Jump to content
Dogomania

Dexter-skóra i kości na łańcuchu, bez budy... już w kochajacym domu :)))))))

Recommended Posts

• Replies 399
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

AKTUALIZACJA ROZLICZENIA wpłat/wydatków dla Dextera 2 gudzień 2012

Beataczl - 10 (doszła wpłata)
Romina_74 - 20 (doszła wpłata)
sonia 1974 - 20 (doszła wpłata)
Enigma79 - 30 (doszła wpłata)
Mama Blanki - 20 (doszła wpłata)
Ewu - 30 (doszła wpłata)
Clean - 15 (doszła wpłata)
Wpłata od Cudak (spadek po Ince) - 30 (doszła wpłata)

suma 175zl

Wydatki
- transport z Płot do mnie - 75zl
- tabletka na robaki Dolpac oraz Flevox na pchły - 70zl (mam paragon)
- Nifuroksazyd - 10zl- dojazd do weta ode mnie do weta to jest 50km - 20zl (to biorę na siebie)
- jedzonko mamy od Mamy Blanki i ja mu od siebie w tym miesiącu gotowane dam

Wpływy 175zl
Wydatki 155zl

czyli jesteśmy na plusie 20zl

Czekam na wpłatę od:
1. Cudak - 15zl wpłacone
2. Enigma79 - 15zl wpłacone
3. Aryste - 10 zl wpłacone
4. Beataczl - 10zl wpłacone
5. Rita91 - 30zl wpłacone
6. Bazarek od Nemko 135,50 zl wpłacone

Suma: 235,50zl

Karma Bosch active 15kg - 99,80zl

235,50 - 99,80 = 135,70 ;) jesteśmy na plusie

Edited by Hałabajówka
Posted

[quote name='Clean']O matko:-(
kolejna bida:-(
Ten psiak to by pewnie lepiej mał w schronisku gdyby tam został!Szok normalnie![/QUOTE]
Na pewno nie w szczecińskim.......

Posted

A ja nie wiem Magdola czemu Cię nie ma na wątku Dexterka.....:mad:

Jest Pani zainteresowana Dexterem.....zaraz opowiem jak do tego doszlo...jest zainteresowana jeszcze innym psiakiem na DT u mnie ale z racji tego że mieszkają w bloku i są dość żywiołową rodziną odradzam im tego pieska zaproponowałam Dexa i Pani on się bardzo podoba...ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie na razie. Jutro Pani ma przyjechać i go poznać. Pani mieszka w Koszalinie, mieli wcześniej dużego psa teraz mają jakiegoś mikro okruszka i chcą drugiego. Pani brzmi bardzo ciepło więc trzymajcie kciuki za mojego znaczy naszego maluszka :loveu:

Posted

[quote name='Hałabajówka']A ja nie wiem Magdola czemu Cię nie ma na wątku Dexterka.....:mad:

Jest Pani zainteresowana Dexterem.....zaraz opowiem jak do tego doszlo...jest zainteresowana jeszcze innym psiakiem na DT u mnie ale z racji tego że mieszkają w bloku i są dość żywiołową rodziną odradzam im tego pieska zaproponowałam Dexa i Pani on się bardzo podoba...ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie na razie. Jutro Pani ma przyjechać i go poznać. Pani mieszka w Koszalinie, mieli wcześniej dużego psa teraz mają jakiegoś mikro okruszka i chcą drugiego. Pani brzmi bardzo ciepło więc trzymajcie kciuki za mojego znaczy naszego maluszka :loveu:[/QUOTE]
No i przynioslam szczęście???????????? Trzymam :kciuki:

Posted

[quote name='Hałabajówka']A ja nie wiem Magdola czemu Cię nie ma na wątku Dexterka.....:mad:

Jest Pani zainteresowana Dexterem.....zaraz opowiem jak do tego doszlo...jest zainteresowana jeszcze innym psiakiem na DT u mnie ale z racji tego że mieszkają w bloku i są dość żywiołową rodziną odradzam im tego pieska zaproponowałam Dexa i Pani on się bardzo podoba...ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie na razie. Jutro Pani ma przyjechać i go poznać. Pani mieszka w Koszalinie, mieli wcześniej dużego psa teraz mają jakiegoś mikro okruszka i chcą drugiego. Pani brzmi bardzo ciepło więc trzymajcie kciuki za mojego znaczy naszego maluszka :loveu:[/QUOTE]

Ojej, to ja mocno trzymam!!!

Posted

Pani właśnie dzwoniła że przedziera się przez zaspy ;) Dzisiaj obłożyliśmy wszystkie kojce szczelnie snopkami i matami słomianymi żeby nie sypało im do środka ale nie wiem ile maty wytrzymają bo ostatnio na lato miały założone żeby nie grzało im tam to całe były 3 dni potem obgryzione zostały miejscami hehe Suchutką słomę dostały na ziemię i full do bud aż nie wiem czy wejdą :) ale to i tak nie luksus...fajnie by było gdyby się udało.

Posted

Dopiero do domu weszłam.......Państwo super Pani się trochę Dextera bała na początku ale wszystko jest ok...na spokojnie mają przemyśleć decyzję i dać znać, proszę o cierpliwość.... ale jestem dobrej myśli Dexter polubił bardzo syna nastoletniego Pani :)

Posted

[quote name='Hałabajówka']Dopiero do domu weszłam.......Państwo super Pani się trochę Dextera bała na początku ale wszystko jest ok...na spokojnie mają przemyśleć decyzję i dać znać, proszę o cierpliwość.... ale jestem dobrej myśli Dexter polubił bardzo syna nastoletniego Pani :)[/QUOTE]

Brzmi dobrze. Niech na spokojnie sobie przemyślą. :) Pośpiech jest wskazany tylko przy łapaniu pcheł. Jak to mówią. :)
Chucham na szczęście.

Posted

[quote name='Hałabajówka']Cała ekipa ;)

[IMG]http://img35.imageshack.us/img35/4315/snieznaekipa.jpg[/IMG][/QUOTE]
Czy mi sie wydaje, czy te psiaki sie uśmiechają??????:loveu: