Jump to content
Dogomania

Pies, kot i kobylaste, czyli Nestor Wielki i przyjaciele :)

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć!! Wpadłam dzisiaj po południu (naiwnie?:evil_lol:) licząc na to, że ktoś tu będzie:cool3: O 18 mam dodatkowy wykład z histologii-wersja oficjalna, dzisiaj dowiedziałam się(nieoficjalnie), że pod tą niewinną nazwą kryją się otrzęsiny:diabloti: Ciekawa jestem, jak to będzie wyglądać:lol:
Nesio rozpieszczany przez rodziców, koniskami zajmuje sie tata-info dla niezorientowanych;)-wczoraj miała być kobieta od paszportów dla źreboli ale nie dotarła:mad:
Co do mieszkania, narazie bez zmian, mam zamiar powiesić ogłoszenie w SGGW i szukać chociaż pokoju... A co do mojego samopoczucia-zaczynam sie przyzwyczajać, szkoła bardzo mi sie podoba i uwielbiam "brać studencką"-z kilkoma wyjątkami, ale to przemilczę;) Tylko powroty do "domu" są nieciekawe:shake:
Taka mała niespodziajka-w niedzielę rano byliśmy z Nesem na plaży i mam kilka fotek, nie wstawię wszystkich żeby było na później:D
Na początek, trochę wzburzone morze-zdjęcie ciemne i w ogóle nie oddaje tego piękna:loveu:

Snek mój kochany:loveu:

Posted

Hahaha otrząsną Agę, otrząsną Agę !! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

http://aga_um.eu.interia.pl/P1040883.jpg|
To falochron? :cool1:

http://aga_um.eu.interia.pl/P1040881.jpg
Ile razy ja juz mówiłam, ze on się swietnie komponuje z morzem?

Kurde.. myślałam, ze przyniesiesz jakies dobre wiesci.. a mieszkania znowy niet.. Rozmawiałas z rodzicami o agencji?

Eria, mi tez sie podoba ta obrózka.. kupiłabym mniejszą i np. czerwoną :oops:
Ale nie wiem czy do mojej krowy będzie pasowac..

Posted

Cześć:multi: Wpadłam się zameldować i prosić o trzymanie kciuków... Na 17 jestem umówiona na oglądanie pokoju, z panią-pisarą, która nie ma nic przeciwko Nesowi-tylko są 2 "ale"-jest już kilka chętnych na ten pokój, więc nie wiem, czy jej będę odpowiadała, a po drugie-nic nowego-rodzice... W tym mieszkaniu mieszkałoby dwóch synów tej pani i jeszcze jedna studentka, pani z psami(goldenami) wynosi się pod Warszawę. Rodzice mają wątpliwości, bo młodzi ludzie pewnie będą imprezować wiecznie, nie będę miała jak sie uczyc itp... Byłam spokojna i powiedziałam, że porozmawiam, obejrzę, zobaczymy-nie, mama już wie że mi tam będzie źle, jest mi źle z dwoma dziadkami a co dopiero z trzema osobami :angryy: Ale kawalerki nie chą żebym wynajmowała:shake: Zobaczymy...
Otrzęsiny były super, tylko nasza grupa i dosłownie kilka innych osób wiedzieli, że to nie wykład, reszta była totalnie zaskoczona:diabloti: Nawet brałam udział w jednej konkurencji-rozpoznawanie zapachów zw. chemicznych-nie żebym się pchała, dostałam taki numerek:evil_lol: Było świetnie, w przyszłym tygodniu może będę miała zdjęcia, chcecie?:cool3:
Reszta Nesikowych fot:
Nenio na swoim ukochanym molo:loveu:

:evil_lol: