Jump to content
Dogomania

Pies, kot i kobylaste, czyli Nestor Wielki i przyjaciele :)

Recommended Posts

Posted

Widzisz, ja aż tyle nie wiem:evil_lol: O wiem jeszcze jakie hormony pobudzają i hamują podziały chondroblastów, ale mniejsza o to:evil_lol:
Już mnie nie ma;)

Doginka, nie wiem, czy można zwrócić, może coś jest w regulaminie, o ile takowy istnieje... To jest chyba metal pokryty czymś w stylu gumy, wygląda podobnie jak plastik ale jest wytrzymałe;)

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ponoć histologia jest najgorsza na wecie i jest z niej najgorszy kolos - i duzo ludzi to cholerstwo oblewa :evil_lol: - to taki miły, motywujący akcent na dobranoc ;) życzę owocnego romansu z histologią :lol:
Dobranocka ;)

Posted

Dorka-sprawdzę jutro i ci powiem;)
Doginka-nie ma za co:loveu:
Bzikowa-nie udało ci się, już mnie tym mnóstwo ludzi straszyło:eviltong: Dlatego liczę na kciuki na kolosie, o którym na pewno was powiadomię;)
Ostateczne dobranoc i naprawdę zmykam!!:multi:

Posted

jak się będziesz uczyć budowy kopyta szczegółowej to do mnie :evil_lol::evil_lol: zaliczałam trzy razy :evil_lol: nic kopytnego mnie nie zdziwi :diabloti:

Posted

[quote name='despera']A histologia to nauka o tkankach, narządach i układach(jeśli się nie mylę:oops:), teraz uczę się tk. chrzęstnej i kostnej-wiem już, że są 3 rodzaje tkanki chrzęstnej-szklista, sprężysta i włóknista:lol:

haa.. ja juz to miałam daaawno na biologi :lol:

Edit : Otworzyły mi się w koncu zdjęcia :multi::multi:

http://aga_um.eu.interia.pl/P1040734.jpg
Łooosz kurdę.. ale przystojniacha :loveu:
Ale on ładnie zarósł.. ta bródka.. te nózki.. i ta odrastająca grzywka..

[SIZE=2]http://aga_um.eu.interia.pl/P1040717.jpg
Mówisz o naszej wsi, ze jest ładna, a Wy tez tam macie całkiem ładny kawałek terenów :cool3:

Pozdrawiamy !

Posted

Ja p******ę!!! Miałam taki dobry humor, i oczywiście ktoś musiał mi go zepsuć!!! Wiecie czego się dowiedziałam? Była właścicielka Rity ma nowego psa!!! Ja ją pochlastam:angryy: Ide zabijać!!!

Posted

Bzikowa napisał(a):
Ej, a ja jestem nie w temacie! :mad:
Despera, ło co chodzi z Ritą - kimkolwiek ona jest - i jej byłą właścicielką ?

No ja też trochę nie w temacie może drobne wtajemniczenie :oops:

Posted

despera napisał(a):
Ja p******ę!!! Miałam taki dobry humor, i oczywiście ktoś musiał mi go zepsuć!!! Wiecie czego się dowiedziałam? Była właścicielka Rity ma nowego psa!!! Ja ją pochlastam:angryy: Ide zabijać!!!

Możesz napisac o co chodzi z tą włascicielką?

Wogole to witaj!:multi::multi:

Posted

O kur.....czę :angryy:
Znowu jakas "modna" rasa ?
Nienawidzę takich ludzi :shake:

Dla niewtajemniczonych. Kolezanka Agi miała suczkę w typie goldena.
Czyli moda na rasę zrobiła swoje.. ale pies pózniej się znudził i miała go głęboko w...
Więc despera bardzo szybko znalazła suni dom, ale jak widac nawet zła historia lubi się powtarzac :roll: