Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nutusiu, raz jeszcze dziękuję za wszystko!!!

Czy ta cena za zabiegi to promocyjna czy powszechnie obowiązująca w tym gabinecie? Bo jest bardzo niewygórowana. Dla porównania - w zeszłym roku zapytałam o cenę sterylizacji w Olsztynku - tam ludzie żyją dużo skromniej niż np. w Warszawie - i weterynarz zaśpiewał sobie 350 zł :(...

Aha, a co powiesz na sprawstwo Helenki - myślę o incydencie kanapkowym ;)?
No bo - czy te oczy mogą kłamać ;)? - a jest w nich ocean niewinności :)!

[IMG]http://i49.tinypic.com/htzbkz.jpg[/IMG]

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cena sterylki jest "dla nas" ;) Ma się ten urok osobisty! :)
Helenka jest poza podejrzeniem - tego dnia wypruła na lumpy zanim się zabrałam za przygotowywanie śniadania... A Hopciowe oczki?... Cóż - Mattibo się niebawem przekona jaka jest ich MOC!!! :)

Posted

[quote name='Nutusia']Cena sterylki jest "dla nas" ;) Ma się ten urok osobisty! :)[/QUOTE]
Oj, ma się i do tego bardzo skuteczny :)!
Ale pewnie cena "bez uroku" jest jednak niższa od olsztyneckiej - taka, jaka jest nie dobrze wróży tamtejszej kontroli psich urodzin....

Posted

U nas 350 to za większą sunię - taką ok. 15 kg (chyba). Dla nas, jak leci 200 - czy mała czy duża i dzięki temu Doktor wychodzi na swoje :) Za to cena paszportu mnie zszokowała :( A Ellig mi mówiła, że w niektórych warszawskich lecznicach, życzą sobie za paszport nawet po 120 zł!!!

Posted

[quote name='Nutusia']U nas 350 to za większą sunię - taką ok. 15 kg (chyba).[/QUOTE]
Oj, jednak...
A ja (a dokładnie Gajowa ;)) w zeszłym roku za Pusię zapłaciłam w Konstancinie 240 zł. Może to też było ze specjalną zniżką.

[QUOTE]Dla nas, jak leci 200 - czy mała czy duża i dzięki temu Doktor wychodzi na swoje :smile:[/QUOTE]
Pewnie lepiej by wychodził, gdyby liczył "bezurokliwie", ale chwała mu za to, że jednak nie może się oprzeć :).

[QUOTE]Za to cena paszportu mnie zszokowała :( A Ellig mi mówiła, że w niektórych warszawskich lecznicach, życzą sobie za paszport nawet po 120 zł!!![/QUOTE]
Czytałam, że 51 zł to jest powszechnie obowiązująca - i stosowana - cena.

Posted

[quote name='jola_li'][FONT=Verdana][SIZE=2][SIZE=2]J[/SIZE]estem[SIZE=2] :).
[SIZE=2]Wszystko[/SIZE] wiem[SIZE=2], bo dzwoniłam do Nutusi ;).
No może z wyjątkiem faktu kradz[SIZE=2]ieży kanapki przez nieznanego sprawcę ;).
[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

Są boksery i pudelki,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2]wyżły, charty i beagielki -[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2]ras na świecie bardzo wiele.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2]A najlepsza z nich? Kundelek :)!
[/SIZE][/FONT]

[FONT=Verdana][SIZE=2]Booooo ----[/SIZE][/FONT]

[IMG]http://images.tinypic.pl/i/00212/8bjqvebs4v2k.jpg[/IMG]

(Również kundel luksemburski warmińsko-mazurski :))![/QUOTE]

O! jest i piosenka! jaka ladna! i na dobrze znana nam melodie :)

Posted

[COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][FONT=Verdana][SIZE=2]Hopka mnóstwo ma roboty[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][FONT=Verdana][SIZE=2]od soboty do soboty -[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][FONT=Verdana][SIZE=2]miskę czyścić, grzać łóżeczko,[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][FONT=Verdana][SIZE=2]hopkać i rozrabiać deczko.[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Times New Roman]
[/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='jola_li'][COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][FONT=Verdana][SIZE=2]Hopka mnóstwo ma roboty[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][FONT=Verdana][SIZE=2]od soboty do soboty -[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][FONT=Verdana][SIZE=2]miskę czyścić, grzać łóżeczko,[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][FONT=Verdana][SIZE=2]hopkać i rozrabiać deczko.[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Times New Roman]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
Kto mi tu wywołuje moją KreDECZKĘ do tablicy?(patrz podpis)

Posted

Hopka ma się baaaardzo dobrze. Właśnie leży sobie koło mnie - wszystkie śpią, a ona obrabia kosteczkę ;)
Były dziś 3 godziny same, bo pojechaliśmy po zakupy i zajrzeć do lecznicy, gdzie na zabieg wycięcia jakiegoś draństwa obok noska przyjechał Szewcio. Narkozę dostał, biduś, Doktor wyciął co się udało (poszło do badania). Z takim usrebrzonym pysiem go wynieśli... Mam nadzieję, że Wawerek napisze coś na jego wątku...
W Każdym razie, gdy wróciliśmy, wszystko było na miejscu, żadnej lektury, żadnych przemeblowań ;)

Posted

[quote name='Nutusia']Hopka ma się baaaardzo dobrze. [/QUOTE]
No to super :)!!!
Nie chciałam Cię nękać weekendowo telefonami, ale właśnie na taką wiadomość liczyłam :).

Posted

[quote name='Nutusia']Hopka ma się baaaardzo dobrze. Właśnie leży sobie koło mnie - wszystkie śpią, a ona obrabia kosteczkę ;)

W Każdym razie, gdy wróciliśmy, wszystko było na miejscu, żadnej lektury, żadnych przemeblowań ;)[/QUOTE]

Uff, ulzylo mi. I dlatego, ze dobrze - balam sie czy temperatury nie bedzie - i dlatego ze zadnej lektury :multi: