Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Poker']To mi się podoba i prawie jestem skłonna wybaczyć tamten nietakt ,ale sobie pomarudzę i jakby się dało tę koronę zrobić mniejszą i ZŁOTĄ ? to już całkiem byłabym szczęśliwa.Ale mam wymagania :roll:[/QUOTE]

Oooo, to żeby rozgrzeszenie było pełne i żeby Cię cioteczko Poker uszczęśliwić,
to podejmuję wyzwanie...ale chciałabym, żebyś sama wybrała obrazek.
Wybór będzie spory więc chyba wstawię w album i podam link.
Chyba do wieczora wyrobię się :evil_lol:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='iwstar58']Oooo, to żeby rozgrzeszenie było pełne i żeby Cię cioteczko Poker uszczęśliwić,
to podejmuję wyzwanie...ale chciałabym, żebyś sama wybrała obrazek.
Wybór będzie spory więc chyba wstawię w album i podam link.
Chyba do wieczora wyrobię się :evil_lol:[/QUOTE]
Bardzo mi miło, dziękuję.Będę wybierać razem z mężem. Chyba trzeba będzie kawkę albo dobrą herbatkę dowieźć i coś do niej.

Posted

O, to ciekawe co wybierzecie, ja nie zdążyłam porównać wszystkich,
więc nie mam jeszcze swojego nr 1.
[URL]https://plus.google.com/photos/106801202369207468786/albums/5863064266793805505?banner=pwa[/URL]
Z albumu można kopiować bezpośrednio na dogo.
W miniaturki trzeba kliknąć żeby powiększyć
Zajrzę później który obrazek przypadł do gustu / jeśli w ogóle przypadnie/ :evil_lol:

Posted

Łooooooooo ludzie , ale królewien iwstar nam naprodukowała :crazyeye:, i którą tu wybrać co? Mało ,że w koronie to jeszcze na tronie królewskim siedzi.:multi:
Mnie sie podoba ją najbardziej 2 , ale poczekam na męża i wtedy się wypowiem.
Dziękuję za ciężką pracę.
Fajnie by umieścić takie zdjęcie w ogłoszeniu.
Fryga miała różę, to Kredka może mieć koronę.

Posted

[quote name='Poker']
Dziękuję za ciężką pracę..[/QUOTE]

Proszę bardzo, cieszę się padł już jakiś wybór :lol:

[quote name='Poker'] [B]
Fajnie by umieścić takie zdjęcie w ogłoszeniu.[/B]
Fryga miała różę,[B] to Kredka może mieć koronę[/B].[/QUOTE]

hahaha, lepiej nie. Teraz nie wiem które są które,
ale mogą się tu trafić angielskie klejnoty królewskie
i jeszcze nas do ciupy zamkną za obrazę majestatu :evil_lol:
Dodałam jedną fotkę. I mam swoje typy- 3 i 16.

Posted

[quote name='Poker']Wybraliśmy z mężem po długich negocjacjach ;)[B][COLOR=#ff0000] nr 5[/COLOR][/B] :multi:[/QUOTE]
korony fajne :) Kredka jeszcze piekniejsza :)
ale nie wiem która to piąta? w pionie, poziomie liczycie? czy ta: [url]https://lh5.googleusercontent.com/-InQcrWP5muA/UV3KHQchlnI/AAAAAAAAAdk/1wrVoqaz03s/s500/Kredka+5.jpg[/url] ?

Posted

Liczę od lewej po kolei czyli duża , potem małe w poziomie.5 to według mnie ta [URL]https://lh4.googleusercontent.com/-InQcrWP5muA/UV3KHQchlnI/AAAAAAAAAdk/1wrVoqaz03s/w230-h286-p-o/Kredka+5.jpg[/URL]
czyli ta sama co dla Nikaragui.

Posted

No juz dajcie dziewczynie spokoj :evil_lol: natura obdarzyla ja naturalnym irokezem a Wy ja udziwniacie - jak tak mozna, biedka Kredka :cool3:

Posted (edited)

Królewna ma problem z brzuszkiem. Zrobiła dziś wielką koo w salonie ,a przed chwilą w moim pokoju kleksy ,ale z domieszką krwi. Nie mam pojęcia co się stało.Jedzenie dostaje świeżo gotowane + chrupki Boscha.
Robię jej dziś głodówkę ,a mąż zaraz pojedzie po Nifuroksazyd.

Edited by Poker
Posted

Dużo się teraz czyta o problemach jelitowych psiaków. Albo szaleje jakaś franca, albo dostały... alergii na zimę ;)
Królewno - zdrowiej, bo dwór się martwi...

Posted

Po spacerze zrobiła znowu koo u mnie w pokoju komputerowym :mad:,ale jej wybaczam, bo była miękka , ale już uformowana.
Dostała porcję Nifuroksazydu i ma głodówkę , biedna goniła jeść ,a tu micha pusta.

Posted

[quote name='Poker']Po spacerze zrobiła znowu koo u mnie w pokoju komputerowym :mad:,ale jej wybaczam, bo była miękka , ale już uformowana.
Dostała porcję Nifuroksazydu i ma głodówkę , [B]biedna goniła jeść ,a tu micha pusta[/B].[/QUOTE]biedna królewna, tak ją głodzić :niewiem: :shake:

Posted

Mam nadzieje, że do rana wsio jej przejdzie :)
Musiała się gdzieś załatwić, Ty pewnie z nosem na dogo a pies gdzie miał się ze...koopać ? :mad:

Posted

[quote name='Ziutka']Mam nadzieje, że do rana wsio jej przejdzie :)
Musiała się gdzieś załatwić, Ty pewnie z nosem na dogo a pies gdzie miał się ze...koopać ? :mad:[/QUOTE]

O nie, :shake: mąż była z psiurami na spacerze ,a ona walnęła koo dosłownie chwilę po powrocie, a na spacerze nic, wiem bo my zdajemy sobie relacje jak o niemowlakach.

Posted

[quote name='Poker']O nie, :shake: mąż była z psiurami na spacerze ,a ona walnęła koo dosłownie chwilę po powrocie, a na spacerze nic, wiem bo my zdajemy sobie relacje jak o niemowlakach.[/QUOTE]
No to jesteś rozgrzeszona :diabloti:
Kredziu, w takim razie weź no Ty się nie wygłupiaj, tylko rób koo tam gdzie trzeba a nie walisz Pokerowi w pokoju :mad: byś się wstydziła :evil_lol:

Posted

[I][COLOR=#ff0000]Kredeczko, wracaj do zdrowia ... [/COLOR][/I]

Pokerku, jeśli trzeba odnowić ogłoszenia, to pisz. Jaki tekst i foteczki. Wyjeżdżam w czwartek na 10 dni ... :razz:
i już wyprzedzam pytanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[COLOR=#0000cd][I]Frezja i Lucy zostanie troszkę z synem i trosz[/I][/COLOR][COLOR=#0000cd][I]kę z córcią ...[/I][/COLOR] :loveu::roll: