Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Nutusia']W dodatku na wymarciu ta druga sztuka, bo pierwszej to przynajmniej teraz uczą w szkole ;) Za naszych czasów nie uczyli i jakoś każdy i tak się (bezwiednie) mógł naumieć :)[/QUOTE] Może wtedy było ciekawiej, było co czytać między wierszami. Teraz wszystko kawę na ławę i sztuka umiera :)

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gosiapk']Może wtedy było ciekawiej, było co czytać między wierszami. Teraz wszystko kawę na ławę i sztuka umiera :)[/QUOTE]
Wtedy czytanie miedzy wierszami bylo umiejetnoscia niezbedna ;) Slucham Kabarety Starszych Panow, ile tam do wysluchanie miedzy wierszami... ;)

Wczoraj nie mialam ani chwili dla psa, ani dla dogo, ani dla niczego i dzis o 6 ej rano kudlata kulka wpakowala mi sie do lozka pod pache, choc nigdy tego bez zaproszenia nie robi. Normalnie spi z Jedrkiem a do mnie przychodzi na mizianki po dzwonku buzika. Ale dzis widac potrzeba psu bylo...mamy ;)

Posted

[quote name='Mattilu']Hopcik! Ale dostalas od cioci Eli wielka czape :loveu:[/QUOTE]

Wybacz Hopciu, ale nie moglam znależć lepszego twojego zdjecia....

:tree1: [FONT=comic sans ms][I][B]Radosnych Świąt BN, Kochani.[/B][/I][/FONT]

[IMG]http://images51.fotosik.pl/185/2f54b695e503726b.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Ellig']Wybacz Hopciu, ale nie moglam znależć lepszego twojego zdjecia....

:tree1: [FONT=comic sans ms][I][B]Radosnych Świąt BN, Kochani.[/B][/I][/FONT]

[IMG]http://images51.fotosik.pl/185/2f54b695e503726b.jpg[/IMG][/QUOTE]
Dziekujemy, ale sliczna zimowa Hopcia:) zaraz sie pochwalimy :)

Posted

[quote name='Nutusia']No Hopcia, dotarłaś właśnie do 100 strony swego wątku ;)[/QUOTE]

tez sie tym ucieszylam! Najbardziej z Waszej serdecznej obecnosci, ktora ogrzewa nam serca :)

[quote name='jola_li']Stooo stron, stooo stron,
niech przybędzie kolejnych naaaam :)!!![/QUOTE]

ale musisz nam pomoc, dobrze? :)

[quote name='inka33']Ładnie śpiewasz! :klacz:[/QUOTE]

ciocia Jola ma rozliczne talenta :)

Posted

[quote name='AMIGA']To ja będę z Hopencją swiętować osobno, bo u mnie jest dopiero 83 strona. Widać mam coś inaczej poustawiane w dogo.[/QUOTE]
Zaraz bedziemy swietowac pierwsza rocznice przywiezienia Hopci od Nutusi, poswietujemy razem :)

Posted

[COLOR=#006400][SIZE=3][B]BAZAREK- zapraszamy![/B][/SIZE][/COLOR]

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/249581-B%C5%82yskawiczny-bi%C5%BCuteryjny-bazarek-%C5%9Bwi%C4%85teczny-do-18-grudnia[/url]!

Posted

[quote name='Nutusia']Bardzo, bardzo się cieszę, że rocznicę obejdziemy razem, nie tylko duchem, ale i ciałem :)[/QUOTE]
My takze:) Najbardziej jestem ciekawa Twojego zdania, czy przez ten czas Hopka sie zmienila w Twoich oczach, bo moj TZ twierdzi, ze wydoroslala, a dla mnie to caly czas dzieciuch ;)