jola_li Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 [IMG]http://images.tinypic.pl/i/00210/fbhova5nofag.jpg[/IMG] [FONT= ][FONT=Verdana][SIZE=2]U Nutusi psów jest sześć -[/SIZE][/FONT][/FONT] [FONT= ][FONT=Verdana][SIZE=2]wszystkie lubią dobrze zjeść*,[/SIZE][/FONT][/FONT] [FONT= ][FONT=Verdana][SIZE=2]wszystkie lubią w łóżku spać**,[/SIZE][/FONT][/FONT] [FONT= ][FONT=Verdana][SIZE=2]buzi dostać, łapę dać.[/SIZE][/FONT][/FONT] [FONT= ] [/FONT] [SIZE=1] [FONT=Verdana] *a najbardziej Hopka ;)[/FONT][/SIZE] [SIZE=1][FONT=Verdana]**z wyjątkiem Lesia[/FONT][/SIZE] Quote
Nutusia Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 Sama prawda, Kochana Pani :) A Hopeczka dziś rano poszalała godzinkę w ogrodzie, a teraz śpi, bo niebawem przyjedzie Ciocia Ziutka i trzeba będzie pohopsać ;), żeby się dohopsać do głasków i mizianek :) Quote
Jagoda1 Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Nie wiem,kto bardziej zadowolony na tym zdjęciu, psy, czy Pańcia?:razz: Pozazdrościć takiego odpoczynku, pracy wokół stada, raczej nie....;) Quote
Nutusia Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 Dużo fajniej by było, gdybyśmy nie musieli ich zostawiać na tyle godzin w tygodniu. Wtedy pracy prawie by nie było, bo przecież głaskanie to nie praca ;) A już na pewno nie... zarobkowa :) Quote
Jagoda1 Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 ...jak wracacie z pracy, to nie tylko trzeba przywitać się, ale "sajgonik" (ewentualny:razz:) trza ogarnąć. Quote
Nutusia Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 Właśnie dlatego nie mogę się doczekać... emerytury! :) Quote
Gosiapk Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 [quote name='Nutusia']Właśnie dlatego nie mogę się doczekać... emerytury! :)[/QUOTE] Niestety, jeszcze poczekasz :) Za młoda jesteś, żeby o wywczasach myśleć. Quote
Nutusia Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 Toś mnie pocieszyła... Hopka wczoraj "z przydziału" od Cioci Ziutencji dostała takiego wielkiego gryzaka, że jak już go zmogła - padła... na podłodze!!! Chyba już nawet hopknąć na kanapę nie mogła ;) Quote
jola_li Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 [quote name='Nutusia']Toś mnie pocieszyła... Hopka wczoraj "z przydziału" od Cioci Ziutencji dostała takiego wielkiego gryzaka, że jak już go zmogła - padła... na podłodze!!! Chyba już nawet hopknąć na kanapę nie mogła ;)[/QUOTE] Taka zrobiła się ciężka czy taka zmęczona ;)? [COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][FONT=Verdana][SIZE=2]Pani (Magda) i Pan (Sławek)[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][FONT=Verdana][SIZE=2]lubią z Hopką swą zabawę.[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][FONT=Verdana][SIZE=2]Dziwne tylko, że czasami[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][FONT=Verdana][SIZE=2]wolą iść do pracy. Sami :(.[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Times New Roman] [/FONT][/COLOR] Quote
Nutusia Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 Jedno i drugie :) A z tym wierszykiem to jest... oszczerstwo! Jakie "wolą"? Wolą to w domu siedzieć i do piesków się przytulać. Tak było fajnie przez te 3 ostatnie dni... Quote
AMIGA Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Widzę, że tu wena nie opuszcza coponiektórych :-) Podziwiam pomysłowości. Nutusiu, zaprawdę powiadam Ci z autopsji - na emeryturze wcale nie ma więcej czasu na głaskanie trzódk. Zwłaszcza jak jest tabun ludzi, którzy tylko czatują, żeby Ci dołozyć nastepnego ogonka ;) Quote
Nutusia Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 No, ale Ty przecież jesteś... twarda w tym względzie! :evil_lol: Dla niewtajemniczonych - Amiga ma kolejnego tymczasa, choć "twardo" do świąt miała nie brać następnego:razz: Ale ma... TYLKO jednego :eviltong: Słyszałam, że z czasem na emeryturze różnie bywa, ale ja mocno wierzę, że nie będę znikać z domu na 11 godzin 5 dni w tygodniu...:cool3: Quote
Ziutka Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 No a gdzie link do wąteczku tymczasa Oli ? Quote
Nutusia Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 Ups... [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236324-Mam-6-miesi%C4%99cy-Kto%C5%9B-mnie-wyrzuci%C5%82-kto-mnie-pokocha?p=20034125#post20034125[/url] Quote
Nutusia Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 Jeśli któraś Ciocia jeszcze nie ma cieplutkiego wdzianka na zimę, która chyba jednak nas nie ominie - zapraszam na bazarek: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236335-Ciep%C5%82e-okrycia-i-inne-fata%C5%82aszki-na-KWB-i-moje-tymczasy-do-14-XII-21-00?p=20030773#top[/url] Quote
AMIGA Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 [quote name='Nutusia']No, ale Ty przecież jesteś... twarda w tym względzie! :evil_lol: Dla niewtajemniczonych - Amiga ma kolejnego tymczasa, choć "twardo" do świąt miała nie brać następnego:razz: Ale ma... TYLKO jednego :eviltong: Słyszałam, że z czasem na emeryturze różnie bywa, ale ja mocno wierzę, że nie będę znikać z domu na 11 godzin 5 dni w tygodniu...:cool3:[/QUOTE] Hahahaha baaardzo śmieszne :-) Quote
Gosiapk Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 [quote name='Nutusia']No, ale Ty przecież jesteś... twarda w tym względzie! :evil_lol: Dla niewtajemniczonych - Amiga ma kolejnego tymczasa, choć "twardo" do świąt miała nie brać następnego:razz: Ale ma... TYLKO jednego :eviltong: Słyszałam, że z czasem na emeryturze różnie bywa, ale ja mocno wierzę, że nie będę znikać z domu na 11 godzin 5 dni w tygodniu...:cool3:[/QUOTE] Miała nie mieć tymczasa do świąt i nie miała. Przecież Świętno Niepodległości już było ;) Quote
jola_li Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 [FONT= ][FONT=Verdana][SIZE=2]Małe ma serduszko Hopka,[/SIZE][/FONT][/FONT] [FONT= ][FONT=Verdana][SIZE=2]takie małe jak jej stopka,[/SIZE][/FONT][/FONT] [FONT= ][FONT=Verdana][SIZE=2]ale miejsca w nim tak wiele,[/SIZE][/FONT][/FONT] [FONT= ][FONT=Verdana][SIZE=2]że się zmieszczą Przyjaciele :)![/SIZE][/FONT][/FONT] [FONT= ] [/FONT] Quote
AMIGA Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 [quote name='Gosiapk']Miała nie mieć tymczasa do świąt i nie miała. Przecież Świętno Niepodległości już było ;)[/QUOTE] Ototototo święte słowa :-) Quote
Mattibo Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Plan Nutusi: przejsc na emeryture jak najszybciej i spedzac czas na mizianiu pieskow przemawia do mojego serca. Ja tez chce! A beda nowe zdjecia wszystkich pieskow? prrrroooszeee:lol: Quote
Nutusia Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 To w weekend. Mam nadzieję, bo w niedzielę Dziecię nasze ma premierę, więc się udajemy do miasta Łodzi ;) Na razie przekleję z wątku Gapiszona: Burki podwórzowe [IMG]http://images46.fotosik.pl/1869/1c03073fa808128e.jpg[/IMG] Z Ciocią Ziutką i... Olusiem ;) [IMG]http://images41.fotosik.pl/1856/2733ba70d308f48c.jpg[/IMG] Gdy nie ma miejsca, też trzeba sobie jakoś radzić :) [IMG]http://images36.fotosik.pl/292/be0114203d0a8846.jpg[/IMG] Quote
jola_li Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 [quote name='Nutusia']A z tym wierszykiem to jest... oszczerstwo! Jakie "wolą"? Wolą to w domu siedzieć i do piesków się przytulać.[/QUOTE] To niech Hopce wytłumaczy, że to nie "wola" a "mus"! Skąd niby dziewczyna ma wiedzieć takie rzeczy??? [quote name='AMIGA']Widzę, że tu wena nie opuszcza coponiektórych :-) [/QUOTE] Nie wena tylko strach przed kijem, którym mi grożą coponiektórzy ;). [B]Nutusiu[/B], nie wpisałaś do rozliczeń ostatnich wydatków weterynaryjnych ;). [B]Ziutka[/B] z przyległościami prezentuje się po prostu pięknie! Quote
Poker Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Miło poznać Ziutkę chociaż wirtualnie i na dodatek z przychówkiem :evil_lol: Quote
Nutusia Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 Tak się ogony z okazji urodzinowej wizyty Cioci Ziutki obłowiły, że wczoraj zastałam w domu... 6 kup!!!! :) Post rozliczeniowy uzupełniony ;) Quote
jola_li Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 [quote name='Nutusia']Tak się ogony z okazji urodzinowej wizyty Cioci Ziutki obłowiły, że wczoraj zastałam w domu... 6 kup!!!! :)[/QUOTE] Niech no obliczę..... 6 psów, 11 godzin w domu, 6 kup ---- to daje 0,09 kupy na psiogodzinę ;). Nie tak dużo ;)..... [QUOTE]Post rozliczeniowy uzupełniony ;)[/QUOTE] To teraz mamy właściwy stan konta :). Quote
Recommended Posts