100 zł miesięcznie + koszty weta ? Tak czy tak zapraszam na bazar dla chłopaka - Fiedii :
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/233304-miszmasz-kolczyki-naszyjniki-plecak-i-co%C5%9B-dla-domu-Do-22-10?p=19779990#post19779990"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233304-miszmasz-kolczyki-naszyjniki-plecak-i-co%C5%9B-dla-domu-Do-22-10?p=19779990#post19779990[/URL]

Posted

[quote name='Hałabajówka']Może być i tak ;)[/QUOTE]

Super , kiedy mogła byś go przyjąć ? Jesteś z Koszalina , tak ? Trzeba wszystko zacząć zgrywać , nie ma co czekać , karmę suchą dają adopcje azjatów na pierwszy miesiąc , czyli na początek zbieramy 100 zł na gotowane i na transport pewnie nie mniej niż 200 zł . Zaglądajcie na bazarek , podnoście .

Posted

[quote name='Anja2201']Super , kiedy mogła byś go przyjąć ? Jesteś z Koszalina , tak ? Trzeba wszystko zacząć zgrywać , nie ma co czekać , karmę suchą dają adopcje azjatów na pierwszy miesiąc , czyli na początek zbieramy 100 zł na gotowane i na transport pewnie nie mniej niż 200 zł . Zaglądajcie na bazarek , podnoście .[/QUOTE]

mieszkam pod białogardem, mi obojętnie w sumie kiedy byle nie w czwartek i piątek teraz w tym tygodniu.

Posted

[quote name='Hałabajówka']ooooooo super :multi:
to kiedy mogę się go spodziewać? A jak on już chętny do współpracy?[/QUOTE]
Czekam na odpowiedź Ajliii , ja myślę ,żę dwa trzy dni i będzie Cię kochał całym sercem :) Dzisiaj bidak nie chciał mnie puścić , a później biegł za autem długo :( aż się poryczałam głupia , a nie mam go gdzie zabrać , gdybym miała choć pół kojca to już by był u mnie , ale nie mogę zaryzykować .

Posted

nie dasz rady jakoś gdzieś jakiegoś przenieść żeby móc go przenocować te kilka dni? żeby mu się nic nie stało przez te kilka dni tylko.
w czwartek i piątek nie dam rady go przyjąć, chyba że do godz. 10.

Posted

Cos cichutko sie tutaj zrobiło. Co z psiakiem? Udało się go dotransportowac do Hałabajówki? chciałam przelać kasę ale cisza mnie na razie powstrzymała. proszę napiszcie jaka jest sytuacja

Posted

[quote name='natalia.aleksandrov']W takim razie tutaj można wpłacać:
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Nr konta : 81 1090 1043 0000 0001 1986 0256[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]PdZ: Sekcja Wlkp[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Tytułem: pomoc dla zwierząt - azjata[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
dziewczyny, przelałam miśkowi 25 zł, tyle moge w tym miesiącu. Jak dotrze na konto to prosze o potwierdzenie. dziekuję :)

Posted

[quote name='Anja2201']mały na razie pójdzie do hotelu tam będzie czekał ,aż znajdziemy transport do Białogardu . Do hotelu trafi do końca weekendu na pewno .[/QUOTE]

I jak sie sprawy mają?

Posted

[quote name='natalia.aleksandrov']Wpłynęło 25zł na psiaka![/QUOTE]

Miejsce dla chłopaka mamy zaklepane , niestety możemy go zawieść dopiero w poniedziałek rano , wcześniej hotel nie da rady go przyjąć .