Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jola_li, czy ja Ci już mówiłam, że Cię kocham...? :loveu:

daleka ciotka Hopce (która wcale niech nie będzie zazdrosna o miłość do Joli)
życząca jak najdłuższego słodkiego psiego życia! :calus:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='inka33']Jola_li, czy ja Ci już mówiłam, że Cię kocham...? :loveu:

daleka ciotka Hopce (która wcale niech nie będzie zazdrosna o miłość do Joli)
życząca jak najdłuższego słodkiego psiego życia! :calus:[/QUOTE]

Nooo, zazdrosc jest akurat mocna strona Hopci, ale postara sie byc wyrozumiala ;)

wiec tak: przespalismy wigilijna polnoc i nie wiemy co Hopcia mowila! Za to wczoraj z rana odspiewalismy Hopci 100 lat w 4 jezykach, a potem poszlismy na dluuugi spacer po Polach Mokotowskich :) Potem Hopcia przyjmowala razem z nami gosci, zreszta dzisiaj tez no i okazuje sie, ze w ciasnym mieszkanku Hopcia plus trzy male dziewczynki w wieku 4-6 lat to zdecydowanie za duzo: i dla Hopci, i dla dziewczynek i dla nas...teraz wreszcie siedzimy we dwie na kanapie i cieszymy sie cisza...
[B][SIZE=3][COLOR=#0000cd]
[/COLOR][/SIZE][/B][COLOR=#0000cd][B][SIZE=3][/SIZE][/B][/COLOR][B][SIZE=3][COLOR=#0000cd][/COLOR][COLOR=#0000cd][/COLOR][COLOR=#0000cd]​umowilysmy sie z Mazowszanka w poniedzialek o 16.00 w Starbucksie na Placu Bankowym na pogaduszki, zapraszamy :)[/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

[quote name='Mattilu']Oooo! Ziutka :) A do Starbucksa bys nie wpadla?[/QUOTE]
Zdziwiona, że u Hopci jestem ? Jestem codziennie ale po cichu siedze :oops:
Czytałam info Małgosi o spotkaniu, ale niestety mam lekarza o 17.30 :( a z miła checia bym sie z Wami zobaczyła :)

Posted

[quote name='Mattilu']Och to wielka szkoda! :( Mam nadzieje, ze to rutynowa kontrola, a nie dziecie lub jego mama chorzy?[/QUOTE]
No niestety mama :( już od trzech miesięcy...choruje

Posted

[quote name='Nutusia']Ziutka, masz jeszcze szansę zajrzeć do nas w niedzielę i spotkać Hopkowskich w komplecie ;) :)[/QUOTE]
Pytam na wszelki wypadek - o której ? ;)

Posted

[quote name='jola_li']Mattilu, czy jechaliście przed chwilą Al. Jana Pawła czarnym samochodem :)?[/QUOTE]
Na pewno nie, mamy szaro srebrny samochod i choc mocno brudny, to jednak do czarnego troche mu brakuje, ale Al Jana Pawla to jak najbardziej nasz rewir :)
[quote name='Ziutka']No niestety mama :( już od trzech miesięcy...choruje[/QUOTE]
Przykro mi bardzo! Zdrowia z calego serca Ci zycze.
[quote name='Ziutka']Pytam na wszelki wypadek - o której ? ;)[/QUOTE]

Dzis umawialysmy sie wstepnie z Nutusia na pore wczesno poobiadowa, kolo 14.30, jesli Pan Doktor nie kaze jechac z Nuria do kontroli.

Posted

Filip bardzo ciekaw Hopki "mamo, pokaż mi zdjęcia, jaka Hopka jest ?"
nie było czasu by szperać na wątku z aktualnymi i pokazałam to
[IMG]http://oi50.tinypic.com/30lns5f.jpg[/IMG]

"Oj, rzeczywiście, jak siostra Ovo tylko z innym ogonkiem! "

Hopcia bardzo się zmieniła od tamtego czasu - wyrudziała (kocham rude wszelakie ;)
a Ovolinka poczerniała i się wygładziła ;)
Karmelowy nosek Hopci jest przeuroczy.
Spojrzenie pełne miłości.

Spotkały się dzisiaj na Kole dwa Istnienia wyrwane z piekła

Posted

[quote name='Gusiaczek']Filip bardzo ciekaw Hopki "mamo, pokaż mi zdjęcia, jaka Hopka jest ?"
nie było czasu by szperać na wątku z aktualnymi i pokazałam to
[IMG]http://oi50.tinypic.com/30lns5f.jpg[/IMG]

"Oj, rzeczywiście, jak siostra Ovo tylko z innym ogonkiem! "

Hopcia bardzo się zmieniła od tamtego czasu - wyrudziała (kocham rude wszelakie ;)
a Ovolinka poczerniała i się wygładziła ;)
Karmelowy nosek Hopci jest przeuroczy.
Spojrzenie pełne miłości.

Spotkały się dzisiaj na Kole dwa Istnienia wyrwane z piekła[/QUOTE]

ale jak sie spotkaly! Pedom, mlynkom i podskokom nie bylo konca :) Jestesmy wszyscy zachwyceni Ovolinka, jej zawadiacka uroda i wesolym charekterem :)

[quote name='Nutusia']Nie jedziemy jutro nigdzie - mamy WOLNE! ;) Czekamy na gości i jubilatkę :)[/QUOTE]

To super! Zatem jedziemy :)

Posted

[quote name='jola_li']:hmmmm: Ktoś mi kiedyś mówił ;)...[/QUOTE]

Ja też mówiłam, ja też:-)

A spotkanie było wspaniałe. Cudownie było poznać Hopsasankę z Całą Rodzinką. Nusia wprawdzie obserwowała towarzystwo raczej z wersalki, ale to co się działo na podłodze, gdzie w pewnym momencie kłębiły się i łapy i nogi no i oczywiście jęzory warte było jakiegoś filmu, bo zdjęcia raczej byłyby całkiem rozmazane :-)

Posted

Zdjęć kilka chyba nawet wyszło. Robiłam dużo, ale na większości - zanim pstryknęła migawka - zostawał tylko cień, końcówka ogona albo... sam dywan (piękny skądinąd ;))

Posted

[COLOR=#4b0082][FONT=comic sans ms][B]Na nadchodzący Nowy Rok:

[/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#4b0082][FONT=comic sans ms][B]Mnóstwa miłości i radości
wszystkim co dom mają.

Ciepłych domów i miłości
dla tych, które wciąż czekają.

Tym sponiewieranym- ludzi z cierpliwością
serca dla tych "najbrzydszych",
i młodych i starych
kalekich i smutnych- nigdy nie kochanych.

Sylwestra w nocnej ciszy kotom z myszką, psiakom z zabawkami,
myszkom i świnkom z siankiem, ziarenkami.

Wytrwałości zaś ludziom, którzy pomagają,
niosą dary braciszkom co niewiele mają...[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Nutusia']Zdjęć kilka chyba nawet wyszło. Robiłam dużo, ale na większości - zanim pstryknęła migawka - zostawał tylko cień, końcówka ogona albo... sam dywan (piękny skądinąd ;))[/QUOTE]
To w wolnej chwili wstaw tu kilka z tych co wyszly :)