Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 234
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W przerwie w nauce wrzuce pare zdjęć Shirki z ostatniego sobotniego spacerku:cool3:
W sobote poszliśmy odwiedzić Borki, więc:
-na kolankach najlepiej:

nie odstepuje mnie na krok, chyba że jest zabawka:evil_lol:

Shira w całej okazałości:loveu:

Mina powalająca:evil_lol:

Posted

No to relacja pospacerkowa:D
Shira wybiegała się w sobotę i była tez na dłuuugim spacerku:D Mam kilka zdjęć, które wrzuce za chwilkę:cool3:. Dalej stara się Delmę zdominować, ale ta zaczeła już Shirę ignorować, chyba że staje się bardzo uciążliwa wtedy krótko na nią warknie, więc Shira momentalnie tez zaczyna:shake: ale tako jest ok:D na wybiegu już nawet nie przejmuje sie jak wchodza do nas inne psiaki, bo Shira je poprostu ignoruje, najgorsza jest ta jej panika jak sie gdzieś oddalam...ehh a później strasznie skacze, boje się że będzie z nią problem w domu jak będzi emiała sama zostać...
To kikla zdjęci teraz:
Shira tańczy na lodzie

Z Shirą widzimy się chyba dopiero w sobotę:-( Oby szybko ten czas zleciał:D

Posted

kamil19201 napisał(a):
I wanna party, party, party! :D hah Shira świetnie się poruszała po lodzie xD

ona na każdej powierzchni świetnie się porusza :roll: uwielbiam jej krok, taki lekki i zwinny :D

Posted

Na ostatnim spacerku Shira wybiegała sie i pospacerowała za wsze czasy:D Na wybiegu była z Pikolo, słyszalam od Ali, że psiak jest bardzo zaborczy w stostunku do zabawek, że zdaża mu sie pogryźć z jakimś psem o nią...trochę się wtedy przestraszyłam, jednak jak zobaczył Shire:diabloti: to wolal trzymać się na dystans, nawet chyba bał się ruszyć jej zabawkę:evil_lol: Później był dłuugi spacerek na Borki, chyba wybralo sie tam pół schroniska:evil_lol: mierzyłam także Shirze kaganiec i już wybralam jeden, na początku Shira grzecznie dawała sobie go założyć jednak później już nie było tak fajnie:evil_lol: Co do Delmy to dalej próbuje ją zdominować:shake: No to by było na tyle.
W czwartek niestety chyba sie nie pojawie, na 90%:-( Z Shirą widzimy sie dopiero w sobotę...

Posted

Dziś Shirka byłą na spacerze z Kamilem, mnie niestety dłużej przytrzymali na uczelni:placz:
Ale za to po zajęciach (a raczej podczas dłuuuugiego okienka) wstąpiłam do siłowni "Pure" w Agorze, w Bytomiu i zapytałam czy możliwa jest tam zbiórka zakrętek na nasze schronisko, miłe panie od razu się zgodził i wyszłam z galerii z workiem korków już:cool1: prosiły abym co tydzień przychodziła zbierać te korki, które się uzbierają:lol:
No a z Shirą widzimy się już w sobotę:loveu:

Posted

Baaaaardzo dziękujemy maciaszku za zmianę zdjęcia:loveu: Może to coś da...
A z Shirą widzimy się jutro:multi:Pewnie będzie dłuższy spacer na Borki i mam coś dobrego dla Shirki za to że nie mogłam być w czwartek:-(

Posted

No to dziś kolejny spacerek był, Shira poznała nową towarzyszkę-Dianę, nie było na szczęście żadnych przykrych zdarzeń:multi:
Podczas spaceru Shira z Delmą prawie się bawły, tzn. Shira podryzała Delmę i wydawła dziwne warczące odgłosy wyglądał to jakby się na nią rzucała, ale Delma przyjmowała to jako zabawę chyba:roll: Zdaje mi się że Shira nie za bardzo wie jak się bawić z innym psem, Delma jest jedynym psem z którym "próbuje" się pobawić...No i jak było pisane na wątku Delmy rozmawiałyśmy dziś obie z Paulina z pracownikiem, który wypuszcza je razem na wybieg i mówił, że się ładnie ze sobą bawią, ale nie wiem czy będą sie tak bawiły jak Paulina i ja będziemy stały obok:roll:
No i jeszcze pare zdjęć, które zrobiła Marta, baaaardzo dziękujemy!!
Oczywiście na wybiegu:evil_lol:

Posted

ta mordka w śniegu :iloveyou:cudo! ja jestem tak zauroczona urodą Shiry, że kompletnie nie rozumiem co ona jeszcze w schronisku robi :(
no i Shira tak ładnie przybiega na zawołanie Magdy, tak się rozpędza, że prawie na ręce wskakuje :D