Jump to content
Dogomania

Pies, kot i kobylaste, czyli Nestor Wielki i przyjaciele :)

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

uff nadrobiłam :multi: :multi:
widziałam kotki , widziałam kunisie, Nesika nową pozycję widziałam :loveu: :evil_lol:
on strasznie szybko zarasta, przeciez niedawno był u fryzjera a już się kudłaty robi ;)
my się z Kreonem wybieramy w przyszłym tygodniu bo ciciaty że hej:evil_lol:

Posted

Co Ty nie wierzysz w Nesa! Toc on taki zdooolny chłopak ! Tylko dzien miał gorszy :razz: Powodzenia na egzaminie ;)
A mi się bardzo taki zarośnięty Nestor podoba :loveu: Heh, ale ja tam się nie znam :diabloti:
Wierzymy, ze rudasek się znajdzie. Pozdrawiamy !

PS. Jakos szybko Ci rosnie ta galeryjka. Niedługo 100wka :p

Posted

Eria, widocznie to jakaś wakacyjna akcja Szybszego Odrastania Sierści:shake::evil_lol:
Dobciu, mam nadzieję, może będzie lepiej chodził na żwacze wołowe które mu kupiłam;)
Paulina, wyprzedziłaś mnie, muszę edytować:mad: Pancia trenerka powiedziała, że on taki niegrzeczny, bo inteligentny ale leń...:diabloti:
I masz rację, niedługo impreza:evil_lol:

Posted

hejo!
a próbujesz chować mu się, uciekać, bawić energicznie i nieprzewidywalnie, zbaczać z trasy, itp?
kłaść ślady z zabawką i szarpaniem na końcu?
z mojego doświadczenia - skutkuje większym zwracaniem uwagi psa na przewodnika

Posted

despera napisał(a):
Dobry wieczór cioteczki:multi: Właśnie wróciliśmy ze szkolenia, nie popisaliśmy się za bardzo-Nes był strasznie rozkojarzony, szczekał na psy i w ogóle jakiś niegrzeczny był:shake: A co gorsza-egzamin mamy za tydzień w czwartek!!! Będziemy musieli ćwiczyć dzień i noc;) A po egzaminie robimy sobie grilla na placu:loveu: Kurczę, wszystkich tam polubiłam, ciężko będzie sie z nimi rozstać:placz:
Paulina, nie bój nic, Nes narazie wierny pozostaje;) Rudaska niestety nie ma:(
Pozdrawiamy:)

Witamy i pozdrawiamy!:multi:
Nie martw się trzymamy za Was kciuki, licze na fotki ze szkolenia:cool3:

Posted

Witajcie :multi: Oj ćwiczymy ćwiczymy, dzisiaj pies zapomniał, co znaczy siad:placz: Na szczęście na widok kiełbasy pamięć mu wróciła:diabloti: Tylko nie wiem, czy na egzaminie mogę korzystać z takich pomocy...:shake:

a próbujesz chować mu się, uciekać, bawić energicznie i nieprzewidywalnie, zbaczać z trasy, itp?
Wiquś kochana, próbowaliśmy, nie skutkuje... A szarpanie ma zabronione, to despota jest i tylko czeka, żeby pancią zacząć rządzić:mad:

Byłam dzisiaj z koleżanką na zakupach, 4 godziny szukałyśmy spodni:grab: Mordęga po prostu. W ogóle nie wiem, co sie dzieje, same S-ki i M-ki w tych sklepach...:mad: Padam i idę odpoczywać, pozdrawiamy cioteczki:multi:

A, zapomniałam... Zdrówko:drinking::drink1: