madzia.uje93 Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 W przerwie w nauce wrzuce pare zdjęć Shirki z ostatniego sobotniego spacerku:cool3: W sobote poszliśmy odwiedzić Borki, więc: -na kolankach najlepiej: nie odstepuje mnie na krok, chyba że jest zabawka:evil_lol: Shira w całej okazałości:loveu: Mina powalająca:evil_lol: Quote
madzia.uje93 Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Miało byc waruj, a wyszła łapka:lol: Shira dalej wypatruje domku:-( Quote
kamil19201 Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 https://lh5.googleusercontent.com/-G-wq_AJMtDQ/UN8pm8ZiJnI/AAAAAAACgF4/ZLpF9d-nMFw/s512/DSCF2437.JPG jak na kooniuu <3 huehue Quote
madzia.uje93 Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 No to relacja pospacerkowa:D Shira wybiegała się w sobotę i była tez na dłuuugim spacerku:D Mam kilka zdjęć, które wrzuce za chwilkę:cool3:. Dalej stara się Delmę zdominować, ale ta zaczeła już Shirę ignorować, chyba że staje się bardzo uciążliwa wtedy krótko na nią warknie, więc Shira momentalnie tez zaczyna:shake: ale tako jest ok:D na wybiegu już nawet nie przejmuje sie jak wchodza do nas inne psiaki, bo Shira je poprostu ignoruje, najgorsza jest ta jej panika jak sie gdzieś oddalam...ehh a później strasznie skacze, boje się że będzie z nią problem w domu jak będzi emiała sama zostać... To kikla zdjęci teraz: Shira tańczy na lodzie Z Shirą widzimy się chyba dopiero w sobotę:-( Oby szybko ten czas zleciał:D Quote
ewes Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Shirka to kochane psisko.... :loveu: najczęściej jak ją widzę to na kolanach u Magdy :cool3: Quote
kamil19201 Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 I wanna party, party, party! :D hah Shira świetnie się poruszała po lodzie xD Quote
pralinka94 Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 kamil19201 napisał(a):I wanna party, party, party! :D hah Shira świetnie się poruszała po lodzie xD ona na każdej powierzchni świetnie się porusza :roll: uwielbiam jej krok, taki lekki i zwinny :D Quote
kamil19201 Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Magda, zapomniałaś jeszcze wspomnieć jak na wybiegu piłka utknęła w ogrodzeniu i Shira się po nią wspinała:loveu: Quote
madzia.uje93 Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Wyróżniłam Shirze znowu ogłoszenie na tablicy. Za niedługo leci jej rok w schronisku.:placz: Niech zadzwoni telefon, jeden, ten ostatni, właściwy... http://tablica.pl/oferta/shira-kochany-wulkan-radosci-i-milosci-ID1ZQPF.html#d156bd7e00;r:;s: Quote
ewes Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 [quote name='madzia.uje93']Wyróżniłam Shirze znowu ogłoszenie na tablicy. Za niedługo leci jej rok w schronisku.:placz: Niech zadzwoni telefon, jeden, ten ostatni, właściwy... http://tablica.pl/oferta/shira-kochany-wulkan-radosci-i-milosci-ID1ZQPF.html#d156bd7e00;r:;s: wszyscy oczekujemy tego jednego telefonu :roll: a jak pies tak długo siedzi w schronie to już w ogóle... oby Shirze się udało :kciuki: Quote
saphira18 Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 czyli tamci Państwo się już nawet nie odezwali ... może to i lepiej :kciuki: Quote
ania91sc Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Trzymam mocno kciuki za to aby tym razem w końcu się udało! :) Quote
madzia.uje93 Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 saphira18 napisał(a):czyli tamci Państwo się już nawet nie odezwali ... może to i lepiej :kciuki: Mówisz o trzech telefonach jakie miałam o Shire... nawet nie dali znać, nic...eh co za ludzie:shake: Quote
madzia.uje93 Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Na ostatnim spacerku Shira wybiegała sie i pospacerowała za wsze czasy:D Na wybiegu była z Pikolo, słyszalam od Ali, że psiak jest bardzo zaborczy w stostunku do zabawek, że zdaża mu sie pogryźć z jakimś psem o nią...trochę się wtedy przestraszyłam, jednak jak zobaczył Shire:diabloti: to wolal trzymać się na dystans, nawet chyba bał się ruszyć jej zabawkę:evil_lol: Później był dłuugi spacerek na Borki, chyba wybralo sie tam pół schroniska:evil_lol: mierzyłam także Shirze kaganiec i już wybralam jeden, na początku Shira grzecznie dawała sobie go założyć jednak później już nie było tak fajnie:evil_lol: Co do Delmy to dalej próbuje ją zdominować:shake: No to by było na tyle. W czwartek niestety chyba sie nie pojawie, na 90%:-( Z Shirą widzimy sie dopiero w sobotę... Quote
soboz4 Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Shira to był dla mnie pewniak w szybkim starcie po dom, nie wiem co się dzieje ze ona jeszcze jest w schronisku... Quote
pralinka94 Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 ja też tego nie rozumiem... to jest piękny, miniaturowy owczarek! chociaż pamiętam też moją Sunię, ona też była piękna, mądra, a musiała też długo czekać :roll: Shira, w górę Quote
ania91sc Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Widziałam Shire w tym kagańcu śmiesznie wyglądała :D No i od razu chciała go ściągać :) Quote
madzia.uje93 Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Dziś Shirka byłą na spacerze z Kamilem, mnie niestety dłużej przytrzymali na uczelni:placz: Ale za to po zajęciach (a raczej podczas dłuuuugiego okienka) wstąpiłam do siłowni "Pure" w Agorze, w Bytomiu i zapytałam czy możliwa jest tam zbiórka zakrętek na nasze schronisko, miłe panie od razu się zgodził i wyszłam z galerii z workiem korków już:cool1: prosiły abym co tydzień przychodziła zbierać te korki, które się uzbierają:lol: No a z Shirą widzimy się już w sobotę:loveu: Quote
madzia.uje93 Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Baaaaardzo dziękujemy maciaszku za zmianę zdjęcia:loveu: Może to coś da... A z Shirą widzimy się jutro:multi:Pewnie będzie dłuższy spacer na Borki i mam coś dobrego dla Shirki za to że nie mogłam być w czwartek:-( Quote
soboz4 Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Shira się ucieszy, nasze psy kochają soboty! Quote
madzia.uje93 Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 No to dziś kolejny spacerek był, Shira poznała nową towarzyszkę-Dianę, nie było na szczęście żadnych przykrych zdarzeń:multi: Podczas spaceru Shira z Delmą prawie się bawły, tzn. Shira podryzała Delmę i wydawła dziwne warczące odgłosy wyglądał to jakby się na nią rzucała, ale Delma przyjmowała to jako zabawę chyba:roll: Zdaje mi się że Shira nie za bardzo wie jak się bawić z innym psem, Delma jest jedynym psem z którym "próbuje" się pobawić...No i jak było pisane na wątku Delmy rozmawiałyśmy dziś obie z Paulina z pracownikiem, który wypuszcza je razem na wybieg i mówił, że się ładnie ze sobą bawią, ale nie wiem czy będą sie tak bawiły jak Paulina i ja będziemy stały obok:roll: No i jeszcze pare zdjęć, które zrobiła Marta, baaaardzo dziękujemy!! Oczywiście na wybiegu:evil_lol: Quote
pralinka94 Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 ta mordka w śniegu :iloveyou:cudo! ja jestem tak zauroczona urodą Shiry, że kompletnie nie rozumiem co ona jeszcze w schronisku robi :( no i Shira tak ładnie przybiega na zawołanie Magdy, tak się rozpędza, że prawie na ręce wskakuje :D Quote
Recommended Posts