Gusiaczek Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 Cześć Siostrzyczko, Czekam na Ciebie i Twoje Stado niecierpliwie (może na zdjęciu nie widać, ale słonce spowalnia :evil_lol:) i przy okazji uprzejmie donoszę, że wyniuchałam na balkonie [B]w ą t r ó b k ę![/B] znakiem tego ciacha się szykują! a my na nie, co nie ?;) [IMG]http://images65.fotosik.pl/489/537c90b3b91553b8.jpg[/IMG] Quote
Mattilu Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 [quote name='Gusiaczek']Cześć Siostrzyczko, Czekam na Ciebie i Twoje Stado niecierpliwie (może na zdjęciu nie widać, ale słonce spowalnia :evil_lol:) i przy okazji uprzejmie donoszę, że wyniuchałam na balkonie [B]w ą t r ó b k ę![/B] znakiem tego ciacha się szykują! a my na nie, co nie ?;) [IMG]http://images65.fotosik.pl/489/537c90b3b91553b8.jpg[/IMG][/QUOTE] Ovo! Jestes przesliczna!!! I taka wyczesana i blyszczaca! Ciotka Mattilu juz sie nie moze doczekac, kiedy bedzie mogla delikatnie Cie pomiziac (jesli pozwolisz:) ) Siostra! Ty, ganianki i ciasteczka - najlepszy prezent na moje urodzinki :) Hopka Quote
Mattilu Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 [quote name='jola_li']Jasne :)![COLOR=#ffffff]mmmmm[/COLOR][/QUOTE] A wierszyk Hopcia na 1. Rocznice adopcji od cioci Joli dostanie? :) Quote
AMIGA Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 Na pewno dostanie, przecież zasługuje :-) Quote
Nutusia Posted December 20, 2013 Author Posted December 20, 2013 No właśnie - Hopka zasługuje i Hopkowscy też :) Quote
Ellig Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 [quote name='Gusiaczek']Cześć Siostrzyczko, Czekam na Ciebie i Twoje Stado niecierpliwie (może na zdjęciu nie widać, ale słonce spowalnia :evil_lol:) i przy okazji uprzejmie donoszę, że wyniuchałam na balkonie [B]w ą t r ó b k ę![/B] znakiem tego ciacha się szykują! a my na nie, co nie ?;) [IMG]http://images65.fotosik.pl/489/537c90b3b91553b8.jpg[/IMG][/QUOTE] No i będzie ballllllll :) Quote
Gusiaczek Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 [quote name='Mattilu']Ovo! Jestes przesliczna!!! I taka wyczesana i blyszczaca! Ciotka Mattilu juz sie nie moze doczekac, kiedy bedzie mogla delikatnie Cie pomiziac (jesli pozwolisz:) ) Siostra! Ty, ganianki i ciasteczka - najlepszy prezent na moje urodzinki :) Hopka[/QUOTE] :oops: fakt, błyszcząca jestem ... cieszę się bardzo na nasze spotkanie :) [quote name='Ellig']No i będzie ballllllll :)[/QUOTE] Oj będzie ! :) Quote
Asiaczek Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 Cudne takie wiesci z DS:) I z humorem i z nowymi spostrzeżeniami...:) pzdr. Quote
Gusiaczek Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 Hopciu, znów mam chorą łapkę, bardzo to przeżywam - każdemu pokazuję bolenie, uczę się chodzić na trzech, ogonek zawijam na brzuchol. Wszyscy bardzo mi współczują - nawet pozwalam się głaskać ... z tego cierpienia, no! Ovo zawinięta w supełek .... Jasne! stało się, nie ma tragedii. Pewnie, że boli, ale Ovka odstawia takie cyrki, że mała głowa!. Naprawdę! Gdy tylko mówimy o jej chorej łapce natychmiast (kulejąc :evil_lol:) zjawia się przy lodówce z wymownym spojrzeniem : "tam są ciasteczka!!!!!, ja cierpię!!!!! " Na spacerku wieczornym jakoś nie "bolało". Jednakowoż biję się w piersi (?) już będę pilnowała przycinania pazurków. G. komentująca Quote
Mattilu Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 [quote name='AMIGA']Na pewno dostanie, przecież zasługuje :-)[/QUOTE] [quote name='Nutusia']No właśnie - Hopka zasługuje i Hopkowscy też :)[/QUOTE] Ciociu Jolu, slyszysz? Mowia ze zaslugujemy na wierszyk :oops::cool3::loveu: Quote
Mattilu Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 [quote name='Gusiaczek']Hopciu, znów mam chorą łapkę, bardzo to przeżywam - każdemu pokazuję bolenie, uczę się chodzić na trzech, ogonek zawijam na brzuchol. Wszyscy bardzo mi współczują - nawet pozwalam się głaskać ... z tego cierpienia, no! Ovo zawinięta w supełek .... Jasne! stało się, nie ma tragedii. Pewnie, że boli, ale Ovka odstawia takie cyrki, że mała głowa!. Naprawdę! Gdy tylko mówimy o jej chorej łapce natychmiast (kulejąc :evil_lol:) zjawia się przy lodówce z wymownym spojrzeniem : "tam są ciasteczka!!!!!, ja cierpię!!!!! " Na spacerku wieczornym jakoś nie "bolało". Jednakowoż biję się w piersi (?) już będę pilnowała przycinania pazurków. G. komentująca[/QUOTE] Ovka, powiedz im, zeby te manikury sobie juz darowali, bo jak my po Kole bedziemy zasuwac, jak Ty na trzech sie ostaniesz?! Teraz malo chodz, najlepiej lez na kanapie z widokiem na lodowke i pilnuj! Troche zjedz, bo cierpieniu trzeba ulzyc, wiadomo...ale NIE WSZYSTKO. Trzymaj sie Siostra, jutro do Ciebie jade, choc oni jakos dlugo beda jechac (i to podobno ze wzgledu na mnie i Zosie...), tak, ze dopiero na niedziele zajedziemy...ale jak juz zajade, to ho, ho, ho! Hopka podrozujaca Quote
Mattilu Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 [quote name='Asiaczek']Cudne takie wiesci z DS:) I z humorem i z nowymi spostrzeżeniami...:) pzdr.[/QUOTE] dzieki :) zagladaj do nas :) Quote
Ellig Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 [quote name='Gusiaczek']Szczęśliwej podróży Kochani :)[/QUOTE] Szerokiej drogi!:) Quote
Isadora7 Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 [quote name='Gusiaczek']Hopciu, znów mam chorą łapkę, bardzo to przeżywam - każdemu pokazuję bolenie, uczę się chodzić na trzech, ogonek zawijam na brzuchol. Wszyscy bardzo mi współczują - nawet pozwalam się głaskać ... z tego cierpienia, no! Ovo zawinięta w supełek .... [...][/QUOTE] O tak, podobuje mi siem. Wiesz ja tez uwielbiam jak mam wertflon pokazywać wszystki. I tak się litujom, a im bardziej sie litujom to ja przybieram minę większego cierpiętnika. Rambo hipochondryk. Quote
Gosiapk Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 Wasze psy zachowują się jak lekko chorzy faceci :D Quote
Gusiaczek Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 [quote name='Gosiapk']Wasze psy zachowują się jak lekko chorzy faceci :D[/QUOTE] Dokładnie tak:) Wczoraj przemawiam do Ovki: "boli łapka tak ?????, boliiiiii? ojojojoj!" i Ovka z uszami po sobie, ogonkiem na brzuchu podaje mi ....... zdrową łapkę :evil_lol: Quote
Gusiaczek Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 [quote name='Isadora7']O tak, podobuje mi siem. Wiesz ja tez uwielbiam jak mam wertflon pokazywać wszystki. I tak się litujom, a im bardziej sie litujom to ja przybieram minę większego cierpiętnika. Rambo hipochondryk.[/QUOTE] Klawo, jak wszyscy współczujom i miziajom i w ogóle, nie ;) Quote
Isadora7 Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 [quote name='Gusiaczek']Klawo, jak wszyscy współczujom i miziajom i w ogóle, nie ;)[/QUOTE] no baaaaaa, superaśno jest, a my jamniki szczególnie potrafimy minę nieszczęśnika zrobic a w kuchni to mistrzami jesteśmy w robieniu Etiopczyka. Rambo - Jamnik Rambo. Quote
Mattilu Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 Kochani, dojechalismy i przygniotla nas proza zycia, ale wychylamy sie z pod niej na chwile, zeby podziekowac Wam wszystkim za Wasza przyjazn i serdeczna obecnosc przez ten pierwszy Hopciowy rok w DS. I zeby zyczyc Wam wszystkim dobra i milosci wokol. Hopkowa rodzina Quote
Mattilu Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 Dotarly kochana Wiedzmo i brzecza w portfelach calej mojej rodziny :) Dziekujemy!!! Quote
jola_li Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 (edited) [CENTER][COLOR=#0000cd][SIZE=4][FONT=times new roman][B][I]- Roczek mija, Hopko miła, mija roczek, jak zrobiłaś w swoim życiu wielki kroczek. Jak trafiłaś do Rodziny, co twe życie odmieniła, do Rodziny, co radosny cud sprawiła. Więc zakasać czas rękawy i do dzieła, twoja Pani już się do roboty wzięła – zrobi tort, który najlepiej ci smakuje. Powiedz jaki, to ci Pani przygotuje! Z czekoladą? Owocowy? Waniliowy? Z orzechami? Z bezą? A może serowy? - Nie, dziękuję, mój tort całkiem jest [/I][/B][/FONT][/SIZE][/COLOR][COLOR=#0000cd][SIZE=4][FONT=times new roman][B][I]nie [/I][/B][/FONT][/SIZE][/COLOR][COLOR=#0000cd][SIZE=4][FONT=times new roman][B][I]taki (przepis mój zachwyci wszystkie w świecie psiaki): trzeba wziąć 5 deka drapania za uchem, kilometr spaceru (w słońce, śnieg czy pluchę), 10 głasków na dwie lub na cztery ręce (a tak prawdę mówiąc, może być ich więcej), pół godziny sprintu daleko przed siebie, 2 kilo przytulanek (by było jak w niebie), garstkę słodkich imion, które temu służą, że choć jestem mała, to czuję się dużą. Ot i cały przepis! [/I][/B][/FONT][/SIZE][/COLOR][COLOR=#ffffff][SIZE=4][FONT=times new roman][B][I]mmmmmmmmmmm[/I][/B][/FONT][/SIZE][/COLOR][COLOR=#ffffff][SIZE=4][FONT=times new roman][B][I]… ………………………-[/I][/B][/FONT][/SIZE][/COLOR][COLOR=#0000cd][SIZE=4][FONT=times new roman][B][I]- Ależ Hopciu mała, tyś wszystkie te rzeczy przez rok cały miała! - No właśnie! Po cóż więc mi słodki tort robić i tym słodkim tortem słodkie życie słodzić? Kto ma same słodkie dnie, ten tortowi mówi: „Nie!” Bowiem dobrze o tym wie, że jak jeszcze słodkie zje, to się może skończyć źle! Lecz Tym, którym los nie szczędzi trosk dna powszedniego, Hopcia szczerze [/I][/B][/FONT][/SIZE][/COLOR][COLOR=#0000cd][SIZE=4][FONT=times new roman][B][I]życzy [/I][/B][/FONT][/SIZE][/COLOR][COLOR=#0000cd][SIZE=4][FONT=times new roman][B][I]Wszystkiego Najsłodszego! [SIZE=3](A Jola się dołącza w świątecznym nastroju, życząc Wszystkim zdrowia, szczęścia i spokoju).[/SIZE][/I][/B][/FONT][/SIZE][/COLOR] [COLOR=#ffffff]kkkkkkkkkkkkkkkk[/COLOR] [/CENTER] Edited December 25, 2013 by jola_li Quote
Nutusia Posted December 25, 2013 Author Posted December 25, 2013 Jolu - mistrzostwo świata! :) Cieszę się, że Hopcińscy bezpiecznie dotarli "pod choinkę" ;) Quote
Mattilu Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 [B][SIZE=3][COLOR=#ff0000][/COLOR][COLOR=#ff0000]Kochana cioteczko Jolu dziekujemy[/COLOR][/SIZE][COLOR=#ff0000][SIZE=3] z calego serca!![/SIZE][/COLOR][SIZE=3][COLOR=#008000][/COLOR][COLOR=#008000][/COLOR][COLOR=#ff0000]! [/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=3][COLOR=#008000]pieknie istote rzeczy w slowa ujelas i jak zwykle nas wzruszylas :) [/COLOR][/SIZE] Quote
Recommended Posts