inka33 Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 Jola_li, czy ja Ci już mówiłam, że Cię kocham...? :loveu: daleka ciotka Hopce (która wcale niech nie będzie zazdrosna o miłość do Joli) życząca jak najdłuższego słodkiego psiego życia! :calus: Quote
Mattilu Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 [quote name='inka33']Jola_li, czy ja Ci już mówiłam, że Cię kocham...? :loveu: daleka ciotka Hopce (która wcale niech nie będzie zazdrosna o miłość do Joli) życząca jak najdłuższego słodkiego psiego życia! :calus:[/QUOTE] Nooo, zazdrosc jest akurat mocna strona Hopci, ale postara sie byc wyrozumiala ;) wiec tak: przespalismy wigilijna polnoc i nie wiemy co Hopcia mowila! Za to wczoraj z rana odspiewalismy Hopci 100 lat w 4 jezykach, a potem poszlismy na dluuugi spacer po Polach Mokotowskich :) Potem Hopcia przyjmowala razem z nami gosci, zreszta dzisiaj tez no i okazuje sie, ze w ciasnym mieszkanku Hopcia plus trzy male dziewczynki w wieku 4-6 lat to zdecydowanie za duzo: i dla Hopci, i dla dziewczynek i dla nas...teraz wreszcie siedzimy we dwie na kanapie i cieszymy sie cisza... [B][SIZE=3][COLOR=#0000cd] [/COLOR][/SIZE][/B][COLOR=#0000cd][B][SIZE=3][/SIZE][/B][/COLOR][B][SIZE=3][COLOR=#0000cd][/COLOR][COLOR=#0000cd][/COLOR][COLOR=#0000cd]umowilysmy sie z Mazowszanka w poniedzialek o 16.00 w Starbucksie na Placu Bankowym na pogaduszki, zapraszamy :)[/COLOR][/SIZE][/B] Quote
Nutusia Posted December 26, 2013 Author Posted December 26, 2013 Ech, jak dobrze pamiętam 25 grudnia rok temu. Jedyne, czego nie pamiętam, to jaka była pogoda ;) :) Quote
Mattilu Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 [quote name='Nutusia']Ech, jak dobrze pamiętam 25 grudnia rok temu. Jedyne, czego nie pamiętam, to jaka była pogoda ;) :)[/QUOTE] A wiesz? Ja tez nie! :) Quote
Ziutka Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 [quote name='Mattilu']A wiesz? Ja tez nie! :)[/QUOTE] Podobna ;) do dzisiejszej ;) Quote
Mattilu Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 Oooo! Ziutka :) A do Starbucksa bys nie wpadla? Quote
Ziutka Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 [quote name='Mattilu']Oooo! Ziutka :) A do Starbucksa bys nie wpadla?[/QUOTE] Zdziwiona, że u Hopci jestem ? Jestem codziennie ale po cichu siedze :oops: Czytałam info Małgosi o spotkaniu, ale niestety mam lekarza o 17.30 :( a z miła checia bym sie z Wami zobaczyła :) Quote
Mattilu Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 Och to wielka szkoda! :( Mam nadzieje, ze to rutynowa kontrola, a nie dziecie lub jego mama chorzy? Quote
jola_li Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Mattilu, czy jechaliście przed chwilą Al. Jana Pawła czarnym samochodem :)? Quote
Ziutka Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 [quote name='Mattilu']Och to wielka szkoda! :( Mam nadzieje, ze to rutynowa kontrola, a nie dziecie lub jego mama chorzy?[/QUOTE] No niestety mama :( już od trzech miesięcy...choruje Quote
Nutusia Posted December 27, 2013 Author Posted December 27, 2013 Ziutka, masz jeszcze szansę zajrzeć do nas w niedzielę i spotkać Hopkowskich w komplecie ;) :) Quote
jola_li Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 [quote name='inka33']Jola_li, czy ja Ci już mówiłam, że Cię kocham...? :loveu:[/QUOTE] :hmmmm: Ktoś mi kiedyś mówił ;)... Quote
Ziutka Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 [quote name='Nutusia']Ziutka, masz jeszcze szansę zajrzeć do nas w niedzielę i spotkać Hopkowskich w komplecie ;) :)[/QUOTE] Pytam na wszelki wypadek - o której ? ;) Quote
Mattilu Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 [quote name='jola_li']Mattilu, czy jechaliście przed chwilą Al. Jana Pawła czarnym samochodem :)?[/QUOTE] Na pewno nie, mamy szaro srebrny samochod i choc mocno brudny, to jednak do czarnego troche mu brakuje, ale Al Jana Pawla to jak najbardziej nasz rewir :) [quote name='Ziutka']No niestety mama :( już od trzech miesięcy...choruje[/QUOTE] Przykro mi bardzo! Zdrowia z calego serca Ci zycze. [quote name='Ziutka']Pytam na wszelki wypadek - o której ? ;)[/QUOTE] Dzis umawialysmy sie wstepnie z Nutusia na pore wczesno poobiadowa, kolo 14.30, jesli Pan Doktor nie kaze jechac z Nuria do kontroli. Quote
Gusiaczek Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 Filip bardzo ciekaw Hopki "mamo, pokaż mi zdjęcia, jaka Hopka jest ?" nie było czasu by szperać na wątku z aktualnymi i pokazałam to [IMG]http://oi50.tinypic.com/30lns5f.jpg[/IMG] "Oj, rzeczywiście, jak siostra Ovo tylko z innym ogonkiem! " Hopcia bardzo się zmieniła od tamtego czasu - wyrudziała (kocham rude wszelakie ;) a Ovolinka poczerniała i się wygładziła ;) Karmelowy nosek Hopci jest przeuroczy. Spojrzenie pełne miłości. Spotkały się dzisiaj na Kole dwa Istnienia wyrwane z piekła Quote
Nutusia Posted December 28, 2013 Author Posted December 28, 2013 Nie jedziemy jutro nigdzie - mamy WOLNE! ;) Czekamy na gości i jubilatkę :) Quote
Mattilu Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 [quote name='Gusiaczek']Filip bardzo ciekaw Hopki "mamo, pokaż mi zdjęcia, jaka Hopka jest ?" nie było czasu by szperać na wątku z aktualnymi i pokazałam to [IMG]http://oi50.tinypic.com/30lns5f.jpg[/IMG] "Oj, rzeczywiście, jak siostra Ovo tylko z innym ogonkiem! " Hopcia bardzo się zmieniła od tamtego czasu - wyrudziała (kocham rude wszelakie ;) a Ovolinka poczerniała i się wygładziła ;) Karmelowy nosek Hopci jest przeuroczy. Spojrzenie pełne miłości. Spotkały się dzisiaj na Kole dwa Istnienia wyrwane z piekła[/QUOTE] ale jak sie spotkaly! Pedom, mlynkom i podskokom nie bylo konca :) Jestesmy wszyscy zachwyceni Ovolinka, jej zawadiacka uroda i wesolym charekterem :) [quote name='Nutusia']Nie jedziemy jutro nigdzie - mamy WOLNE! ;) Czekamy na gości i jubilatkę :)[/QUOTE] To super! Zatem jedziemy :) Quote
Gusiaczek Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Miłego i wszystkiego najlepszego :) Quote
Nutusia Posted December 30, 2013 Author Posted December 30, 2013 3 godzinny darmowy seans trzymający w napięciu i wywołujący uśmiech na twarzy publiczności :) Na takie show naprawdę powinno się bilety sprzedawać! ;) Quote
AMIGA Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 [quote name='jola_li']:hmmmm: Ktoś mi kiedyś mówił ;)...[/QUOTE] Ja też mówiłam, ja też:-) A spotkanie było wspaniałe. Cudownie było poznać Hopsasankę z Całą Rodzinką. Nusia wprawdzie obserwowała towarzystwo raczej z wersalki, ale to co się działo na podłodze, gdzie w pewnym momencie kłębiły się i łapy i nogi no i oczywiście jęzory warte było jakiegoś filmu, bo zdjęcia raczej byłyby całkiem rozmazane :-) Quote
Nutusia Posted December 31, 2013 Author Posted December 31, 2013 Zdjęć kilka chyba nawet wyszło. Robiłam dużo, ale na większości - zanim pstryknęła migawka - zostawał tylko cień, końcówka ogona albo... sam dywan (piękny skądinąd ;)) Quote
Ellig Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 [COLOR=#4b0082][FONT=comic sans ms][B]Na nadchodzący Nowy Rok: [/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#4b0082][FONT=comic sans ms][B]Mnóstwa miłości i radości wszystkim co dom mają. Ciepłych domów i miłości dla tych, które wciąż czekają. Tym sponiewieranym- ludzi z cierpliwością serca dla tych "najbrzydszych", i młodych i starych kalekich i smutnych- nigdy nie kochanych. Sylwestra w nocnej ciszy kotom z myszką, psiakom z zabawkami, myszkom i świnkom z siankiem, ziarenkami. Wytrwałości zaś ludziom, którzy pomagają, niosą dary braciszkom co niewiele mają...[/B][/FONT][/COLOR] Quote
inka33 Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Hopkowscy, wszystkiego najlePsiego w Nowym Roku! :happy1: daleka ciotka z Fioną Quote
Mattilu Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 [quote name='Nutusia']Zdjęć kilka chyba nawet wyszło. Robiłam dużo, ale na większości - zanim pstryknęła migawka - zostawał tylko cień, końcówka ogona albo... sam dywan (piękny skądinąd ;))[/QUOTE] To w wolnej chwili wstaw tu kilka z tych co wyszly :) Quote
Recommended Posts