wiol Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 trzymam kciuki i wysyłam pozytywne myśli, walcz Cezarku........... nie poddawaj się .......czekamy na dobre wiadomości Quote
Magolek Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Cezarku walcz, myślimy pozytywnie i trzymamy kciuki. :loveu::loveu::loveu: Quote
joteska Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 (edited) kochane cioteczki:loveu: walka o Cezara trwa cały czas:shake: dziś konsultowaliśmy jeszcze wszystko z czarną andą i nie ma sensu nakływac żołądka non stop bo w końcu doszłoby do skretu. Tak jak anda przy swym wielkim doświadczeniu radziła i jeszcze dr wet kariolog chirurg zaryzykowaliśmy płytkie znieczulenie innym środkiem ( jak dr zlecił) i zostało wykonane płukanie żołądka z krwistej fermentującej treści- CEZAR TO PRZEŻYŁ :multi: słabiutki, lejacy sie prawei ale nie było wyjścia z błędnego koła:shake:, to próba by wyjść ale czy sie uda???. Teraz Gosia zdobywa leki zalecone i konsultowane na owrzodzenia i zapalenie żołądka, perystaltyke jelit i osłonowe. Cezarkowi poszły 2 baczki Alunia widzisz jaką baczki mogą mieć niezwykłą wartość ! Najgorsze, że nie ma gdzie mu zorobić gastroksopii, bo wetki Gosi nie mają, w Toruniu ryzyko a do wawy za daleko i Cezar mógłby nie przeżyć podróży:shake: Podobno znów gaz sie zbiera w zołądku, opadają nam ręce:-( Edited October 22, 2012 by joteska Quote
natka2521 Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 :-(wszyscy tutaj bardzo mocno trzymamy kciuki za naszego dzielnego Cezarka!!!!!! chłopczyku trzymaj się mocno!!!!!!!!! czekamy na dobre wieści:loveu: Quote
natka2521 Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Właśnie wpłaciłam grosika, bo teraz pieniążki potrzebne!!! Cezarku przesyłam ci uściski i tak mocno trzymam kciuki piesku!!!! Quote
Cantadorra Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Cały czas zaciskam kciuki, tak mi przykro, że chłopczyk cierpi i to wszystko się przyplątało. Nie rozumiem jak to możliwe. Właśnie teraz? Co się dzieje? Ale teraz najważniejsze, żeby chłopczyk przeżył, żeby był zdrowy i cieszył się życiem. Cezarku, trzymaj się piesku! Quote
wolf122 Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Zaglądam do Cezarka....Żeby ten kryzys już minął :shake: Quote
natka2521 Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 :-(żeby minął, tak bardzo czekamy na dobre wieści!!!!!!!!!!!!!! Quote
joteska Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 masz kochany wspaniały i wyjatkowy Cezar odszedł za Teczowy Most na rekach swojego człowieka.....:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( to ból nie do opisania, przepraszam Quote
bela51 Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 O, nie !!!!!!!!!!! Nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie, ani na zadnym innym:-( Quote
joteska Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 bela51 napisał(a):O, nie !!!!!!!!!!! Nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie, ani na zadnym innym:-( Nie ma sprawiedliwości!!! Nie ma.. wybudził sie już i zołądek znów zaczął narastać, po jakimś czasie usnął na rękach Gosi....:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
wolf122 Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Nie :-(:-(:-( Nigdy nie wiem czemu tak się dzieje.W takim momencie.Jakby czekał,by umrzeć u siebie a nie na betonie w schronisku.Żal GO strasznie.Żal mi Was.Nie mam słów pocieszenia :-( Quote
scorpio133 Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 tak bardzo przykro....Cezarku Kochany Quote
egradska Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Zabrakło mu już sił do walki:-( Ściskam Ekipę opiekującą się pieskiem. Tym razem się nie udało, ale daliście z siebie wszystko,a piesek na pewno to czuł. Nie odchodził sam... Cezarku, śpij spokojnie:candle::candle: Quote
unixena Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Zegnaj Cezarku :-( Tak bardzo chielismy ,bys byl szczesliwy ,zdrowy ,bys mial swoj wymarzony domek .Zawsze bedziesz w naszych sercach :placz:.Moze tam ,gdzie pobiegles jest lepiej ,radosniej i bez bolu . [TABLE] [TR] [TD="width: 322, colspan: 5"][/TD] [TD="colspan: 4"][/TD] [/TR] [/TABLE] Quote
DONnka Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Nie daję rady........... :shake: :shake: :shake: DLACZEGO ODCHODZĄ ?????????????????? AKURAT WTEDY GDY DOSTAJĄ SZANSĘ NA NORMALNE ŻYCI[SIZE=5]E ????????????????????????? [SIZE=5] Cezarku :candle: Quote
Alla Chrzanowska Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Cezarze! Jesteś Wielkim i Wspaniałym Psem! Jesteś! To nic, że zasnąłeś na zawsze. Dla mnie jesteś - w szronie na jesiennej trawie, w płatkach śniegu, w liściach brzozy na wiosnę, w smaku malin. Jesteś wieczny, jak Matka Natura, do której wróciłeś. Dałeś mi wielką i bezcenną lekcję, jak zachować godność mimo podłości, małości i bezduszności. Kocham Cię Cezarze i będę kochać, póki jak Ty nie wrócę do Matki Natury. Quote
anett Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 To jest najtragiczniejszy dla mnie rok:-(:-( odeszło wiele wspaniałych, cudownych, dumnych i sponiewieranych przez ludzi owczarków:-( Cezarku tak mi przykro!!! Pono, Mona, Oda, Amos, Don, Rex, Roni na pewno Cię powitały i pokażą Ci tęczowe łąki... Biegaj wolny Cezarku [*] Quote
egradska Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 anett napisał(a):To jest najtragiczniejszy dla mnie rok:-(:-( odeszło wiele wspaniałych, cudownych, dumnych i sponiewieranych przez ludzi owczarków:-( Cezarku tak mi przykro!!! Pono, Mona, Oda, Amos, Don, Rex, Roni na pewno Cię powitały i pokażą Ci tęczowe łąki... Biegaj wolny Cezarku Szarik, Roj, Misiek... Ktoś tam w innym świecie cierpi na niedobór wiernych przyjaciół... Quote
Magolek Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Tak mi smutno. [*] :( Jak to dobrze, że ostatnie chwile spędził z kimś, kto go kochał i komu na Nim zależało. Dziękuję Gosiu. Quote
kinga_kinga7 Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 żegnaj Cezarku[**] biegaj szczęśliwie za TM:(:( Quote
Kajka_72 Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Ogromnie mi przykro ;-( nie wiem nawet co napisac,bo pocieszyc nie potrafie :-( Zegnaj piesku (*) Dziewczyny mocno przytulam. Quote
wiol Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 jest mi tak bardzo przykro.........:-(:-(:-(........ CEZARKU (*) DZIEWCZYNY:calus: Quote
joteska Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 Żegnaj maleńki, żegnaj Cezarku, jestes juz wolny od bólu i w innej szczęśliwszej krainie, będziesz zawsze w moim sercu [***] Quote
natka2521 Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 nie mogę w to uwierzyć :( tak bardzo mi przykro:( :( :( to bardzo niesprawiedliwe i bolesne :( jedyne na pocieszenie jest to, że był przy Was kochane dziewczyny, dziękuję Wam za to Quote
Recommended Posts