Jump to content
Dogomania

Pies, kot i kobylaste, czyli Nestor Wielki i przyjaciele :)

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzień dobry:multi: Ja tylko na uno momento, bo właśnie spakowana nie jestem, instrukcja obsługi psa i karmienia zwierzyńca jeszcze nie gotowa, masakra będę do nocy siedzieć...:shake:
Eria, mam nadzieję, że w końcu zobaczyłaś wszystkie zdjęcia, bo dzisiaj naprawdę nie mam czasu wstawiać od nowa, a wczoraj jak to już zauważyłaś menda uciekła:diabloti:
Dzisiaj pożegnałam się z kobylastymi, najbardziej przytulaśna była o dziwo Dalia:loveu: Pożegnałam też psiska i koty, i zaszczepiłam z tatą króliki(w ramach praktyki;)) Nes jakby przeczuwał, że wyjeżdżam, cały czas za mną łazi, przytula się... Jak nigdy. Moje maleństwo...
Kochane dogomaniackie cioteczki, zmykam i nie wiem, kiedy się pojawię-postaram się szybko znaleźć jakąś kawiarenkę i w wolnej chwili na pewno wpadnę. Będę za Wami strasznie tęsknić, mimo że znamy się tylko wirtualnie, bardzo Was wszystkie polubiłam i będzie mi brakować tych godzin spędzanych na forum... Trzymajcie sie ciepło i nie zapomnijcie o nas:loveu: (zresztą, jakbyście zapomniały, to kiedyś na pewno się przypomnimy:evil_lol:)

Posted

Kurczę despera, ale będziemy tęsknic :placz:
I nie zapomnimy! Jak mozna zapomiec o takiej samej głupiej jak ja i takim psie jak moja Milka :loveu::diabloti:

Trzymaj się w tej warszawce, odezwij się szybko i wez Nesa !

Paaaaaa :placz::loveu::placz:

Posted

No to powodzenia w naszej Warszawce :cool3: :loveu:
Pisz na bieżąco jak tam na wecie!

I moze zostaw komuś z rodzinki czy znajomych aparat zeby cykał Nesisko :razz: Jestem ciekawa ile Ci pies pod nieobecnosc przytyje. Mojego zawsze tak przekarmiają jak mnie nie ma. Zawsze jak skądś wracam to pies bez kondycji, nie słucha sie i w ogóle rozpieszczuch :lol:
POZDRAWIAMY! Trzymaj się ;)

Posted

Witajcie kochane cioteczki!!!:multi: Znalazłam kawiarenkę już w poniedziałek, ale z niewiadomych przyczyn komputer ciągle wmawiał mi, że wpisuję niepoprawne hasło... Nowe udało mi się zdobyć dopiero dzisiaj. Do GG nadal nie mam dostępu:shake:
Niecierpię tego miasta, "mojego" pokoju i całego tego mieszkania:placz: Czuję się strasznie obco, i mimo, że zawsze lubiłam być sama, to teraz jestem po prostu samotna:( Pół biedy, kiedy jestem na uczelni-poznała dwie miłe dziewczyny, wykłady jak narazie są ciekawe, choć już wydają mi się trudne. Ale trzeba wracać na noc do "domu", i tam jest pusto... Ludzie, u których mieszkam, traktują mnie nieco jak wnuczkę, teoretycznie są mili, ale nie podoba mi się tam:shake: Norka, yoreczek, jest słodka, ale taka malutka... i ma zabawkę, która piszczy jak piłka Nesa, i ciągle mi o nim przypomina. W ogóle mi go brakuje, rano po budziku nie pakuje mi się do łóżka, nie wychodzę na spacery, nie mam kogo wytargać za uszy...:placz: Mama mówiła, że jak wrócili po odwiezieniu mnie, ominął ich i wybiegł chyba po mnie... Ale już z nim OK, nie tęskni tak jak ja. Zaczynam szukać jakiejś kawalerki, dzisiaj dzwoniłam w 4 miejsca i nigdzie nikt nie odebrał:angryy:
Co mam jeszcze napisać... Kobylastych oczywiście też mi brakuje, choć nie w takim stopniu-z nimi widywałam się rzadziej. W ogóle brakuje mi Ustronia:(
Mam nadzieję, że trochę się przyzwyczaję i następnym razem moja wypowiedź nie będzie jednym wielkim użalaniem się nad sobą, bo jeszcze przestaniecie tu zaglądać:oops: Pozdrawiam!:loveu:

P.S. Jakby ktoś kiedyś był gdzieś w okolicy i nie miał nic ciekawszego do roboty, może skorzystać z mojego nr;) 608412586

Posted

Znalazłaś kafejkę! :multi: cieszymy się, że jesteś na dogo!:) :loveu:
Nie martw się.. wszystko się ułoży..bądź dobrych myśli, początki zawsze są trudne, z czasem będzie tylko lepiej! :glaszcze: Na pewno tęsknisz, kto by nie tęsknił.. ale będzie dobrze!! :)
Pozdrawiam, trzymaj się ;)

Posted

taaak Warszawa jest strasznym miejscem dla kogoś z mniejszego miasta a co dopiero z malutkigo Ustronia :roll:
Ja nie musiałam tam mieszkać a ciężko to znosiłam...

Myślę jednak ze z czasem się przyzwyczaisz,poznasz więcej nowych osób i jakoś to będzie :lol: trzymam kciuki !!
(i w tym miejscu normalnie napisałabym "wymiziaj Nesa" :roll::-()

Posted

Nie martw się :lol!: Sysko będzie dobrze :p
Kurczę, powodzenia tam, ale zawsze początki są trudne :oops:

Nie wiem, kiedy będe w Wawie, ale jakbym miała czas.. too, chętnie bym Cię poznała :oops:

PS. Smutno tu bez Ciebie, odzywaj się częsciej. Nikt juz nie odwiedza naszej galerii :placz:

Pozdrawiamy i czekamy na te dobre relacje :loveu::loveu:

Posted

Nie martw się, wszystko się ułoży:glaszcze: - WAWA nie jest taka zła:eviltong:
A poza tym początki zawsze są trudne;)
No a na tęsknotę za piesiami i qńmi nic ne umiem Ci doradzić:shake: - ja też bym tęskniła. Trzymaj się:loveu:

Posted

[quote name='despera']Witajcie kochane cioteczki!!!:multi: Znalazłam kawiarenkę już w poniedziałek, ale z niewiadomych przyczyn komputer ciągle wmawiał mi, że wpisuję niepoprawne hasło... Nowe udało mi się zdobyć dopiero dzisiaj. Do GG nadal nie mam dostępu:shake:
Niecierpię tego miasta, "mojego" pokoju i całego tego mieszkania:placz: Czuję się strasznie obco, i mimo, że zawsze lubiłam być sama, to teraz jestem po prostu samotna:( Pół biedy, kiedy jestem na uczelni-poznała dwie miłe dziewczyny, wykłady jak narazie są ciekawe, choć już wydają mi się trudne. Ale trzeba wracać na noc do "domu", i tam jest pusto... Ludzie, u których mieszkam, traktują mnie nieco jak wnuczkę, teoretycznie są mili, ale nie podoba mi się tam:shake: Norka, yoreczek, jest słodka, ale taka malutka... i ma zabawkę, która piszczy jak piłka Nesa, i ciągle mi o nim przypomina. W ogóle mi go brakuje, rano po budziku nie pakuje mi się do łóżka, nie wychodzę na spacery, nie mam kogo wytargać za uszy...:placz: Mama mówiła, że jak wrócili po odwiezieniu mnie, ominął ich i wybiegł chyba po mnie... Ale już z nim OK, nie tęskni tak jak ja. Zaczynam szukać jakiejś kawalerki, dzisiaj dzwoniłam w 4 miejsca i nigdzie nikt nie odebrał:angryy:
Co mam jeszcze napisać... Kobylastych oczywiście też mi brakuje, choć nie w takim stopniu-z nimi widywałam się rzadziej. W ogóle brakuje mi Ustronia:(
Mam nadzieję, że trochę się przyzwyczaję i następnym razem moja wypowiedź nie będzie jednym wielkim użalaniem się nad sobą, bo jeszcze przestaniecie tu zaglądać:oops: Pozdrawiam!:loveu:

P.S. Jakby ktoś kiedyś był gdzieś w okolicy i nie miał nic ciekawszego do roboty, może skorzystać z mojego nr;) 608412586
Ty biedaczko :placz:
Ale czemu nie mogłabyś sobie wynająć jakiegoś... domku lub bloku i zamieszkać tam z Nesem ?:-(

Posted

Oj widze, że narazie ciężko Ci... ale początki zawsze są trudne!! Jakoś dasz rade, tylko nie zamykaj sie przed ludźmi. Na pewno na uczelni sie z kimś zaprzyjaźnisz :) powodzenia w szukaniu mieszkania, trzymam kciuki, żeby udało Ci sie zabrać Nesa :) byłoby Ci na pewno łatwiej :loveu: pozdrowienia, trzymaj sie tam kochana!