Ania-shira Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Witaj despera Nes musisz być grzeczny i ładnie egzamin zdać by pańcia była z ciebie bardzo dumna :multi: Quote
despera Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Ania-shira, mam nadzieję że Nes cię posłucha;) Basiu, już lecę;) Quote
eria Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 uff nadrobiłam :multi: :multi: widziałam kotki , widziałam kunisie, Nesika nową pozycję widziałam :loveu: :evil_lol: on strasznie szybko zarasta, przeciez niedawno był u fryzjera a już się kudłaty robi ;) my się z Kreonem wybieramy w przyszłym tygodniu bo ciciaty że hej:evil_lol: Quote
despera Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Witamy po odnowie biologicznej:loveu: Kreoś też chyba szybko zarósł, byliście na strzyżeniu chyba niedługo przed nami...?:razz: Quote
agaciaaa Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Oj Nesiu, bądź grzeczny!!! Bo pancia da ci szlaban :evil_lol: Quote
eria Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 kurcze rzeczywiście też szybciej zarósł niż zawsze:roll: , byliśmy 6 czerwca ;) Quote
Dobcia Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Nesik na pewno Cię jeszcze pozytywnie zaskoczy:cool3: Poćwiczycie i na pewno będzie ok;) Quote
Paulina. Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Co Ty nie wierzysz w Nesa! Toc on taki zdooolny chłopak ! Tylko dzien miał gorszy :razz: Powodzenia na egzaminie ;) A mi się bardzo taki zarośnięty Nestor podoba :loveu: Heh, ale ja tam się nie znam :diabloti: Wierzymy, ze rudasek się znajdzie. Pozdrawiamy ! PS. Jakos szybko Ci rosnie ta galeryjka. Niedługo 100wka :p Quote
despera Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Eria, widocznie to jakaś wakacyjna akcja Szybszego Odrastania Sierści:shake::evil_lol: Dobciu, mam nadzieję, może będzie lepiej chodził na żwacze wołowe które mu kupiłam;) Paulina, wyprzedziłaś mnie, muszę edytować:mad: Pancia trenerka powiedziała, że on taki niegrzeczny, bo inteligentny ale leń...:diabloti: I masz rację, niedługo impreza:evil_lol: Quote
furciaczek Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 ja tez zycze powodzenia na egzaminie :) Quote
Pianka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 http://agu_um.w.interia.pl/P1030453.jpg heheh:evil_lol: nóżka:loveu: Nesik bądź grzeczny na szkoleniu:mad: Quote
wiq Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 hejo! a próbujesz chować mu się, uciekać, bawić energicznie i nieprzewidywalnie, zbaczać z trasy, itp? kłaść ślady z zabawką i szarpaniem na końcu? z mojego doświadczenia - skutkuje większym zwracaniem uwagi psa na przewodnika Quote
Marta_Ares Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 cos dawno tu foteczek nie widzialam:mad: :mad: Quote
Rybka_39 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 despera napisał(a):Dobry wieczór cioteczki:multi: Właśnie wróciliśmy ze szkolenia, nie popisaliśmy się za bardzo-Nes był strasznie rozkojarzony, szczekał na psy i w ogóle jakiś niegrzeczny był:shake: A co gorsza-egzamin mamy za tydzień w czwartek!!! Będziemy musieli ćwiczyć dzień i noc;) A po egzaminie robimy sobie grilla na placu:loveu: Kurczę, wszystkich tam polubiłam, ciężko będzie sie z nimi rozstać:placz: Paulina, nie bój nic, Nes narazie wierny pozostaje;) Rudaska niestety nie ma:( Pozdrawiamy:) Witamy i pozdrawiamy!:multi: Nie martw się trzymamy za Was kciuki, licze na fotki ze szkolenia:cool3: Quote
Bzikowa Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 No właśnie, może jakieś fotki z tego szkolenia macie? :razz: Quote
eria Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 despery nie ma,to pewnie ćwiczy z Nesem i ćwiczy,i ćwiczy ,i ćwiczy ........:evil_lol: :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Witam :) Gratuluje 100 stron!! :beerchug: Zdrowie Twoje i Nestorka!! :loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 100 strona w galerii :multi: :cunao: :drink1: Quote
despera Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Witajcie :multi: Oj ćwiczymy ćwiczymy, dzisiaj pies zapomniał, co znaczy siad:placz: Na szczęście na widok kiełbasy pamięć mu wróciła:diabloti: Tylko nie wiem, czy na egzaminie mogę korzystać z takich pomocy...:shake: a próbujesz chować mu się, uciekać, bawić energicznie i nieprzewidywalnie, zbaczać z trasy, itp?Wiquś kochana, próbowaliśmy, nie skutkuje... A szarpanie ma zabronione, to despota jest i tylko czeka, żeby pancią zacząć rządzić:mad: Byłam dzisiaj z koleżanką na zakupach, 4 godziny szukałyśmy spodni:grab: Mordęga po prostu. W ogóle nie wiem, co sie dzieje, same S-ki i M-ki w tych sklepach...:mad: Padam i idę odpoczywać, pozdrawiamy cioteczki:multi: A, zapomniałam... Zdrówko:drinking::drink1: Quote
eria Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 o kurcze ! setna stronka!!! :loveu: :multi: :multi: :multi: Gratulacje!!!! Życzymy wielu kolejnych setek!:multi: Quote
Bzikowa Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 życzymy udanych następnych stu stronek ! :drinking: Quote
g_o_n_i_a Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Witajcie :multi: O prosze, akurat na imprezke trafiłam :cool3: Gratulacje 100 stronki Nestorki :buzi: Quote
Recommended Posts