Jump to content
Dogomania

Pies, kot i kobylaste, czyli Nestor Wielki i przyjaciele :)

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Musisz mówic przy wszystkich :placz: I teraz mnie juz nikt nie będzie lubił :placz: Nie zamkną mnie, jak im pokaze na co stac Milupę to się zlitują i stwierdzą, ze robię dobrze! ;-)
Oj tam, i tak by sie wydało...:evil_lol: u ciebie na FB na przykład:eviltong: Tylko żeby ci Milci nie zamknęli:shake:;)

Posted

despera napisał(a):
Oj tam, i tak by sie wydało...:evil_lol: u ciebie na FB na przykład:eviltong: Tylko żeby ci Milci nie zamknęli:shake:;)

A niech zamykają...
Chociaz jak mi będzie zimno i nie będzie mnie miał kto grzac, to nie mam za co kałcji zapłacic.. :roll:

:eviltong::diabloti:

Posted

Witanko:multi:

A tak wogóle co zrobisz z psem jak będziesz miala zajęcia cały dzień? Bo są i wykłady i potem zajęcia ćwiczeniowe, wiec czasami z tego co wiem to trwa to długo.

Posted

Nie ciekawe przygody... Ale dobrze się skończyły;)
Dla mnie Kraków 3 lata temu też był 'dużo za duży', ale teraz czuje się tam jak u siebie;) a jeszcze jak się mi uda szybko zabrać Negrusia, to już w ogóle będzie dobrze.
Na pewno w końcu znajdziesz mieszkanie dla Was obojga;)

Posted

Dzień dobry:multi: Wczoraj pół dnia leniuchowałam, a drugie pół spędziłam z kobylastymi:loveu: Klucha robi postępy, ale to oczywiste bo to mój mały geniusz:loveu::loveu:
Furciaczek, to było ustawione, ale czasami sam tak staje;)
Pianka, jak będę na zajęciach to Nes zostawałby w domu. A ćwiczenia? Jeszcze nie wiem, jak to wygląda, jeśli okaże się, że naprawdę całymi dniami nie byłoby mnie w mieszkaniu, to chyba jednak lepiej by było, żeby został z rodzicami...
Wczoraj wieczorem byliśmy na spacerku na Ustroniu, już po sezonie więc ludzi spotkaliśmy tylko kilku. Oczywiście Nes uznał, że trzeba się ze wszystkimi witać:evil_lol: Kiedy był tłok, nie zwracał na nikogo uwagi, ale teraz chyba bardziej rzucają mu się w oczy:roll:

Kilka fotek z zabawy;)
Rzucasz??

Dawaj, mówię!!!:mad:

Posted

Eria, jakżeby miał nie pyskować, jak pancia nie chciała rzucić kółka:evil_lol:
Agacia, ogonek zawzięcie wywijal w prawo i w lewo, dziwne, że nie odleciał:diabloti:
Jeszcze jedna Nesikowa fotka i kilka fotek z wypadu do babci, dla odmiany-bez kobylastych;)

Kaczor chyba oglądał "Babe, świnka z klasą":stupid:

Kot i gołąb w jednym stali domu...:evil_lol:

Posted

Inteligentna mina:evil_lol:

Pan Tata:cool3:

I jego dzieci:loveu:

Jakby ktoś jeszcze miał wątpliwości, czy Ustronie to wieś:evil_lol:

I to by było na tyle, jeśli pogoda się nie zepsuje to jedziemy zbierać ziemniaki(znowu:grab:) i Nes chyba pojedzie z nami:evil_lol: