Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 357
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

kochane cioteczki:loveu: walka o Cezara trwa cały czas:shake:
dziś konsultowaliśmy jeszcze wszystko z czarną andą i nie ma sensu nakływac żołądka non stop bo w końcu doszłoby do skretu. Tak jak anda przy swym wielkim doświadczeniu radziła i jeszcze dr wet kariolog chirurg zaryzykowaliśmy płytkie znieczulenie innym środkiem ( jak dr zlecił) i zostało wykonane płukanie żołądka z krwistej fermentującej treści- CEZAR TO PRZEŻYŁ :multi:
słabiutki, lejacy sie prawei ale nie było wyjścia z błędnego koła:shake:, to próba by wyjść ale czy sie uda???. Teraz Gosia zdobywa leki zalecone i konsultowane na owrzodzenia i zapalenie żołądka, perystaltyke jelit i osłonowe. Cezarkowi poszły 2 baczki Alunia widzisz jaką baczki mogą mieć niezwykłą wartość ! Najgorsze, że nie ma gdzie mu zorobić gastroksopii, bo wetki Gosi nie mają, w Toruniu ryzyko a do wawy za daleko i Cezar mógłby nie przeżyć podróży:shake: Podobno znów gaz sie zbiera w zołądku, opadają nam ręce:-(

Edited by joteska
Posted

Cały czas zaciskam kciuki, tak mi przykro, że chłopczyk cierpi i to wszystko się przyplątało. Nie rozumiem jak to możliwe. Właśnie teraz? Co się dzieje? Ale teraz najważniejsze, żeby chłopczyk przeżył, żeby był zdrowy i cieszył się życiem. Cezarku, trzymaj się piesku!

Posted

bela51 napisał(a):
O, nie !!!!!!!!!!!
Nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie, ani na zadnym innym:-(

Nie ma sprawiedliwości!!! Nie ma..
wybudził sie już i zołądek znów zaczął narastać, po jakimś czasie usnął na rękach Gosi....:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Posted

Nie :-(:-(:-( Nigdy nie wiem czemu tak się dzieje.W takim momencie.Jakby czekał,by umrzeć u siebie a nie na betonie w schronisku.Żal GO strasznie.Żal mi Was.Nie mam słów pocieszenia :-(

Posted

Zabrakło mu już sił do walki:-( Ściskam Ekipę opiekującą się pieskiem. Tym razem się nie udało, ale daliście z siebie wszystko,a piesek na pewno to czuł. Nie odchodził sam... Cezarku, śpij spokojnie:candle::candle:

Posted

Zegnaj Cezarku

• :-( Tak bardzo chielismy ,bys byl szczesliwy ,zdrowy ,bys mial swoj wymarzony domek .Zawsze bedziesz w naszych sercach :placz:.Moze tam ,gdzie pobiegles jest lepiej ,radosniej i bez bolu .

• [TABLE]
    [TR]
    [TD="width: 322, colspan: 5"][/TD]
    [TD="colspan: 4"][/TD]
    [/TR]
    [/TABLE]

Posted

Nie daję rady........... :shake: :shake: :shake:
    DLACZEGO ODCHODZĄ ??????????????????
    AKURAT WTEDY GDY DOSTAJĄ SZANSĘ NA NORMALNE ŻYCI[SIZE=5]E
    ?????????????????????????

[SIZE=5]
    Cezarku :candle:

Posted

Cezarze! Jesteś Wielkim i Wspaniałym Psem! Jesteś! To nic, że zasnąłeś na zawsze. Dla mnie jesteś - w szronie na jesiennej trawie, w płatkach śniegu, w liściach brzozy na wiosnę, w smaku malin. Jesteś wieczny, jak Matka Natura, do której wróciłeś.
    Dałeś mi wielką i bezcenną lekcję, jak zachować godność mimo podłości, małości i bezduszności.
    Kocham Cię Cezarze i będę kochać, póki jak Ty nie wrócę do Matki Natury.

Posted

To jest najtragiczniejszy dla mnie rok:-(:-( odeszło wiele wspaniałych, cudownych, dumnych i sponiewieranych przez ludzi owczarków:-(
    Cezarku tak mi przykro!!! Pono, Mona, Oda, Amos, Don, Rex, Roni na pewno Cię powitały i pokażą Ci tęczowe łąki...
    Biegaj wolny Cezarku
    [*]

Posted

anett napisał(a):
    To jest najtragiczniejszy dla mnie rok:-(:-( odeszło wiele wspaniałych, cudownych, dumnych i sponiewieranych przez ludzi owczarków:-(
    Cezarku tak mi przykro!!! Pono, Mona, Oda, Amos, Don, Rex, Roni na pewno Cię powitały i pokażą Ci tęczowe łąki...
    Biegaj wolny Cezarku

• Szarik, Roj, Misiek... Ktoś tam w innym świecie cierpi na niedobór wiernych przyjaciół...

Posted

nie mogę w to uwierzyć :( tak bardzo mi przykro:( :( :( to bardzo niesprawiedliwe i bolesne :( jedyne na pocieszenie jest to, że był przy Was kochane dziewczyny, dziękuję Wam za to