Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[IMG]http://images.tinypic.pl/i/00210/fbhova5nofag.jpg[/IMG]

[FONT= ][FONT=Verdana][SIZE=2]U Nutusi psów jest sześć -[/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT= ][FONT=Verdana][SIZE=2]wszystkie lubią dobrze zjeść*,[/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT= ][FONT=Verdana][SIZE=2]wszystkie lubią w łóżku spać**,[/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT= ][FONT=Verdana][SIZE=2]buzi dostać, łapę dać.[/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT= ] [/FONT]
[SIZE=1]
[FONT=Verdana]
*a najbardziej Hopka ;)[/FONT][/SIZE]
[SIZE=1][FONT=Verdana]**z wyjątkiem Lesia[/FONT][/SIZE]

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sama prawda, Kochana Pani :)
A Hopeczka dziś rano poszalała godzinkę w ogrodzie, a teraz śpi, bo niebawem przyjedzie Ciocia Ziutka i trzeba będzie pohopsać ;), żeby się dohopsać do głasków i mizianek :)

Posted

Dużo fajniej by było, gdybyśmy nie musieli ich zostawiać na tyle godzin w tygodniu. Wtedy pracy prawie by nie było, bo przecież głaskanie to nie praca ;) A już na pewno nie... zarobkowa :)

Posted

Toś mnie pocieszyła...
Hopka wczoraj "z przydziału" od Cioci Ziutencji dostała takiego wielkiego gryzaka, że jak już go zmogła - padła... na podłodze!!! Chyba już nawet hopknąć na kanapę nie mogła ;)

Posted

[quote name='Nutusia']Toś mnie pocieszyła...
Hopka wczoraj "z przydziału" od Cioci Ziutencji dostała takiego wielkiego gryzaka, że jak już go zmogła - padła... na podłodze!!! Chyba już nawet hopknąć na kanapę nie mogła ;)[/QUOTE]
Taka zrobiła się ciężka czy taka zmęczona ;)?

[COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][FONT=Verdana][SIZE=2]Pani (Magda) i Pan (Sławek)[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][FONT=Verdana][SIZE=2]lubią z Hopką swą zabawę.[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][FONT=Verdana][SIZE=2]Dziwne tylko, że czasami[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][FONT=Verdana][SIZE=2]wolą iść do pracy. Sami :(.[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Times New Roman]
[/FONT][/COLOR]

Posted

Jedno i drugie :)

A z tym wierszykiem to jest... oszczerstwo! Jakie "wolą"? Wolą to w domu siedzieć i do piesków się przytulać. Tak było fajnie przez te 3 ostatnie dni...

Posted

Widzę, że tu wena nie opuszcza coponiektórych :-) Podziwiam pomysłowości.
Nutusiu, zaprawdę powiadam Ci z autopsji - na emeryturze wcale nie ma więcej czasu na głaskanie trzódk. Zwłaszcza jak jest tabun ludzi, którzy tylko czatują, żeby Ci dołozyć nastepnego ogonka ;)

Posted

No, ale Ty przecież jesteś... twarda w tym względzie! :evil_lol:
Dla niewtajemniczonych - Amiga ma kolejnego tymczasa, choć "twardo" do świąt miała nie brać następnego:razz: Ale ma... TYLKO jednego :eviltong:
Słyszałam, że z czasem na emeryturze różnie bywa, ale ja mocno wierzę, że nie będę znikać z domu na 11 godzin 5 dni w tygodniu...:cool3:

Posted

Jeśli któraś Ciocia jeszcze nie ma cieplutkiego wdzianka na zimę, która chyba jednak nas nie ominie - zapraszam na bazarek: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236335-Ciep%C5%82e-okrycia-i-inne-fata%C5%82aszki-na-KWB-i-moje-tymczasy-do-14-XII-21-00?p=20030773#top[/url]

Posted

[quote name='Nutusia']No, ale Ty przecież jesteś... twarda w tym względzie! :evil_lol:
Dla niewtajemniczonych - Amiga ma kolejnego tymczasa, choć "twardo" do świąt miała nie brać następnego:razz: Ale ma... TYLKO jednego :eviltong:
Słyszałam, że z czasem na emeryturze różnie bywa, ale ja mocno wierzę, że nie będę znikać z domu na 11 godzin 5 dni w tygodniu...:cool3:[/QUOTE]

Hahahaha baaardzo śmieszne :-)

Posted

[quote name='Nutusia']No, ale Ty przecież jesteś... twarda w tym względzie! :evil_lol:
Słyszałam, że z czasem na emeryturze różnie bywa, ale ja mocno wierzę, że nie będę znikać z domu na 11 godzin 5 dni w tygodniu...:cool3:[/QUOTE]

Miała nie mieć tymczasa do świąt i nie miała. Przecież Świętno Niepodległości już było ;)

Posted

[FONT= ][FONT=Verdana][SIZE=2]Małe ma serduszko Hopka,[/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT= ][FONT=Verdana][SIZE=2]takie małe jak jej stopka,[/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT= ][FONT=Verdana][SIZE=2]ale miejsca w nim tak wiele,[/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT= ][FONT=Verdana][SIZE=2]że się zmieszczą Przyjaciele :)![/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT= ]
[/FONT]

Posted

[quote name='Gosiapk']Miała nie mieć tymczasa do świąt i nie miała. Przecież Świętno Niepodległości już było ;)[/QUOTE]

Ototototo święte słowa :-)

Posted

Plan Nutusi: przejsc na emeryture jak najszybciej i spedzac czas na mizianiu pieskow przemawia do mojego serca. Ja tez chce!

A beda nowe zdjecia wszystkich pieskow? prrrroooszeee:lol:

Posted

To w weekend. Mam nadzieję, bo w niedzielę Dziecię nasze ma premierę, więc się udajemy do miasta Łodzi ;)

Na razie przekleję z wątku Gapiszona:

Burki podwórzowe

[IMG]http://images46.fotosik.pl/1869/1c03073fa808128e.jpg[/IMG]

Z Ciocią Ziutką i... Olusiem ;)

[IMG]http://images41.fotosik.pl/1856/2733ba70d308f48c.jpg[/IMG]

Gdy nie ma miejsca, też trzeba sobie jakoś radzić :)

[IMG]http://images36.fotosik.pl/292/be0114203d0a8846.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Nutusia']A z tym wierszykiem to jest... oszczerstwo! Jakie "wolą"? Wolą to w domu siedzieć i do piesków się przytulać.[/QUOTE]
To niech Hopce wytłumaczy, że to nie "wola" a "mus"! Skąd niby dziewczyna ma wiedzieć takie rzeczy???

[quote name='AMIGA']Widzę, że tu wena nie opuszcza coponiektórych :-) [/QUOTE]
Nie wena tylko strach przed kijem, którym mi grożą coponiektórzy ;).

[B]Nutusiu[/B], nie wpisałaś do rozliczeń ostatnich wydatków weterynaryjnych ;).

[B]Ziutka[/B] z przyległościami prezentuje się po prostu pięknie!

Posted

[quote name='Nutusia']Tak się ogony z okazji urodzinowej wizyty Cioci Ziutki obłowiły, że wczoraj zastałam w domu... 6 kup!!!! :)[/QUOTE]
Niech no obliczę..... 6 psów, 11 godzin w domu, 6 kup ---- to daje 0,09 kupy na psiogodzinę ;). Nie tak dużo ;).....

[QUOTE]Post rozliczeniowy uzupełniony ;)[/QUOTE]
To teraz mamy właściwy stan konta :).