zerojeden Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 No i oki, od 2 dni ją je pożyczoną od Dakotki i bardzo mu mniam mniam ;) Quote
zerojeden Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 (edited) AKTUALIZACJA ROZLICZENIA wpłat/wydatków dla Dextera 2 gudzień 2012 Beataczl - 10 (doszła wpłata) Romina_74 - 20 (doszła wpłata) sonia 1974 - 20 (doszła wpłata) Enigma79 - 30 (doszła wpłata) Mama Blanki - 20 (doszła wpłata) Ewu - 30 (doszła wpłata) Clean - 15 (doszła wpłata) Wpłata od Cudak (spadek po Ince) - 30 (doszła wpłata) suma 175zl Wydatki - transport z Płot do mnie - 75zl - tabletka na robaki Dolpac oraz Flevox na pchły - 70zl (mam paragon) - Nifuroksazyd - 10zl- dojazd do weta ode mnie do weta to jest 50km - 20zl (to biorę na siebie) - jedzonko mamy od Mamy Blanki i ja mu od siebie w tym miesiącu gotowane dam Wpływy 175zl Wydatki 155zl czyli jesteśmy na plusie 20zl Czekam na wpłatę od: 1. Cudak - 15zl wpłacone 2. Enigma79 - 15zl wpłacone 3. Aryste - 10 zl wpłacone 4. Beataczl - 10zl wpłacone 5. Rita91 - 30zl wpłacone 6. Bazarek od Nemko 135,50 zl wpłacone Suma: 235,50zl Karma Bosch active 15kg - 99,80zl 235,50 - 99,80 = 135,70 ;) jesteśmy na plusie Edited December 2, 2012 by Hałabajówka Quote
zerojeden Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Sesja śnieżna :) Dexterek i jego kolega tymczas [IMG]http://img836.imageshack.us/img836/7527/49777327.jpg[/IMG] Quote
zerojeden Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [IMG]http://img687.imageshack.us/img687/6937/25435999.jpg[/IMG] Quote
zerojeden Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [IMG]http://img502.imageshack.us/img502/874/deksik.jpg[/IMG] Quote
zerojeden Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [IMG]http://img11.imageshack.us/img11/1182/dexifela.jpg[/IMG] Quote
zerojeden Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [IMG]http://img341.imageshack.us/img341/5270/dexterek2.jpg[/IMG] Quote
zerojeden Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Cała ekipa ;) [IMG]http://img35.imageshack.us/img35/4315/snieznaekipa.jpg[/IMG] Quote
beataczl Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 tam gdzie tylko Dexterek i snieg to jak na bialo-czarnej fotografii :) nie mam jeszcze adresu gdzie wyslac ten srodek na pchly.. Quote
magdola Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 A czemu mnie nie ma na wątku Dextera????:mad: Quote
magdola Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [quote name='Clean']O matko:-( kolejna bida:-( Ten psiak to by pewnie lepiej mał w schronisku gdyby tam został!Szok normalnie![/QUOTE] Na pewno nie w szczecińskim....... Quote
zerojeden Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 A ja nie wiem Magdola czemu Cię nie ma na wątku Dexterka.....:mad: Jest Pani zainteresowana Dexterem.....zaraz opowiem jak do tego doszlo...jest zainteresowana jeszcze innym psiakiem na DT u mnie ale z racji tego że mieszkają w bloku i są dość żywiołową rodziną odradzam im tego pieska zaproponowałam Dexa i Pani on się bardzo podoba...ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie na razie. Jutro Pani ma przyjechać i go poznać. Pani mieszka w Koszalinie, mieli wcześniej dużego psa teraz mają jakiegoś mikro okruszka i chcą drugiego. Pani brzmi bardzo ciepło więc trzymajcie kciuki za mojego znaczy naszego maluszka :loveu: Quote
magdola Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [quote name='Hałabajówka']A ja nie wiem Magdola czemu Cię nie ma na wątku Dexterka.....:mad: Jest Pani zainteresowana Dexterem.....zaraz opowiem jak do tego doszlo...jest zainteresowana jeszcze innym psiakiem na DT u mnie ale z racji tego że mieszkają w bloku i są dość żywiołową rodziną odradzam im tego pieska zaproponowałam Dexa i Pani on się bardzo podoba...ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie na razie. Jutro Pani ma przyjechać i go poznać. Pani mieszka w Koszalinie, mieli wcześniej dużego psa teraz mają jakiegoś mikro okruszka i chcą drugiego. Pani brzmi bardzo ciepło więc trzymajcie kciuki za mojego znaczy naszego maluszka :loveu:[/QUOTE] No i przynioslam szczęście???????????? Trzymam :kciuki: Quote
__Lara Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 [quote name='Hałabajówka']A ja nie wiem Magdola czemu Cię nie ma na wątku Dexterka.....:mad: Jest Pani zainteresowana Dexterem.....zaraz opowiem jak do tego doszlo...jest zainteresowana jeszcze innym psiakiem na DT u mnie ale z racji tego że mieszkają w bloku i są dość żywiołową rodziną odradzam im tego pieska zaproponowałam Dexa i Pani on się bardzo podoba...ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie na razie. Jutro Pani ma przyjechać i go poznać. Pani mieszka w Koszalinie, mieli wcześniej dużego psa teraz mają jakiegoś mikro okruszka i chcą drugiego. Pani brzmi bardzo ciepło więc trzymajcie kciuki za mojego znaczy naszego maluszka :loveu:[/QUOTE] Ojej, to ja mocno trzymam!!! Quote
Cudak Posted December 7, 2012 Author Posted December 7, 2012 Trzymamy mocno kciuki, łapki i kopytka ;) żeby nasz Dexterek spędził zimę w ciepłym mieszkaniu (choć i ciepła buda teraz to dla niego RAJ) Quote
zerojeden Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Pani właśnie dzwoniła że przedziera się przez zaspy ;) Dzisiaj obłożyliśmy wszystkie kojce szczelnie snopkami i matami słomianymi żeby nie sypało im do środka ale nie wiem ile maty wytrzymają bo ostatnio na lato miały założone żeby nie grzało im tam to całe były 3 dni potem obgryzione zostały miejscami hehe Suchutką słomę dostały na ziemię i full do bud aż nie wiem czy wejdą :) ale to i tak nie luksus...fajnie by było gdyby się udało. Quote
magdola Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 (edited) A ja wiem, ze sie uda.... Nawet słoneczko przed minuta wyjrzalo zza chmur :kciuki: Edited December 7, 2012 by magdola Quote
beataczl Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 jejku jak cudnie!!! trzymam mocno kciukasy! :) wyslalam dzis piorytetem te kropelki na pchelki dla Dexterka. Quote
magdola Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 No iiiiiiiii??????????:shake:Ileż mozna czekać???? Quote
zerojeden Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Dopiero do domu weszłam.......Państwo super Pani się trochę Dextera bała na początku ale wszystko jest ok...na spokojnie mają przemyśleć decyzję i dać znać, proszę o cierpliwość.... ale jestem dobrej myśli Dexter polubił bardzo syna nastoletniego Pani :) Quote
tobciu Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 [quote name='Hałabajówka']Dopiero do domu weszłam.......Państwo super Pani się trochę Dextera bała na początku ale wszystko jest ok...na spokojnie mają przemyśleć decyzję i dać znać, proszę o cierpliwość.... ale jestem dobrej myśli Dexter polubił bardzo syna nastoletniego Pani :)[/QUOTE] Brzmi dobrze. Niech na spokojnie sobie przemyślą. :) Pośpiech jest wskazany tylko przy łapaniu pcheł. Jak to mówią. :) Chucham na szczęście. Quote
magdola Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Trzymam kciuki w podwójnym napięciu :evil_lol: Quote
sonia1974 Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 o kurczaki ,oby wszystko dobrze się ułożyło Quote
magdola Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='Hałabajówka']Cała ekipa ;) [IMG]http://img35.imageshack.us/img35/4315/snieznaekipa.jpg[/IMG][/QUOTE] Czy mi sie wydaje, czy te psiaki sie uśmiechają??????:loveu: Quote
Recommended Posts