Jump to content
Dogomania

Jamniki Miki czyli mała katastrofa w jamniczym państwie

Recommended Posts

Posted

[quote name='Isadora7']No cóż chciało się jamnika, to ma się jamnika :loveu:[/QUOTE]

Buahahhahahahahahahha :loveu:

A swoją drogą .... czy ów Jamnik nie jest głodzony?
Lubi wymienione produkty, ale czy je dostaje ??!!??
Trzeba to sprawdzić ;)

Posted

jamnik to jamnik bez nich się nie da , jakby ktoś widział jak pochłania obiad to powie ,że pies nie jadł kilka dni ;) .Aleks jest łakomczuch a Pik niejadek :evil_lol: , Maksiu kocha ciastko z kremikiem i jogurt .
Cóż brak dzieci za to są jamniki

Posted

[quote name='Mika31']jamnik to jamnik bez nich się nie da , jakby ktoś widział jak pochłania obiad to powie ,że pies nie jadł kilka dni ;) .Aleks jest łakomczuch a Pik niejadek :evil_lol: , Maksiu kocha ciastko z kremikiem i jogurt .
Cóż brak dzieci za to są jamniki[/QUOTE]

Miałam jamnika, mam dzieci .... i tak źle i tak niedobrze :)

Posted

[quote name='Gusiaczek']Miałam jamnika, mam dzieci .... i tak źle i tak niedobrze :)[/QUOTE]

Miałam dziecko, miałam jamniki zdecydowanie jakbym mogła cofnąc czas wybrałabym ... JAMNIKI

Posted

... uwielbiam te ... Wasze dyskusje... przemyślenia! .... i to jak wiele mamy wspólnego!... oczywiście poza naszą Wielką Miłością do Jamników:roll::eviltong:

Posted

Mozna Aniu zaliczyc do udanych :lol: kwiatki posadzone :lol:
W lesie pelno konwali i lisci wokol domu do sprzatania :cool3:
Wnuczka zobacze na weekend i razem Cie pozdrawiamy

Posted

proszę trzymajcie kciuki Pikuś w stanie krytycznym , nerki się poddają , wątroba wróciła plus serce .Miał 2litry wody w brzuszku. Dostał kroplówki jest w domu teraz z nami .Jest bardzo źle:-(

Posted

[quote name='Mika31']proszę trzymajcie kciuki Pikuś w stanie krytycznym , nerki się poddają , wątroba wróciła plus serce .Miał 2litry wody w brzuszku. Dostał kroplówki jest w domu teraz z nami .Jest bardzo źle:-([/QUOTE]

Pikuś walcz błagam.
Mika przytulam, mocno przytulam