jola_li Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Hopka ze swoją Rodziną w poszukiwaniu zaginionej wiosny ---- [CENTER][IMG]http://img716.imageshack.us/img716/1601/kwiecie1.jpg[/IMG] [IMG]http://img402.imageshack.us/img402/1559/kwiecie2v.jpg[/IMG] We dwie damy radę :)! [/CENTER] [CENTER][IMG]http://img824.imageshack.us/img824/6125/kwiecie3.jpg[/IMG] [/CENTER] Quote
Nutusia Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 No i chyba znaleźliście tę wiosnę :) U nas też szukamy, ale... pod śniegiem ciężej ;) Quote
Mattilu Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='Ziutka']Się robi...idę do Majeczki[/QUOTE] Dziekuje! :) Quote
Mattilu Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='Ziutka']Poszła dzisiaj paczuszka dla Hopsalindy :)[/QUOTE] To za miesiąc będzie:evil_lol: Hopcia baaardzo cioci Ziutce dziękuje, bo już i kury dwie i kaczki dwie rozszarpała do imentu:Cool!: Quote
Gusiaczek Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='Mattilu']To za miesiąc będzie:evil_lol: Hopcia baaardzo cioci Ziutce dziękuje, bo już i kury dwie i kaczki dwie rozszarpała do imentu:Cool!:[/QUOTE] No, Siostra nieodrodna jesteś ;) A zabaweczki od Ziutki Cioteczki są superaśne :loveu: Ja wczoraj dokończyłam piłeczkę :evil_lol: Gusiak zaraz wraca z pracy i zabieramy się za ciasteczka na bardzo krótki i ekspresowy bazarek dla Majeczki. MerduMerdu Hopsalinko :) Quote
Nutusia Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 [quote name='Mattilu'] i [B]kury[/B] dwie i [B]kaczki[/B] dwie rozszarpała do imentu:Cool!:[/QUOTE] No, myśliwski terier jak nic! Może ponegocjujemy nad aneksem do umowy, co?... Quote
Mattilu Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='Nutusia']No, myśliwski terier jak nic! Może ponegocjujemy nad aneksem do umowy, co?...[/QUOTE] A jak pluszowego lwa rozszarpie to bedzie mastino napolitano? ;) Quote
Mattilu Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='Gusiaczek']No, Siostra nieodrodna jesteś ;) A zabaweczki od Ziutki Cioteczki są superaśne :loveu: Ja wczoraj dokończyłam piłeczkę :evil_lol: Gusiak zaraz wraca z pracy i zabieramy się za ciasteczka na bardzo krótki i ekspresowy bazarek dla Majeczki. MerduMerdu Hopsalinko :)[/QUOTE] Oooo, to bedziemy licytowac dla starenkiej Prazynki, ktora mieszka u naszej przyjaciolki - po tym jak jej sasiadka zmarla nasza przyjaciolka przygarnela Prazynke. Nie mowiac o jednookiej swince morskiej, ktora znalazla...na smietniku. Wiec ciasteczka pojda do dobrego domu - jak je Gusiak wysle :) Quote
Ziutka Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='Mattilu']To za miesiąc będzie:evil_lol: Hopcia baaardzo cioci Ziutce dziękuje, bo już i kury dwie i kaczki dwie rozszarpała do imentu:Cool!:[/QUOTE] Poczekaj...poczekaj...a może teraz nas poczta zaskoczy i będzie w tydzień u Ciebie ? :diabloti: [quote name='Gusiaczek']No, Siostra nieodrodna jesteś ;) A zabaweczki od Ziutki Cioteczki są superaśne :loveu: Ja wczoraj dokończyłam piłeczkę :evil_lol: [/QUOTE] A Ovo lubi maskotki ? Jak tak to adresik poprosze ! Nutusi też bym dała, ale jak każda dostanie po maskotce...to Nutka chałupy nie pozna :evil_lol: tyle watoliny itd :eviltong: Quote
jola_li Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 To dla Tych, co nie zdążyli obejrzeć wstawiam usunięte obrazki :). Żuraw, który - mam nadzieję - przetrwa zimową wiosnę (fot. Karol Woźniakowski) [IMG]http://www.foto-przyroda.pl/zdjecia/36772.jpg[/IMG] i fotografia pt. "Prędkość jest względna" (Marc Steichen) [IMG]http://www.glanzlichter.com/odb/ObjectPics/tnKAO-Steichen.jpg[/IMG] A tu w trochę większym rozmiarze: [URL]http://www.glanzlichter.com/odb/index.cfm/fuseaction/enlageObject/nID/1344/rubrikid/17/kategorie/20/nCompanyID/566/functionmode/2/bgcolor/000066/textcolor/FFFFFF/lastuuid/AF9FFF93-D39C-CEC0-B7A3ED10ABCB7D96/41/index.htm[/URL] Quote
Mattilu Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Dziekuje za przywrocenie pieknych zdjec Jolu :) Quote
inka33 Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Jolu, zdjęcia super! :loveu: [quote name='Ziutka']Poczekaj...poczekaj...a może teraz nas poczta zaskoczy i będzie w tydzień u Ciebie ? :diabloti:[/QUOTE] Z pewnością...! :diabloti: Quote
Gusiaczek Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='Mattilu']Oooo, to bedziemy licytowac dla starenkiej Prazynki, ktora mieszka u naszej przyjaciolki - po tym jak jej sasiadka zmarla nasza przyjaciolka przygarnela Prazynke. Nie mowiac o jednookiej swince morskiej, ktora znalazla...na smietniku. Wiec ciasteczka pojda do dobrego domu - jak je Gusiak wysle :)[/QUOTE] Gusiak wyśle z ogromną radością :) Wczoraj upiekłam blachę, by sprawdzić ile porcji z jednej będzie. Wiele teraz nie upiekę, ale zawsze coś, mam nadzieję, uzbieram dla sunieczki. Rozejrzałam się po bazarkach ciasteczkowych - porcje ok. 20 dkg w podobnej cenie, więc nie będę szaleć z licytacją Quote
Gusiaczek Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='Ziutka'] A Ovo lubi maskotki ? Jak tak to adresik poprosze ! [/QUOTE] Cioteczko, Ovka lubi jak najbardziej, ale rozpyla je z prędkością światła ;) Quote
Nutusia Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 [quote name='Ziutka']Nutusi też bym dała, ale jak każda dostanie po maskotce...to Nutka chałupy nie pozna :evil_lol: tyle watoliny itd :eviltong:[/QUOTE] Ziutka, bardzo dziękuję za rozsądek - wszelkiemu co białe mówimy stanowcze NIE ;) :) Moje psy mogą mieć na raz góra jedną-dwie niewielkie maskotki. Niewielkie, bo wtedy trudniej zrobić dużą dziurę, a przez małą wyciąga się watę "na raty" :) Quote
Ziutka Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='Gusiaczek']Cioteczko, Ovka lubi jak najbardziej, ale rozpyla je z prędkością światła ;)[/QUOTE] Nie szkodzi - daj adresik :) Quote
Gusiaczek Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='Ziutka']Nie szkodzi - daj adresik :)[/QUOTE] Ziutencjo, myślę, że jest tyle innych Ogonków w potrzebie ... jest mi gooopio :oops: Quote
Mattilu Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='Gusiaczek']Ziutencjo, myślę, że jest tyle innych Ogonków w potrzebie ... jest mi gooopio :oops:[/QUOTE] eee tam - jak mawia mój Tata: wstydzić się trzeba ZUPEŁNIE innych rzeczy ;) Bierz Ovo jak Ziutencja daje i nie marudź :) Quote
Ziutka Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='Mattilu']eee tam - jak mawia mój Tata: wstydzić się trzeba ZUPEŁNIE innych rzeczy ;) Bierz Ovo jak Ziutencja daje i nie marudź :)[/QUOTE] Dobrze prawisz :loveu: żadne tam " gooopio " tylko adres dawaj ! Quote
Mattilu Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 No wiec tak: sucha karma w domu jest be, ale kupon znaleziony w krzakach na spacerze jest pycha:angryy: a swoja droga niech mi ktos wytlumaczy jak samym jezykiem sie poslugujac mozna wybrac spomiedzy chrupek suchej karmy ziarenka ryzu?! Quote
Gusiaczek Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 [quote name='Mattilu']No wiec tak: sucha karma w domu jest be, ale kupon znaleziony w krzakach na spacerze jest pycha:angryy: a swoja droga niech mi ktos wytlumaczy jak samym jezykiem sie poslugujac mozna wybrac spomiedzy chrupek suchej karmy ziarenka ryzu?![/QUOTE] Hopka,też kupony lubisz? Gusiak daje mi codziennie 2 tabletki RumenTabs i ... nadal kupony lubię, ale już nie tak .... działa?:( a "spomiędzy" wybierać mogą tylko wybrańcy i się Mamo Hopki nie dopytuj! ;) bo zrymujemy i będzie Ci łyso:evil_lol: Ovka poetka Quote
Gusiaczek Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 [quote name='Ziutka']Dobrze prawisz :loveu: żadne tam " gooopio " tylko adres dawaj ![/QUOTE] Ziutka, ja naprawdę wolę dawać, jak brać:oops: Quote
Isadora7 Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 O super coś się dzieje można porozrabiać... Rambo szukający rozróby (Jamnik Rambo jakby ktoś miał wątpliwości) Quote
Gusiaczek Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Cześć Rambo :) Dawaj, lecim rozrabiać! Ovka znudzona czekaniem Quote
Recommended Posts