Jump to content
Dogomania

Jamniki Miki czyli mała katastrofa w jamniczym państwie

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mika31']spać nie mogę wszyty nie możemy się doczekać[/QUOTE]

Mikusiu :loveu:
gdy czekaliśmy na Ovo ( nie mieliśmy pojęcia "co" do nas jedzie poza tym,
że "śliczna z szorpatym pysiem") synek (właściwie niepalący) zapytał "mamo, mogę zapalić?" :evil_lol:

Posted

[quote name='JamniczaRodzina.']Mikuniu to drogą powietrzną dostarczymy.:diabloti:[/QUOTE] jeszcze trochę i zacznę latać z nerwów;)

Posted

[quote name='Mika31']jeszcze trochę i zacznę latać z nerwów;)[/QUOTE]

Ja tam się wcale nie dziwię, ćwiczyłam jak miałam adoptować Rudą. Z Gangą trochę inaczej juz bo przecież Ganga to TYMCZAS.

Posted

[quote name='Mika31']jest gorzej jak bym czekałam na poród albo coś w tym stylu;)[/QUOTE]
Ja nie wytrzymałam, pojechałam sama i po jedno i po drugie, nie dałabym rady czekać parę dni :)

Posted

[quote name='Mika31']ja niestety nie mam jak pojechać dlatego mam nerwowe dni[/QUOTE]
Oczywiście wiem i współczuję, czekanie jest łokropne :diabloti:

Posted

[quote name='Mika31']paznokcie zjem , ścieżka w dywanie wydeptana :evil_lol:[/QUOTE]

Anulku, spokojnie kobito, bo Pablo przyjedzie i braknie Ci energii;):eviltong:....
Ależ będziesz miała Cudo w domciu...

[IMG]http://jamnikiniczyje.pl/images/com_sobi2/gallery/607/607_image_11_tpm.jpg[/IMG]

Posted

smutne nie będą go molestować gonić oby nie było agresji .Jest młody i wykastrowany ,Maksio ustąpi to Piki mnie martwi

Posted

Moje są już tak pogodzone z tym że ciągle ktoś stary odchodzi, nowy przychodzi, przebywają tymczasy, że jest im wszystko jedno. Witają każdego z ciekawością, bez agresji. Nawet jak mamy gości z psiakami, to zdziwione obserwują że kolejne psy wyjeżdżają, a nie zostają z nami.
Czasami sama się dziwię ze są tak tolerancyjne.

Będzie dobrze Mika, nie ma powodów żeby było inaczej :lol:

Posted

musi być , przyzwyczają się teraz wiosna energie w gonitwach na podwórku stracą. Byle tylko z transportem wszystko wypaliło

Posted

[quote name='Mika31']musi być , przyzwyczają się teraz wiosna energie w gonitwach na podwórku stracą. Byle tylko z transportem wszystko wypaliło[/QUOTE]... wypali, wypali:loveu:
.... i to jest właśnie... przewaga własnego domku!... własne podwórko:loveu:

Posted

Maksio znowu zatarł oczko i mruży kropelki , rano był osowiały jutro wizyta u weta pogoda mu na serduszko nie służy , Pikuś nadal kropelki do uszu , oczka też bo silny wiatr .
Ja zdycham na migrenę .Mama pierze leżonko dla Pabla a tata zastanawia się w którym łóżku będzie spać.Normalność chyba wygląda inaczej..............

Posted

[quote name='Mika31']Maksio znowu zatarł oczko i mruży kropelki , rano był osowiały jutro wizyta u weta pogoda mu na serduszko nie służy , Pikuś nadal kropelki do uszu , oczka też bo silny wiatr .
Ja zdycham na migrenę .[COLOR=#ff8c00][SIZE=3][B]
Mama pierze leżonko dla Pabla a tata zastanawia się w którym łóżku będzie spać.Normalność chyba wygląda inaczej..............[/B][/SIZE][/COLOR][/QUOTE]

Aniu, zapewniam Cię, że to "NAJNORMALNIEJSZA NORMALNOŚĆ"!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

u mnie to od serducha wczoraj mi tak ciśnienie skakało,że wieczorem krew z nosa leciała .Dopóki się nie unormuje pogoda będę cierpieć