Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hopka ze swoją Rodziną w poszukiwaniu zaginionej wiosny ----

[CENTER][IMG]http://img716.imageshack.us/img716/1601/kwiecie1.jpg[/IMG]

[IMG]http://img402.imageshack.us/img402/1559/kwiecie2v.jpg[/IMG]

We dwie damy radę :)!
[/CENTER]

[CENTER][IMG]http://img824.imageshack.us/img824/6125/kwiecie3.jpg[/IMG]

[/CENTER]

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ziutka']Poszła dzisiaj paczuszka dla Hopsalindy :)[/QUOTE]

To za miesiąc będzie:evil_lol:

Hopcia baaardzo cioci Ziutce dziękuje, bo już i kury dwie i kaczki dwie rozszarpała do imentu:Cool!:

Posted

[quote name='Mattilu']To za miesiąc będzie:evil_lol:

Hopcia baaardzo cioci Ziutce dziękuje, bo już i kury dwie i kaczki dwie rozszarpała do imentu:Cool!:[/QUOTE]

No, Siostra nieodrodna jesteś ;)
A zabaweczki od Ziutki Cioteczki są superaśne :loveu:
Ja wczoraj dokończyłam piłeczkę :evil_lol:
Gusiak zaraz wraca z pracy i zabieramy się za ciasteczka
na bardzo krótki i ekspresowy bazarek dla Majeczki.
MerduMerdu Hopsalinko :)

Posted

[quote name='Mattilu'] i [B]kury[/B] dwie i [B]kaczki[/B] dwie rozszarpała do imentu:Cool!:[/QUOTE]

No, myśliwski terier jak nic! Może ponegocjujemy nad aneksem do umowy, co?...

Posted

[quote name='Nutusia']No, myśliwski terier jak nic! Może ponegocjujemy nad aneksem do umowy, co?...[/QUOTE]

A jak pluszowego lwa rozszarpie to bedzie mastino napolitano? ;)

Posted

[quote name='Gusiaczek']No, Siostra nieodrodna jesteś ;)
Gusiak zaraz wraca z pracy i zabieramy się za ciasteczka
na bardzo krótki i ekspresowy bazarek dla Majeczki.
MerduMerdu Hopsalinko :)[/QUOTE]

Oooo, to bedziemy licytowac dla starenkiej Prazynki, ktora mieszka u naszej przyjaciolki - po tym jak jej sasiadka zmarla nasza przyjaciolka przygarnela Prazynke. Nie mowiac o jednookiej swince morskiej, ktora znalazla...na smietniku. Wiec ciasteczka pojda do dobrego domu - jak je Gusiak wysle :)

Posted

[quote name='Mattilu']To za miesiąc będzie:evil_lol:

Hopcia baaardzo cioci Ziutce dziękuje, bo już i kury dwie i kaczki dwie rozszarpała do imentu:Cool!:[/QUOTE]
Poczekaj...poczekaj...a może teraz nas poczta zaskoczy i będzie w tydzień u Ciebie ? :diabloti:

[quote name='Gusiaczek']No, Siostra nieodrodna jesteś ;)
[/QUOTE]
A Ovo lubi maskotki ?
Jak tak to adresik poprosze !

Nutusi też bym dała, ale jak każda dostanie po maskotce...to Nutka chałupy nie pozna :evil_lol: tyle watoliny itd :eviltong:

Posted

To dla Tych, co nie zdążyli obejrzeć wstawiam usunięte obrazki :).

Żuraw, który - mam nadzieję - przetrwa zimową wiosnę (fot. Karol Woźniakowski)

[IMG]http://www.foto-przyroda.pl/zdjecia/36772.jpg[/IMG]

i fotografia pt. "Prędkość jest względna" (Marc Steichen)

[IMG]http://www.glanzlichter.com/odb/ObjectPics/tnKAO-Steichen.jpg[/IMG]

A tu w trochę większym rozmiarze: [URL]http://www.glanzlichter.com/odb/index.cfm/fuseaction/enlageObject/nID/1344/rubrikid/17/kategorie/20/nCompanyID/566/functionmode/2/bgcolor/000066/textcolor/FFFFFF/lastuuid/AF9FFF93-D39C-CEC0-B7A3ED10ABCB7D96/41/index.htm[/URL]

Posted

Jolu, zdjęcia super! :loveu:

[quote name='Ziutka']Poczekaj...poczekaj...a może teraz nas poczta zaskoczy i będzie w tydzień u Ciebie ? :diabloti:[/QUOTE]
Z pewnością...! :diabloti:

Posted

[quote name='Mattilu']Oooo, to bedziemy licytowac dla starenkiej Prazynki, ktora mieszka u naszej przyjaciolki - po tym jak jej sasiadka zmarla nasza przyjaciolka przygarnela Prazynke. Nie mowiac o jednookiej swince morskiej, ktora znalazla...na smietniku. Wiec ciasteczka pojda do dobrego domu - jak je Gusiak wysle :)[/QUOTE]

Gusiak wyśle z ogromną radością :)

Wczoraj upiekłam blachę, by sprawdzić ile porcji z jednej będzie.
Wiele teraz nie upiekę, ale zawsze coś, mam nadzieję, uzbieram dla sunieczki.
Rozejrzałam się po bazarkach ciasteczkowych - porcje ok. 20 dkg w podobnej cenie,
więc nie będę szaleć z licytacją

Posted

[quote name='Ziutka']Nutusi też bym dała, ale jak każda dostanie po maskotce...to Nutka chałupy nie pozna :evil_lol: tyle watoliny itd :eviltong:[/QUOTE]

Ziutka, bardzo dziękuję za rozsądek - wszelkiemu co białe mówimy stanowcze NIE ;) :)
Moje psy mogą mieć na raz góra jedną-dwie niewielkie maskotki. Niewielkie, bo wtedy trudniej zrobić dużą dziurę, a przez małą wyciąga się watę "na raty" :)

Posted

[quote name='Gusiaczek']Cioteczko, Ovka lubi jak najbardziej, ale rozpyla je z prędkością światła ;)[/QUOTE]
Nie szkodzi - daj adresik :)

Posted

[quote name='Gusiaczek']Ziutencjo, myślę, że jest tyle innych Ogonków w potrzebie ...
jest mi gooopio :oops:[/QUOTE]

eee tam - jak mawia mój Tata: wstydzić się trzeba ZUPEŁNIE innych rzeczy ;) Bierz Ovo jak Ziutencja daje i nie marudź :)

Posted

[quote name='Mattilu']eee tam - jak mawia mój Tata: wstydzić się trzeba ZUPEŁNIE innych rzeczy ;) Bierz Ovo jak Ziutencja daje i nie marudź :)[/QUOTE]
Dobrze prawisz :loveu: żadne tam " gooopio " tylko adres dawaj !

Posted

No wiec tak: sucha karma w domu jest be, ale kupon znaleziony w krzakach na spacerze jest pycha:angryy:

a swoja droga niech mi ktos wytlumaczy jak samym jezykiem sie poslugujac mozna wybrac spomiedzy chrupek suchej karmy ziarenka ryzu?!

Posted

[quote name='Mattilu']No wiec tak: sucha karma w domu jest be, ale kupon znaleziony w krzakach na spacerze jest pycha:angryy:

a swoja droga niech mi ktos wytlumaczy jak samym jezykiem sie poslugujac mozna wybrac spomiedzy chrupek suchej karmy ziarenka ryzu?![/QUOTE]

Hopka,też kupony lubisz?
Gusiak daje mi codziennie 2 tabletki RumenTabs i ...
nadal kupony lubię, ale już nie tak .... działa?:(

a "spomiędzy" wybierać mogą tylko wybrańcy i się Mamo Hopki nie dopytuj! ;)
bo zrymujemy i będzie Ci łyso:evil_lol:
Ovka poetka