Istar19 Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 Edytko dziękuje ..tekst się sam napisał ;) a pieniądze miały być na Fena i Fen dostał - ot taki prezent świąteczny od nas ;) tamta pani się nie odezwała już. a co do jutra ..myślę, myślę i kurcze nie wiem czy coś wymyślę...ja nie dam rady się zamienić z dnia na dzień :( Ale może ktoś jutro rano ma czas?? Quote
soboz4 Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Teraz najważniejsze to znaleźć kogoś kto z nim pojedzie. Karma musi być niezbyt kaloryczna, bo Fenris miał problemy z wagą, dobra jakościowo a jednocześnie mniej energetyczna. Może wet. z Jaworzna coś podpowie, a Fen dostanie próbkę żeby spróbować czy mu smakuje. [B] Znajoma nie zna Fenrisa, musi być ktoś kto z nim pojedzie![/B] Quote
Istar19 Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 Bożenko wiem, że ktoś musi pojechać z nim i z Twoją znajomą, ale w tej chwili nie przychodzi mi do głowy nikt kto miałby jutro rano wolne :( bo albo praca, albo szkoła/studia... teraz wychodzę, ale będę o tym myśleć...popiszę do wolontariuszy może ktoś.. Quote
paula_t Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Cudownie, że udało się coś dla Fenrisa znaleźć!!:multi: Leczenie w warunkach schroniskowych, a w domowych, to niebo, a ziemia! Leczenie Fenriska pewnie pochłonie sporo pieniążków, ale na szczęście nie startujemy z zerem na koncie. Quote
Istar19 Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 MAM! Patryk pojedzie !! czyli o 10 wyjazd ze schroniska? razem z karmą, umową na DT i z lekami?:) Quote
soboz4 Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Tak, wszystko już uzgodnione, Fenris dostanie na drogę worek karmy, tabletki, płyn, koleżanka będzie o 10:00 w schronisku, myślę, że i tak trzeba będzie iść z nim do weta w Jaworznie, ale to Basia załatwi i on będzie kontynuował leczenie, ma dostać steryd w zastrzyku w sobotę Bardzo się cieszę, że Patryk z nim pojedzie! Super, że wszystko (mam nadzieję) idzie ku dobremu zakończeniu! Teraz już tylko z górki, zdrowe oczka i super dom dla Fenrisa!!!! Quote
Istar19 Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 to super:) to życzę wszystkim miłego dnia a ja znikam i wracam wieczorem - jak coś to dzwonić :) Quote
Martika&Aischa Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 [quote name='Istar19']MAM! Patryk pojedzie !! czyli o 10 wyjazd ze schroniska? razem z karmą, umową na DT i z lekami?:)[/QUOTE] O rany :multi::multi::multi: nie mogę się przestać cieszyć :) Fenrisku kochany dziś wielki dzień :lol: Quote
yolanovi Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Ja też się cieszę Fenrisku, że i Tobie słoneczko zaświeciło w końcu. Jestem pewna,że teraz to już tylko lepiej będzie. Powodzenia psinko. Będziemy Cię wspierać w domku tymczasowym aż Cię odnajdzie ten Twój jedyny, kochający człowiek, taki już na zawsze. Quote
maciaszek Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Wspaniałe wieści! Trzymam kciuki za podróż i aklimatyzację w dt! Quote
Sarunia-Niunia Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 [quote name='yolanovi']Ja też się cieszę Fenrisku, że i Tobie słoneczko zaświeciło w końcu. Jestem pewna,że teraz to już tylko lepiej będzie. Powodzenia psinko. [B][COLOR=#0000ff]Będziemy Cię wspierać w domku tymczasowym aż Cię odnajdzie ten Twój jedyny, kochający człowiek, taki już na zawsze.[/COLOR][/B][/QUOTE] I ja się bardzo, bardzo cieszę, że Fenuś dostał sznasę - tak, teraz może być już tylko lepiej!!!!!!!!!!!!! Quote
Martika&Aischa Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Zaglądam i cały czas czekam na wieści :) oby jak najlepsze :) Quote
yolanovi Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 i ja zaglądam do Fena i na wiadomości bardzo niecierpliwie już czekam ;) Quote
Sarunia-Niunia Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Ja też czekam na wieści od Fernisia, który już od dziś będzie mieszkał w ciepłym domku:)... Quote
soboz4 Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Mam świeżutkie wieści. Fenris u Basi poczuł się jak u siebie. Grzecznie przywitał się z całą psią gromadą. Zachowywał się tak, jakby tam zawsze mieszkał! No i od razu zaczął żebrać przy stole o ciasteczko, a musimy pamiętać, że jak trafił do schroniska to miał spora nadwagę, którą niestety/albo stety udało mu się zrzucić! Bardzo jestem wdzięczna Ninie S., że zawiozła nam Fenrisa no i oczywiście Patrykowi, bo Basia wie że ją WIELBIMY! Jeszcze raz gorące dziękuję dla nich wszystkich! Quote
Sarunia-Niunia Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Przeczytalam już na fb, ale przyszłam i tutaj... Super, super, że chlopak już zabezpieczony!!! Tak, dziękujemy wszystkim, którzy pomogli Fenowi!!!! Quote
Martika&Aischa Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Tak bardzo się cieszę :multi::loveu: nasz kochany chłopak :loveu: Ciocia Soboz powiadomiłaś nescce że miejsce w hoteliku zwalniamy ? nieaktualne ? Quote
yolanovi Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Świetne wieści. Tak się cieszę, że sie psinie udało :) dziękujęmy bardzo domkowi, że przygarnął biedaka - już święta w ciepełku sobie spędzi, z kochającym ludziem. Tymczasowym, co prawda, ale o wielkim serduchu Quote
Martika&Aischa Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 [quote name='yolanovi']Świetne wieści. Tak się cieszę, że sie psinie udało :) dziękujęmy bardzo domkowi, że przygarnął biedaka - już święta w ciepełku sobie spędzi, z kochającym ludziem. Tymczasowym, co prawda, ale o wielkim serduchu[/QUOTE] Oj tak :) i wreszcie chłopaka ktoś dopilnuję :) Fenisku teraz tylko zdrówko Ci potrzebne i stały domek :multi: Quote
Istar19 Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 a ja mam zdjęcie na telefonie Fenrisa w satelicie - znaczy w kołnierzu ..on nawet w nim się śmieje :D jak uporam się z obiadem to poszukam kabla żeby zgrać i wstawić tutaj :) kołnierz Fen dostał w schronisku tak się cieszę że on już bezpieczny! i że z rezydentami się dogadał , zuch chłopak :D Quote
choba Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Powodzenia :) Zdrowiej psiaku! U Basi na pewno szybko dojdzie do siebie. Teraz tylko stały domek poszukiwany... Quote
Recommended Posts