despera Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Widzi wszystko, czego nie powinien, czyli psy, koty i śmieci leżące na ulicy;) Quote
Paulina. Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 despera napisał(a):Pozdrawiamy i chyba zmykamy:multi: Niee idzta :loveu: Pogadamy o zyciu :grins::grins: Quote
basia bonnie Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 http://agu_um.w.interia.pl/P1040418.jpg Jaki przystojniak :mdleje: http://agu_um.w.interia.pl/P1040427.jpg rewelacja! :loveu: http://agu_um.w.interia.pl/P1040447.jpg mój pies też tak :evil_lol: tylko trochę mniej :) Quote
despera Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Basiu cieszę się że foty się podobają:loveu: Paulina, no dobra:eviltong: Nes był na spacerze ze mną i z ciotką, która ma z nim pomieszkiwać, kiedy rodzice mnie odwiozą. Ciotka go prowadziła(tzn on ją:mad:), bardzo mu się podobało:evil_lol: Potem oberwałam kagańcem w brodę bo wzięłam kota na ręce :placz: A teraz grzeczny Szczeniaczek śpi:loveu: A co u was? Quote
eria Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Foxi dziś odwiedziła supermarket :evil_lol::shake::shake::evil_lol: mycie kagańca to niezapomniane przeżycie Quote
agaciaaa Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Cześć :) jestem pod wrażeniem- straszny z Nesa przystojniaka!!! :loveu: i na każdej fotce na zakręcony ogonek :loveu: http://agu_um.w.interia.pl/P1040358.jpg a to co za piękność? :) http://agu_um.w.interia.pl/P1040367.jpg :loveu: :loveu: :loveu: Quote
natija Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 witam,stronka bardzo fajna a fotki jeszcze lepsze,no a psiaczek #loveu Quote
Bzikowa Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Cześć kochani :laugh2_2: Jaki Nestor elegant, huuu 8-) Fryzjerka zna się na rzeczy, westy uzależniają :eviltong: Jeeeju, jakiego mam farta, ze mieszkam blisko Warszawy i nie będę się musiała na studia przenosić i zostawiać psa z rodzinką ktora nie zawsze wie co robić i nie zawsze sie zna. Wychodzic na spacerki braciszkom sie nie chce jak jestem chora czy cos ale potem chwalic sie znajomym sztuczkami Bzika to juz pierwsi :roll: Dobrze, ze sie ich nie slucha specjalnie :evil_lol: A Twój kobył z kim zostaje? Dzierżawisz komuś czy coś ? Quote
Paulina. Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 despera napisał(a):Paulina, no dobra:eviltong: Nes był na spacerze ze mną i z ciotką, która ma z nim pomieszkiwać, kiedy rodzice mnie odwiozą. Ciotka go prowadziła(tzn on ją:mad:), bardzo mu się podobało:evil_lol: Potem oberwałam kagańcem w brodę bo wzięłam kota na ręce :placz: A teraz grzeczny Szczeniaczek śpi:loveu: A co u was? Muszę sie Tobą nacieszyc zanim wyjedziesz :diabloti: Bo tylko Ty nas odwiedzasz :placz::evil_lol: U nas Milka soka miśka na łozku.. Musze z nią isc na meeega spacer, bo głupieje. Dzisiaj szczekała na łozko :roll: No i tyle :lol: Kiedy jedziesz? Quote
despera Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Eria, nie chciało się samej iść na zakupy?:eviltong:;) Agacia, Nes dziękuje za komplementy:loveu: Tobek to pies mojej koleżanki, jest cudownym pieszczochem:loveu: Natija, witamy:multi: An_bzik, kobylaste zostają u siebie-na co dzień zajmuje się nimi mój tata, może będzie odwiedzać je koleżanka. A w ogóle, chyba nie wspominałam o tym, że jak tata się zgodzi, to Klucha na czas mojego wyjazdu wyprowadzi się do znajomej Agi? Aga będzie się zajmowała jej koniem, a żeby nie stał sam, mogłaby "przygarnąć" też Kluchę;) Przy okazji dziewczyna by się czegoś nauczyła, bo ja się w sumie tylko z nią bawię:evil_lol::loveu: Paulina, już kiedyś stwierdzenie, że tylko ja was odwiedzam, wywołało oburzenie, więc wiesz, nie tak głośno:diabloti: Nie martw się, znajdę jakąś kawiarenkę... Wyjeżdżam w sobotę rano:placz: Jak sobie pomyślę, że zostawię Szczeniaka i nie wiem, kiedy go zabiorę, to mi się na płacz zbiera:-( Chyba dopiero teraz zaczynam tak naprawdę rozumieć Furciaczka... Ale będzie dobrze i tego się trzymajmy;) Tylko nadal nie znam rozkładu zajęć Quote
Paulina. Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 despera napisał(a):Paulina, już kiedyś stwierdzenie, że tylko ja was odwiedzam, wywołało oburzenie, więc wiesz, nie tak głośno:diabloti: Nie martw się, znajdę jakąś kawiarenkę... Wyjeżdżam w sobotę rano:placz: Jak sobie pomyślę, że zostawię Szczeniaka i nie wiem, kiedy go zabiorę, to mi się na płacz zbiera:-( Chyba dopiero teraz zaczynam tak naprawdę rozumieć Furciaczka... Ale będzie dobrze i tego się trzymajmy;) Tylko nadal nie znam rozkładu zajęć Dobra, ciiii :cool1: Nie martwię się... ale wiesz.. :lol: No to powodzenia juz Ci zyczę :p Ja juz się martwię jak to będzie.. ale nie ma co się martwic na zapas, niedługo Nes pozna 100licę :cool3: Pozdrawiamy i dobranocz :loveu: Quote
Dorkaa Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Co u kopytnych i łapkowych słychac :) Quote
Doginka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Widzę pięknego sznaucera, więc częściej tu zajrzę:loveu: Konik też super, ale mam duuuużo do nadrabiania (ponad 160 stron:eviltong:) Quote
Dobcia Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Nie martw się, na pewno szybciutko zabierzesz Nesika;) Przez 2 lata męczyłam się bez psa w Krk, odliczałam dni do powrotu do domu, a jak zabierałam zadania na weekend, to oczywiście nie było kiedy do nich zasiąść, bo wolałam nadrabiać stracone dni z psiakami na spacerach...;) Quote
furciaczek Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 sliczna nowa fryzurka:loveu: Nie martw sie na zapas kochana, bedziesz miala sporo zajec w wawie i czas powinien szybko zleciec... smutno bedzie bez was...:-( Quote
Asiaczek Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 despera napisał(a): I mam pytanko-chyba do Asiaczka, ale może ktoś inny mnie oświeci;) Jak się właściwie wymawia "basenji"?:oops: basenji = basendżi. proste, nie?:lol: Nesik-elegancik...:loveu: http://agu_um.w.interia.pl/P1040414.jpg Pzdr. Quote
Doginka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Hejka, wpadłam na witanko i lecę dalej:multi: Quote
Pianka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Witanko:p Śliczny nesik w nowej fryzurze:loveu: Quote
Pimpek Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Lecę na obiad, 15 min i jestem :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Hej :) Zobaczysz, minie! Będzie dobrze ;) Quote
despera Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Dzień dobry:multi: Witamy nowych gości, miło że wpadliście:loveu:(stali bywalcy oczywiście też:lol:) Asiaczku, dzięki;) Tak mi się zdawało, ale jak ostatnio tak powiedziałam, to pewna dziewczyna powiedziała, że to wymawia się "basenji"-tak jak się pisze, więc wolałam zapytać fachowca:D Chciałam Wam kochane cioteczki zrobić niespodziankę i sesję pofryzjerową na plaży, ale było ciemno, mokro i już byli ludzie, także mam tylko 3 zdjęcia i to marnej jakości:placz: Za to będą fotki kobylaste i Nesikowe z pola. Chyba ostatnia partia, nie wiem, czy jutro będę miała czas:shake: Powrót Nessie:evil_lol: Zmokła nieszczęśliwa psinka, chciał pobiegać a tu mu każą siedzieć bez ruchu:evil_lol: A tu już w polu, pancia jak zwykle ma głupią minę:evil_lol: Quote
despera Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Rozwiany profil;) Kangurek:loveu: :evil_lol: Quote
despera Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Tak wygląda Nes ze stojącymi uszami:diabloti: Koparka;) W takich momentach następuje koniec normalnego spaceru-najpierw nie można oderwać Nesa od dziury, a potem ciągle wraca w to samo miejsce-nawet z dość znacznej odległości:mad: Oderwany... ...ale wciąż zapatrzony:evil_lol: Prawda, że jesteśmy podobne? Te piegi, krzywe nogi i rozwiana grzywka:loveu::evil_lol: Quote
Recommended Posts