Gosiapk Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='jola_li']Mycie nóg, to twój wróg :p.[/QUOTE] Z ust mi wyjęłaś te słowa :diabloti: Quote
inka33 Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 I jeszcze: "Porządek, porządek, to wróg zwierządek!" :siara: Quote
Gusiaczek Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='inka33']I jeszcze: "Porządek, porządek, to wróg zwierządek!" :siara:[/QUOTE] Na dowód tego dzisiaj Ovo zeżarła moją ukochaną serweteczkę [B]przedwojenną! [/B]:placz: Quote
Gosiapk Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='inka33']I jeszcze: "Porządek, porządek, to wróg zwierządek!" :siara:[/QUOTE]:evil_lol: [quote name='Gusiaczek']Na dowód tego dzisiaj Ovo zeżarła moją ukochaną serweteczkę [B]przedwojenną! [/B]:placz:[/QUOTE]łoj :( Quote
inka33 Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='Gusiaczek']Na dowód tego dzisiaj Ovo zeżarła moją ukochaną serweteczkę [B]przedwojenną! [/B]:placz:[/QUOTE] Aż by się chciało ten zadeczek przetrzepać, co...? :glaszcze: Ovcik, dziewczynko, co Ty wyczyniasz...? :( Quote
Mattilu Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='jola_li']Mycie nóg, to twój wróg :p.[/QUOTE] [quote name='Gosiapk']Z ust mi wyjęłaś te słowa :diabloti:[/QUOTE] Znaczy: nie myjecie nog?!:crazyeye: Znaczy, co to znaczy?! (ze zacytuje klasyka;) ) Quote
Mattilu Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='inka33']I jeszcze: "Porządek, porządek, to wróg zwierządek!" :siara:[/QUOTE] My tez kochamy kaczke Katastrofe :loveu: Quote
Mattilu Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='inka33']Aż by się chciało ten zadeczek przetrzepać, co...? :glaszcze: Ovcik, dziewczynko, co Ty wyczyniasz...? :([/QUOTE] No wlasnie :( Ovcia, daj spokoj, Gusiak sie nam zaplacze :shake: Quote
jola_li Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='Mattilu']Znaczy: nie myjecie nog?!:crazyeye: Znaczy, co to znaczy?! (ze zacytuje klasyka;) )[/QUOTE] Czy ja napisałam "mycie nóg to MÓJ wróg" ;)??? A poza tym przysłowia (i powiedzenia) są mądrością narodu i proszę się tu nie czepiać ;). Quote
inka33 Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='Mattilu']My tez kochamy kaczke Katastrofe :loveu:[/QUOTE] :hmmmm: Przypomnij mi to, ustalając szczegółu osoboodbioru, OK? :grins: Quote
Gusiaczek Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 [quote name='inka33']Aż by się chciało ten zadeczek przetrzepać, co...? :glaszcze: Ovcik, dziewczynko, co Ty wyczyniasz...? :([/QUOTE] Jakoś na trzepanko chętnych nie ma ;) a Ovka po prostu zbiera, co ma ma pod nosem i ani w zadku nie ma: antyk, nie antyk:) Quote
Gosiapk Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 [quote name='jola_li']Czy ja napisałam "mycie nóg to MÓJ wróg" ;)??? A poza tym przysłowia (i powiedzenia) są mądrością narodu i proszę się tu nie czepiać ;).[/QUOTE] Dobrze mówi dać jej wina... no może nie tak rano :) Quote
Mattilu Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 [quote name='inka33']:hmmmm: Przypomnij mi to, ustalając szczegółu osoboodbioru, OK? :grins:[/QUOTE] Postaram sie nie zapomniec :) Quote
Mattilu Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 [quote name='Gosiapk']Dobrze mówi dać jej wina... no może nie tak rano :)[/QUOTE] apropos alkoholu to mi sie przypomnial wierszyk, ktory cytowal moj stryj, a ze wierszyki na watku Hopci pojawiaja sie czesto, wiec go zacytuje: Zmija sie czesto w noge wpija, By zniweczyc tego skutki, dobrze wypic troche wodki. Troche wodki sie napic, w ogole nie jest zle. Kiedy zmija ukasi - a zwlaszcza kiedy nie! :) Quote
Isadora7 Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 [quote name='Mattilu'] Zmija sie czesto w noge wpija, By zniweczyc tego skutki, dobrze wypic troche wodki. Troche wodki sie napic, w ogole nie jest zle. Kiedy zmija ukasi - a zwlaszcza kiedy nie! :)[/QUOTE] Bardzo życiowe, w sensie tych "wpijających się żmij" jak się niektórych posłucha/poczyta to istotnie pozostaje wypić flaszkę. tak ogólnie nie dotyczy nikogo z bywających na tym wątku. Quote
Mattilu Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Hopcia i Zosia [IMG]http://i42.tinypic.com/1112set.jpg[/IMG] [IMG]http://i42.tinypic.com/f2kor8.jpg[/IMG] Quote
jola_li Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 [quote name='Mattilu']Hopcia i Zosia[/QUOTE] Cudności nad cudnościami! Kochana Zosieńka, kochana psinka... Quote
Mattilu Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Dzieki Jolu :) Pamietacie, jak balam sie Hopke spuscic ze smyczy? musialam przekonac sama siebie i zaufac jej i teraz tak spacerujemy (tu gdzie mozna) [IMG]http://i40.tinypic.com/fpcx2v.jpg[/IMG] [IMG]http://i40.tinypic.com/nwakq1.jpg[/IMG] Za to na smyczy ciagle jeszcze potrafi zmienic sie w szczekajaca furie :p choc juz coraz rzadziej ;) Quote
Mattilu Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Po wieczornym wyjsciu, gdy Zosia juz dawno spi, Hopka idzie troche pospac tu: [IMG]http://i44.tinypic.com/2hog1sl.jpg[/IMG]: Quote
Gusiaczek Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 "Cysorz to ma klawe życie oraz wyżywienie klawe ...." A Hopcia ma jeszcze lepsze! :) Siostra, klawo biega się bez uprzęży, nie? Widzę, że u Was łóżeczka juniorów są zawsze gościnne - podobnie mam ja;) Buziole i mizianki O&G Quote
Nutusia Posted October 3, 2013 Author Posted October 3, 2013 No! I takie właśnie przytulanki powinny mieć wszystkie dzieci :) No dobra, wzruszyłam się... Quote
Ellig Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Brawo Hopeczko, slicznie wygladasz biegnaca z tym kijkiem:) Quote
Mattilu Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 [quote name='Nutusia']No! I takie właśnie przytulanki powinny mieć wszystkie dzieci :) No dobra, wzruszyłam się...[/QUOTE] Zgadzam sie! Moim zdaniem swiat bylby wtedy lepszy. Quote
Ellig Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 [quote name='Mattilu']Zgadzam sie! Moim zdaniem swiat bylby wtedy lepszy.[/QUOTE] Tak, swiat bylby lepszy... Quote
Recommended Posts