eria Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 tęskni mi się za morzem:-(, jak tak oglądam te foty Nesikowe :loveu::loveu::loveu: żółty kolorek najlepszy :lol:ja mam ściany seledynowe, też jest ok:p Quote
Czarna_Owieczka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Mój pokój jest w kolorze "Radosny Pomarańczowy" :lol: :cool3: Quote
agaciaaa Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 http://aga_um.eu.interia.pl/P1040837.jpg świetne mokre frędzelki mu wiszą :loveu: Quote
Dorkaa Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 despera napisał(a):A teraz nie ma już smoczka... Dziad dobrał się do wnętrzności i musiałam interweniować, za co jeszcze na mnie nawarczał:placz: I weź kup takiemu potworowi zabawkę:roll: Zjadł piszczałkę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ? Żólty, pomarańczowy, ale ja tam w zielonym zakochana :loveu: Quote
Karolina_Nett Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Ja też najbardziej zielony, ale pokoik to w fiolecie :D. Quote
Bzikowa Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 http://aga_um.eu.interia.pl/P1040835.jpg - jakie radosne z niego dziecko :loveu: Quote
Doginka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 despera napisał(a): A, i jeszcze jedno-rodzice jednak chcą wyremontować mi pokój, tylko nie wiem, jak go maja pomalować-(jasne kolory)fioletowy, zielony czy żółty? Doradźcie:lol: Zdjęcia morskie piękne :loveu: A w pokoju to zrób morelkę - idzie zima, więc lepiej ciepłe kolory wybieraj, bo w mrozy dodają ciepła:p i przygnębienie mniej daje się we znaki:razz: Quote
sota36 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Chyba cieply zolty. Zawsze top taki sloneczny kolor. Fiolet i zielen to zimne kolory. Quote
Doginka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 sota36 napisał(a):Chyba cieply zolty. Zawsze top taki sloneczny kolor. Fiolet i zielen to zimne kolory. zgadzam się - to święta prawda:p Quote
Karolina_Nett Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Jakie tam zimne :). Ja bym zrobiła taki brzoskwiniowy, ale ciemniejszy. Ale najbardziej to mi się podobają pokoje gdzie na dwóch ścianach gdzie np. jest fotel i nic jest farba a na tych gdzie meble itp to we wzory tapeta :loveu:. Quote
Paulina. Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Ja mam jasną morelkę w pokoju i po wypłowieniu wygląda prawie jak biała i strasznie na niej brud widac :roll: A w salunie mamy taki intensywny zólty i w sumie jest ok.. Moja kolezanka ma w pokoju połączenie fioletu(takiego wrzosu) i niebieskiego i wg mnie super to wygląda. Moze to i chłodne kolory, ale jak się wchodzi do pokoju to ma się wrazenie jakby te kolory Cię dotykały :p Deeespero, przyjdziesz się pozegnac i dac nam ostatnie foty Neska? Czekam, bo zaraz paciu pójdę :cool3: Quote
Doginka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Dorkaa napisał(a):A ja mam u siebie morelkę i polecam :P ja też mam morelkę i też polecam - uwielbiam wracać do mojego malutkiego mieszkanka:loveu::diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Potworek :evil_lol: http://aga_um.eu.interia.pl/P1040835.jpg No proszę, galeria idzie pełną prarą - już 200 stron :klacz: Gratki :drinking: Quote
despera Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Wpadłam na chwilę, bo już mi smutno że jadę:-( Ale cieszę się niezmiernie, że taki tu dzisiaj ruch:lol: Co do pokoju, to teraz mam zamęt w głowie:roll: Mama mówi, że nesowy fragment ścian pomaluje na czarno, żeby brudu nie było widać:diabloti: Mi się podoba, tak jak jest, totalny chaos i wszystkie kolory, choć niektórzy kręcą nosem, jak wchodzą... Ale tapeta już odłazi miejscami, a przy nesowym spanku to czarna bez malowania, więc trzeba coś z tym zrobić:evil_lol: Paulina, obrazki zostaną, na zdjęcia coś wykombinuję, ale plakaty pójdą w odstawkę:mad: Dorobek mojego życia:placz: Byłam się pożegnać do kobylastych, pogoda do bani więc nie męczyłam Kluchy, posprzątałam stajnię i poszłam do nich na łąkę. Despera-złośnica miała dobry dzień i dała się pomiziać, Dalia miała zły i uciekała a Klucha przywitała się i wróciła do swojego ukochanego zajęcia, czyli jedzenia:mad: Nesik jak zobaczył moją torbę to przestał rozrabiać, położył się i tak inaczej na mnie patrzył... Teraz już śpi maluszek kochany. Dwie fotki na dobranoc Pewnie odezwę się w środę. Pozdrawiamy! Quote
Dorkaa Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 :( Kto się opiekuje kobylastymi jak cię nie ma? Quote
basia bonnie Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 :( my już tęsknimy za Wami :loveu: :( Quote
Paulina. Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 http://aga_um.eu.interia.pl/P1040762.jpg Śliczną ma tą siersc.. taką czarną i lsiącą ! Despera, trzymaj się i koniecznie się niedługo odezwij !! Fajnie było z Tobą przez te kilka dni będziemy tęsknic :-( Trzymam kciuki za mieszkanko, Nes nie moze tak ciągle bez Paniusi.. Pozdrawiamy !! Quote
Karolina_Nett Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Wracaj szybko bo my już wszyscy tesknimy :(. A Nestorek z kim jest? Quote
monita Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 To ja życzę, miłego powrotu do codzienności ;) Quote
Bzikowa Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Bądź twarda, nie daj się i trzymaj się ! :lol: Quote
agaciaaa Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Już tęsknimy....... :( http://aga_um.eu.interia.pl/P1040762.jpg piękną ma sierść na tej fotce, taką lśniącą :loveu: Quote
Recommended Posts