iwstar58 Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 [quote name='Poker']To mi się podoba i prawie jestem skłonna wybaczyć tamten nietakt ,ale sobie pomarudzę i jakby się dało tę koronę zrobić mniejszą i ZŁOTĄ ? to już całkiem byłabym szczęśliwa.Ale mam wymagania :roll:[/QUOTE] Oooo, to żeby rozgrzeszenie było pełne i żeby Cię cioteczko Poker uszczęśliwić, to podejmuję wyzwanie...ale chciałabym, żebyś sama wybrała obrazek. Wybór będzie spory więc chyba wstawię w album i podam link. Chyba do wieczora wyrobię się :evil_lol: Quote
Poker Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 [quote name='iwstar58']Oooo, to żeby rozgrzeszenie było pełne i żeby Cię cioteczko Poker uszczęśliwić, to podejmuję wyzwanie...ale chciałabym, żebyś sama wybrała obrazek. Wybór będzie spory więc chyba wstawię w album i podam link. Chyba do wieczora wyrobię się :evil_lol:[/QUOTE] Bardzo mi miło, dziękuję.Będę wybierać razem z mężem. Chyba trzeba będzie kawkę albo dobrą herbatkę dowieźć i coś do niej. Quote
iwstar58 Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 O, to ciekawe co wybierzecie, ja nie zdążyłam porównać wszystkich, więc nie mam jeszcze swojego nr 1. [URL]https://plus.google.com/photos/106801202369207468786/albums/5863064266793805505?banner=pwa[/URL] Z albumu można kopiować bezpośrednio na dogo. W miniaturki trzeba kliknąć żeby powiększyć Zajrzę później który obrazek przypadł do gustu / jeśli w ogóle przypadnie/ :evil_lol: Quote
Mattilu Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Bedac postronnym obserwatorem oddaje malo wazny glos na nr7;) Quote
Poker Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 Łooooooooo ludzie , ale królewien iwstar nam naprodukowała :crazyeye:, i którą tu wybrać co? Mało ,że w koronie to jeszcze na tronie królewskim siedzi.:multi: Mnie sie podoba ją najbardziej 2 , ale poczekam na męża i wtedy się wypowiem. Dziękuję za ciężką pracę. Fajnie by umieścić takie zdjęcie w ogłoszeniu. Fryga miała różę, to Kredka może mieć koronę. Quote
iwstar58 Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 [quote name='Poker'] Dziękuję za ciężką pracę..[/QUOTE] Proszę bardzo, cieszę się padł już jakiś wybór :lol: [quote name='Poker'] [B] Fajnie by umieścić takie zdjęcie w ogłoszeniu.[/B] Fryga miała różę,[B] to Kredka może mieć koronę[/B].[/QUOTE] hahaha, lepiej nie. Teraz nie wiem które są które, ale mogą się tu trafić angielskie klejnoty królewskie i jeszcze nas do ciupy zamkną za obrazę majestatu :evil_lol: Dodałam jedną fotkę. I mam swoje typy- 3 i 16. Quote
Poker Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 Wybraliśmy z mężem po długich negocjacjach ;)[B][COLOR=#ff0000] nr 5[/COLOR][/B] :multi: Quote
iwstar58 Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Aż zajrzałam która to 5. Też pasuje Kredce, teraz królewnie całym pysiem.:lol: Dobrej nocy Quote
NikaEla Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='Poker']Wybraliśmy z mężem po długich negocjacjach ;)[B][COLOR=#ff0000] nr 5[/COLOR][/B] :multi:[/QUOTE] korony fajne :) Kredka jeszcze piekniejsza :) ale nie wiem która to piąta? w pionie, poziomie liczycie? czy ta: [url]https://lh5.googleusercontent.com/-InQcrWP5muA/UV3KHQchlnI/AAAAAAAAAdk/1wrVoqaz03s/s500/Kredka+5.jpg[/url] ? Quote
Poker Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 Liczę od lewej po kolei czyli duża , potem małe w poziomie.5 to według mnie ta [URL]https://lh4.googleusercontent.com/-InQcrWP5muA/UV3KHQchlnI/AAAAAAAAAdk/1wrVoqaz03s/w230-h286-p-o/Kredka+5.jpg[/URL] czyli ta sama co dla Nikaragui. Quote
Poker Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 Pani Bogusia wpadła na pomysł ,że Kredka powinna mieć zrobioną koronę z kredek. :evil_lol: Quote
Nutusia Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Doskonały pomysł! :) Do tego tron i królewski płaszcz. No, chyba, że idzie z duchem czasu i "popiera" papieża Franciszka w dążeniu do skromności ;) Quote
Pink Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 No juz dajcie dziewczynie spokoj :evil_lol: natura obdarzyla ja naturalnym irokezem a Wy ja udziwniacie - jak tak mozna, biedka Kredka :cool3: Quote
Poker Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 Jaka ona tam biedna. Trzeba mieć poczucie humoru na tym ponurym świecie. Quote
Poker Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 (edited) Królewna ma problem z brzuszkiem. Zrobiła dziś wielką koo w salonie ,a przed chwilą w moim pokoju kleksy ,ale z domieszką krwi. Nie mam pojęcia co się stało.Jedzenie dostaje świeżo gotowane + chrupki Boscha. Robię jej dziś głodówkę ,a mąż zaraz pojedzie po Nifuroksazyd. Edited April 6, 2013 by Poker Quote
Nutusia Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Dużo się teraz czyta o problemach jelitowych psiaków. Albo szaleje jakaś franca, albo dostały... alergii na zimę ;) Królewno - zdrowiej, bo dwór się martwi... Quote
Poker Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 Po spacerze zrobiła znowu koo u mnie w pokoju komputerowym :mad:,ale jej wybaczam, bo była miękka , ale już uformowana. Dostała porcję Nifuroksazydu i ma głodówkę , biedna goniła jeść ,a tu micha pusta. Quote
NikaEla Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='Poker']Po spacerze zrobiła znowu koo u mnie w pokoju komputerowym :mad:,ale jej wybaczam, bo była miękka , ale już uformowana. Dostała porcję Nifuroksazydu i ma głodówkę , [B]biedna goniła jeść ,a tu micha pusta[/B].[/QUOTE]biedna królewna, tak ją głodzić :niewiem: :shake: Quote
Ziutka Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Mam nadzieje, że do rana wsio jej przejdzie :) Musiała się gdzieś załatwić, Ty pewnie z nosem na dogo a pies gdzie miał się ze...koopać ? :mad: Quote
Poker Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 [quote name='Ziutka']Mam nadzieje, że do rana wsio jej przejdzie :) Musiała się gdzieś załatwić, Ty pewnie z nosem na dogo a pies gdzie miał się ze...koopać ? :mad:[/QUOTE] O nie, :shake: mąż była z psiurami na spacerze ,a ona walnęła koo dosłownie chwilę po powrocie, a na spacerze nic, wiem bo my zdajemy sobie relacje jak o niemowlakach. Quote
Ziutka Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='Poker']O nie, :shake: mąż była z psiurami na spacerze ,a ona walnęła koo dosłownie chwilę po powrocie, a na spacerze nic, wiem bo my zdajemy sobie relacje jak o niemowlakach.[/QUOTE] No to jesteś rozgrzeszona :diabloti: Kredziu, w takim razie weź no Ty się nie wygłupiaj, tylko rób koo tam gdzie trzeba a nie walisz Pokerowi w pokoju :mad: byś się wstydziła :evil_lol: Quote
Lucyna Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [I][COLOR=#ff0000]Kredeczko, wracaj do zdrowia ... [/COLOR][/I] Pokerku, jeśli trzeba odnowić ogłoszenia, to pisz. Jaki tekst i foteczki. Wyjeżdżam w czwartek na 10 dni ... :razz: i już wyprzedzam pytanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [COLOR=#0000cd][I]Frezja i Lucy zostanie troszkę z synem i trosz[/I][/COLOR][COLOR=#0000cd][I]kę z córcią ...[/I][/COLOR] :loveu::roll: Quote
Recommended Posts