Mattilu Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 [quote name='Gusiaczek']"Futrzasta Motylica" :loveu: piekne! Serdeczności zostawiamy dla Was :) O&G[/QUOTE] No właśnie czekałam, aż to ktoś zauważy :loveu: Ja muszę kiedyś spisać jak Jędruś do niej mówi - dziś przy śniadaniu było: mój ty Bakłażanie Włochaty. Serdeczności nawzajem i miłego dzionka! Quote
Nutusia Posted November 20, 2013 Author Posted November 20, 2013 Warto spisywać. Może jakiś pisarz z Jędrka przy Hopce wyrośnie, alibo poeta! ;) Quote
Poker Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 Ale ma fajne przezwiska.Ciekawe co Jędrek jeszcze oryginalnego wymyśli dla cudnej Hopencji . Quote
Gosiapk Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 Bakłażan włochaty?! To chyba niejadalne Quote
Gusiaczek Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 Witaj Siostruniu, Włochata Motylico:) Ovka zauroczona (Jędrek! specjalne merdaski ;)) Quote
Mattilu Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 [quote name='Gosiapk']Bakłażan włochaty?! To chyba niejadalne[/QUOTE] Ale pomysl, taki fioletowy kudlaty baklazan bylby swietny do miziania - i taka wlasnie jest Hopcia: swietna do miziania! Quote
Mattilu Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 (edited) Spadl (mokry) snieg - trzeba bylo widziec szczescie Hopci :) Puscila sie w parku galopem zataczac kolka na sniegu i gonic wrony :) Nutusia, Hopcik zupelnie sie w Ciebie nie wrodzil: ona kocha snieg a nie cierpi, jak jest goraco - jak ja :evil_lol: Edited November 21, 2013 by Mattilu Quote
AMIGA Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 My tu marzymy o śniegu, bo teraz jest szaro i błotniście:-( Nawet moja staruszka Amiga dostaje głupawki na śniegu:-) Mizianko dla Włochatego Bakłażana :-) i piąteczka dla Jędrka :-) Quote
Gusiaczek Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 Hopka, nie mogę się doczekać śniegu! i Gusiak też;) Szaleństwa śnieżne na Kole, to jest to! Zazdroszczę, że miałaś chociaż namiastkę Ovka wyczekująca Quote
Nutusia Posted November 22, 2013 Author Posted November 22, 2013 Mattilu - bo tak właśnie miało być - Hopcia miała się wdać w Ciebie, a nie we mnie! ;) We mnie wdała się Kreśka, Lili i Gapcia, a w Sławka Lesio :) Grożą mi, że zobaczę wieżę Eiffel'a pod śniegiem i to mi w zupełności wystarczy. Do nas nie musi docierać - chyba, że tylko na Koło i do Krakowa ;) Quote
Mattilu Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 [quote name='AMIGA']My tu marzymy o śniegu, bo teraz jest szaro i błotniście:-( Nawet moja staruszka Amiga dostaje głupawki na śniegu:-) Mizianko dla Włochatego Bakłażana :-) i piąteczka dla Jędrka :-)[/QUOTE] To czekamy razem z Wami na snieg :) [quote name='Gusiaczek']Hopka, nie mogę się doczekać śniegu! i Gusiak też;) Szaleństwa śnieżne na Kole, to jest to! Zazdroszczę, że miałaś chociaż namiastkę Ovka wyczekująca[/QUOTE] Ovo! Ze sniegiem, czy bez: szalenstwo na Kole musi w koncu dojsc do skutku :) [quote name='Nutusia']Mattilu - bo tak właśnie miało być - Hopcia miała się wdać w Ciebie, a nie we mnie! ;) We mnie wdała się Kreśka, Lili i Gapcia, a w Sławka Lesio :) Grożą mi, że zobaczę wieżę Eiffel'a pod śniegiem i to mi w zupełności wystarczy. Do nas nie musi docierać - chyba, że tylko na Koło i do Krakowa ;)[/QUOTE] To dobrze, ze tak myslisz, Dobra Kobieto :) Quote
Mattilu Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 [quote name='Poker']Ale ma fajne przezwiska.Ciekawe co Jędrek jeszcze oryginalnego wymyśli dla cudnej Hopencji .[/QUOTE] Pokerku, dzis bylo: moja ty Perło Jedwabista! Quote
Mattilu Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Hopka boi sie balwanow! Dzieci ulepily. Hopka obszczekala go zajadle w pozycji surikaty, a balwan nic! Wcale sobie nie poszedl. I nic nie dalo podprowadzanie (a raczej zaciagniecie) Hopki do balwana - strrrraszny to byl potffforrr. Quote
AMIGA Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Nie bijcie proszę. Wymodziłam bazarek na moją Nusię. Zapraszamy bardzo serdecznie [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248945-Figur%C3%B3wki-dziecinne-ksi%C4%85%C5%BCki-i-wszelakie-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-na-leczenie-Nurii-do-7-XII-godz-20?p=21576618#post21576618[/url] Quote
AMIGA Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Uppppsssssssssss, to już się boję, bo mam w planie jeszcze jeden "psi" bazarek z kalendarzem adwentowym z gadżetami dla piesków (trochę będe z tym spóźniona, ale to vis superior) Quote
Isadora7 Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 [quote name='AMIGA']Nie bijcie proszę. Wymodziłam bazarek na moją Nusię. Zapraszamy bardzo serdecznie [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248945-Figurówki-dziecinne-książki-i-wszelakie-różności-na-leczenie-Nurii-do-7-XII-godz-20?p=21576618#post21576618[/URL][/QUOTE] leeeeeeeeeeeece Quote
Mattilu Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 [quote name='Isadora7']leeeeeeeeeeeece[/QUOTE] Tylko o nic nie zahacz po drodze ;) Quote
Isadora7 Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 [quote name='Mattilu']Tylko o nic nie zahacz po drodze ;)[/QUOTE] Spoko, ja dzisiaj zahaczam o tymczaskę, ładne toto, młode ale fruwa cały czas na wysokości lamperii Quote
AMIGA Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Fajnie, przynajmniej poodkurza na wysokościach :-) Quote
Gosiapk Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Ciekawe jak dzisiaj Jędrek nazwał Hopcię :) Quote
Mattilu Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 [quote name='Gosiapk']Ciekawe jak dzisiaj Jędrek nazwał Hopcię :)[/QUOTE] Proszę bardzo, dziś ptyanie, dziś odpowiedź: mój ty mięciutki wielorybie (poranne mizianki) oraz: ty rozżarta piranio (brutalne popołudniowe zabawy w przeciąganie sznura). Quote
AMIGA Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 W Wigilię trzeba będzie podsłuchać co Hopcia wymyśla na autora tych określeń :-) Quote
Gosiapk Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 [quote name='AMIGA']W Wigilię trzeba będzie podsłuchać co Hopcia wymyśla na autora tych określeń :-)[/QUOTE] Świetny pomysł! :) Quote
Asiaczek Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 A może by tak pare foteczek tego Bakłażana Włochatego czy jakos tak...?:) pzdr. Quote
Recommended Posts