Jump to content
Dogomania

Fenris w DS - wszystkim ogromnie dziękujemy za wsparcie finansowe i pomoc!

Recommended Posts

Posted

Edytko dziękuje ..tekst się sam napisał ;)

a pieniądze miały być na Fena i Fen dostał - ot taki prezent świąteczny od nas ;)

tamta pani się nie odezwała już.

a co do jutra ..myślę, myślę i kurcze nie wiem czy coś wymyślę...ja nie dam rady się zamienić z dnia na dzień :(

Ale może ktoś jutro rano ma czas??

• Replies 822
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teraz najważniejsze to znaleźć kogoś kto z nim pojedzie.

Karma musi być niezbyt kaloryczna, bo Fenris miał problemy z wagą, dobra jakościowo a jednocześnie mniej energetyczna. Może wet. z Jaworzna coś podpowie, a Fen dostanie próbkę żeby spróbować czy mu smakuje.
[B]
Znajoma nie zna Fenrisa, musi być ktoś kto z nim pojedzie![/B]

Posted

Bożenko wiem, że ktoś musi pojechać z nim i z Twoją znajomą, ale w tej chwili nie przychodzi mi do głowy nikt kto miałby jutro rano wolne :( bo albo praca, albo szkoła/studia...
teraz wychodzę, ale będę o tym myśleć...popiszę do wolontariuszy może ktoś..

Posted

Cudownie, że udało się coś dla Fenrisa znaleźć!!:multi:
Leczenie w warunkach schroniskowych, a w domowych, to niebo, a ziemia!
Leczenie Fenriska pewnie pochłonie sporo pieniążków, ale na szczęście nie startujemy z zerem na koncie.

Posted

Tak, wszystko już uzgodnione, Fenris dostanie na drogę worek karmy, tabletki, płyn, koleżanka będzie o 10:00 w schronisku, myślę, że i tak trzeba będzie iść z nim do weta w Jaworznie, ale to Basia załatwi i on będzie kontynuował leczenie, ma dostać steryd w zastrzyku w sobotę

Bardzo się cieszę, że Patryk z nim pojedzie!

Super, że wszystko (mam nadzieję) idzie ku dobremu zakończeniu!

Teraz już tylko z górki, zdrowe oczka i super dom dla Fenrisa!!!!

Posted

[quote name='Istar19']MAM! Patryk pojedzie !!

czyli o 10 wyjazd ze schroniska?
razem z karmą, umową na DT i z lekami?:)[/QUOTE]

O rany :multi::multi::multi: nie mogę się przestać cieszyć :) Fenrisku kochany dziś wielki dzień :lol:

Posted

Ja też się cieszę Fenrisku, że i Tobie słoneczko zaświeciło w końcu. Jestem pewna,że teraz to już tylko lepiej będzie. Powodzenia psinko. Będziemy Cię wspierać w domku tymczasowym aż Cię odnajdzie ten Twój jedyny, kochający człowiek, taki już na zawsze.

Posted

[quote name='yolanovi']Ja też się cieszę Fenrisku, że i Tobie słoneczko zaświeciło w końcu. Jestem pewna,że teraz to już tylko lepiej będzie. Powodzenia psinko.
[B][COLOR=#0000ff]Będziemy Cię wspierać w domku tymczasowym aż Cię odnajdzie ten Twój jedyny, kochający człowiek, taki już na zawsze.[/COLOR][/B][/QUOTE]

I ja się bardzo, bardzo cieszę, że Fenuś dostał sznasę - tak, teraz może być już tylko lepiej!!!!!!!!!!!!!

Posted

Mam świeżutkie wieści.

Fenris u Basi poczuł się jak u siebie. Grzecznie przywitał się z całą psią gromadą. Zachowywał się tak, jakby tam zawsze mieszkał! No i od razu zaczął żebrać przy stole o ciasteczko, a musimy pamiętać, że jak trafił do schroniska to miał spora nadwagę, którą niestety/albo stety udało mu się zrzucić!

Bardzo jestem wdzięczna Ninie S., że zawiozła nam Fenrisa no i oczywiście Patrykowi, bo Basia wie że ją WIELBIMY!

Jeszcze raz gorące dziękuję dla nich wszystkich!

Posted

Świetne wieści. Tak się cieszę, że sie psinie udało :) dziękujęmy bardzo domkowi, że przygarnął biedaka - już święta w ciepełku sobie spędzi, z kochającym ludziem. Tymczasowym, co prawda, ale o wielkim serduchu

Posted

[quote name='yolanovi']Świetne wieści. Tak się cieszę, że sie psinie udało :) dziękujęmy bardzo domkowi, że przygarnął biedaka - już święta w ciepełku sobie spędzi, z kochającym ludziem. Tymczasowym, co prawda, ale o wielkim serduchu[/QUOTE]

Oj tak :) i wreszcie chłopaka ktoś dopilnuję :) Fenisku teraz tylko zdrówko Ci potrzebne i stały domek :multi:

Posted

a ja mam zdjęcie na telefonie Fenrisa w satelicie - znaczy w kołnierzu ..on nawet w nim się śmieje :D

jak uporam się z obiadem to poszukam kabla żeby zgrać i wstawić tutaj :)

kołnierz Fen dostał w schronisku

tak się cieszę że on już bezpieczny! i że z rezydentami się dogadał , zuch chłopak :D