Jump to content
Dogomania

Pies, kot i kobylaste, czyli Nestor Wielki i przyjaciele :)

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Basiu cieszę się że foty się podobają:loveu:
Paulina, no dobra:eviltong: Nes był na spacerze ze mną i z ciotką, która ma z nim pomieszkiwać, kiedy rodzice mnie odwiozą. Ciotka go prowadziła(tzn on ją:mad:), bardzo mu się podobało:evil_lol: Potem oberwałam kagańcem w brodę bo wzięłam kota na ręce :placz: A teraz grzeczny Szczeniaczek śpi:loveu: A co u was?

Posted

Cześć kochani :laugh2_2:
Jaki Nestor elegant, huuu 8-)

Fryzjerka zna się na rzeczy, westy uzależniają :eviltong:
Jeeeju, jakiego mam farta, ze mieszkam blisko Warszawy i nie będę się musiała na studia przenosić i zostawiać psa z rodzinką ktora nie zawsze wie co robić i nie zawsze sie zna. Wychodzic na spacerki braciszkom sie nie chce jak jestem chora czy cos ale potem chwalic sie znajomym sztuczkami Bzika to juz pierwsi :roll: Dobrze, ze sie ich nie slucha specjalnie :evil_lol:
A Twój kobył z kim zostaje? Dzierżawisz komuś czy coś ?

Posted

despera napisał(a):
Paulina, no dobra:eviltong: Nes był na spacerze ze mną i z ciotką, która ma z nim pomieszkiwać, kiedy rodzice mnie odwiozą. Ciotka go prowadziła(tzn on ją:mad:), bardzo mu się podobało:evil_lol: Potem oberwałam kagańcem w brodę bo wzięłam kota na ręce :placz: A teraz grzeczny Szczeniaczek śpi:loveu: A co u was?

Muszę sie Tobą nacieszyc zanim wyjedziesz :diabloti:
Bo tylko Ty nas odwiedzasz :placz::evil_lol:

U nas Milka soka miśka na łozku.. Musze z nią isc na meeega spacer, bo głupieje. Dzisiaj szczekała na łozko :roll:
No i tyle :lol: Kiedy jedziesz?

Posted

Eria, nie chciało się samej iść na zakupy?:eviltong:;)
Agacia, Nes dziękuje za komplementy:loveu: Tobek to pies mojej koleżanki, jest cudownym pieszczochem:loveu:
Natija, witamy:multi:
An_bzik, kobylaste zostają u siebie-na co dzień zajmuje się nimi mój tata, może będzie odwiedzać je koleżanka. A w ogóle, chyba nie wspominałam o tym, że jak tata się zgodzi, to Klucha na czas mojego wyjazdu wyprowadzi się do znajomej Agi? Aga będzie się zajmowała jej koniem, a żeby nie stał sam, mogłaby "przygarnąć" też Kluchę;) Przy okazji dziewczyna by się czegoś nauczyła, bo ja się w sumie tylko z nią bawię:evil_lol::loveu:
Paulina, już kiedyś stwierdzenie, że tylko ja was odwiedzam, wywołało oburzenie, więc wiesz, nie tak głośno:diabloti: Nie martw się, znajdę jakąś kawiarenkę... Wyjeżdżam w sobotę rano:placz: Jak sobie pomyślę, że zostawię Szczeniaka i nie wiem, kiedy go zabiorę, to mi się na płacz zbiera:-( Chyba dopiero teraz zaczynam tak naprawdę rozumieć Furciaczka... Ale będzie dobrze i tego się trzymajmy;) Tylko nadal nie znam rozkładu zajęć

Posted

despera napisał(a):
Paulina, już kiedyś stwierdzenie, że tylko ja was odwiedzam, wywołało oburzenie, więc wiesz, nie tak głośno:diabloti: Nie martw się, znajdę jakąś kawiarenkę... Wyjeżdżam w sobotę rano:placz: Jak sobie pomyślę, że zostawię Szczeniaka i nie wiem, kiedy go zabiorę, to mi się na płacz zbiera:-( Chyba dopiero teraz zaczynam tak naprawdę rozumieć Furciaczka... Ale będzie dobrze i tego się trzymajmy;) Tylko nadal nie znam rozkładu zajęć

Dobra, ciiii :cool1:
Nie martwię się... ale wiesz.. :lol:
No to powodzenia juz Ci zyczę :p
Ja juz się martwię jak to będzie.. ale nie ma co się martwic na zapas, niedługo Nes pozna 100licę :cool3:

Pozdrawiamy i dobranocz :loveu:

Posted

Nie martw się, na pewno szybciutko zabierzesz Nesika;)
Przez 2 lata męczyłam się bez psa w Krk, odliczałam dni do powrotu do domu, a jak zabierałam zadania na weekend, to oczywiście nie było kiedy do nich zasiąść, bo wolałam nadrabiać stracone dni z psiakami na spacerach...;)

Posted

Dzień dobry:multi: Witamy nowych gości, miło że wpadliście:loveu:(stali bywalcy oczywiście też:lol:)
Asiaczku, dzięki;) Tak mi się zdawało, ale jak ostatnio tak powiedziałam, to pewna dziewczyna powiedziała, że to wymawia się "basenji"-tak jak się pisze, więc wolałam zapytać fachowca:D
Chciałam Wam kochane cioteczki zrobić niespodziankę i sesję pofryzjerową na plaży, ale było ciemno, mokro i już byli ludzie, także mam tylko 3 zdjęcia i to marnej jakości:placz: Za to będą fotki kobylaste i Nesikowe z pola. Chyba ostatnia partia, nie wiem, czy jutro będę miała czas:shake:

Powrót Nessie:evil_lol:

Zmokła nieszczęśliwa psinka, chciał pobiegać a tu mu każą siedzieć bez ruchu:evil_lol:

A tu już w polu, pancia jak zwykle ma głupią minę:evil_lol:

Posted

Tak wygląda Nes ze stojącymi uszami:diabloti:

Koparka;) W takich momentach następuje koniec normalnego spaceru-najpierw nie można oderwać Nesa od dziury, a potem ciągle wraca w to samo miejsce-nawet z dość znacznej odległości:mad:

Oderwany...

...ale wciąż zapatrzony:evil_lol:

Prawda, że jesteśmy podobne? Te piegi, krzywe nogi i rozwiana grzywka:loveu::evil_lol: