maniusia Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 przesypia nocki tylko trzeba mu poświęcać dużo uwagi żeby nic sobie nie zrobił, naprawdę musimy coś wymyślić bo moi rodzice bardzo się denerwują bo moja mania kompletnie go nie akceptuje a oczywiście jest pupilką taty który stoi za niż w zaparte Quote
Rudzia-Bianca Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [quote name='maniusia']przesypia nocki tylko trzeba mu poświęcać dużo uwagi żeby nic sobie nie zrobił, naprawdę musimy coś wymyślić bo moi rodzice bardzo się denerwują bo moja mania kompletnie go nie akceptuje a oczywiście jest pupilką taty który stoi za niż w zaparte[/QUOTE] Sandro a jak z zostawaniem samemu, nie płacze ? Bo to kolejny warunek żeby mógł trafić do gabinetu ( ale ten jakoś pokonamy jakby co ;) ) Quote
Malgoska Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [quote name='Rudzia-Bianca']Sandro a jak z zostawaniem samemu, nie płacze ? Bo to kolejny warunek żeby mógł trafić do gabinetu ( ale ten jakoś pokonamy jakby co ;) )[/QUOTE] w gabinecie mógłby być przez tydzień? to daje troche czasu na poszukiwania dt i opieka fachowa w ciągu dnia... Quote
maniusia Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 nawet nie chce siedzieć w pudełku bo od razu podnosi krzyk na całe mieszkanie Quote
Rudzia-Bianca Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [quote name='Malgoska']w gabinecie mógłby być przez tydzień? to daje troche czasu na poszukiwania dt i opieka fachowa w ciągu dnia...[/QUOTE] Tak od poniedziałku od 9 rano jak ktoś dałby go rade dowieźć do soboty do zamknięcia . W sobotę musiałby być zabrany , problem jest taki że ja w weekend pracuję i w sobotę i niedzielę i nie mam z nim kompletnie co zrobić . No i kwestia nocy - byłby tam sam ... [quote name='maniusia']nawet nie chce siedzieć w pudełku bo od razu podnosi krzyk na całe mieszkanie[/QUOTE] Wo matko, to o tym nie wiem ;) Quote
Aga-ta Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 moze w trybie pilnym udaloby sie umiescic malucha w jakiejs gazecie z apelem o DT. Do Tamary zaraz napisze, a kto ma ewentualnie dojscia do Krakowskiej? Quote
Noelle Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 napisz do Foksia i Dżekuś , może mogłaby pomóc w tej sprawie :) Quote
maniusia Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 mam nadzieję że ktoś się znajdzie on jest taki kochany że jak na niego patrzę to serce się kraje, jeszcze dopadła mnie straszna grypa dobrze że chłopak jest w stanie mi pomóc Quote
Aga-ta Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [quote name='Noelle']napisz do Foksia i Dżekuś , może mogłaby pomóc w tej sprawie :)[/QUOTE] napisalam, dam znac jak dostane odpowiedz Quote
Avaloth Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 Kurczę, z jednej strony fajnie, że szybko operacja, z drugiej szkoda, bo teraz problemy z tymczasem.. Porozsyłam wątek, dalej szukamy. Quote
maniusia Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 tak strasznie mi go szkoda już sama nie wiem jak mogę mu pomóc :-( Quote
Avaloth Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 Sandra i tak zrobiłaś dużo, nie masz się co obwiniać! Znajdzie się coś, musi Quote
maniusia Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Ewu dziękuje za informację :) Wg to wszystkim Wam Dziękuję ! wiem że to nie koniec jego walki ale naprawdę i tak dużo działaliście Quote
paula_t Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Ja tak szybciutko,przepraszam, bo dzisiaj cały dzień byłam poza domem w odwiedzinach u mojego Marianka i teraz znowu lecę dalej:/ Za chwilkę zadzwonię do Ciebie Sandra, ustalimy jak jutro maluszek dotrze do mnie, a potem już wszystko będę dogrywać z Rudzią-Biancą i ewu :) Quote
maniusia Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 ok czekam na telefon w takim razie :) Quote
Avaloth Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 Paula, to znaczy że możesz go jutro przetrzymać? Jesteście wielkie dziewczyny!! Quote
maniusia Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Paula prosiła mnie o przekazanie dobrej wiadomości jutro ok 10 rano przyjeżdża po Rubiczka :) Dziękuję Wam serdecznie już prawie straciłam nadzieję że ktoś się znajdzie ale widzę że jest wiele wspaniałych ludzi chętnych do pomocy dziękuje jeszcze raz ! Quote
ewu Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Dobrze,że Rubik będzie leczony.Faktycznie chyba jutrzejsza podróż koleją z przesiadkami nie była dobrym pomysłem jeśli ma przesunięte kręgi. Musimy uszanować porady weterynarzy , tym bardziej,że pomagają z serca. Quote
ewu Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [quote name='paula_t']Ja tak szybciutko,przepraszam, bo dzisiaj cały dzień byłam poza domem w odwiedzinach u mojego Marianka i teraz znowu lecę dalej:/ Za chwilkę zadzwonię do Ciebie Sandra, ustalimy jak jutro maluszek dotrze do mnie, a potem już wszystko będę dogrywać z Rudzią-Biancą i ewu :)[/QUOTE] Ja tu tylko sprzątam:) Quote
Lidan Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Czy to znaczy, że szczeniaczek ma szanse na całkowite wyleczenie? Widzę, że się komplikują sprawy z dt. Jak sobie pomyślę, że ten maluch będzie kompletnie sam przez całą noc to już mi się chce płakać...choć pewnie gdyby trafił np do schroniska miałby jeszcze gorzej. Trzymam kciuki za szybkie znalezienie dt :kciuki: Oooo... Zanim wysłałam tego posta znalazło się dt :crazyeye: Super! :multi: Quote
ewu Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Do Justy pojadę a na kawkę i będzie mi miło poznać nową Cioteczkę osobiście. Quote
ewu Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 (edited) [quote name='Lidan']Czy to znaczy, że szczeniaczek ma szanse na całkowite wyleczenie? Widzę, że się komplikują sprawy z dt. Jak sobie pomyślę, że ten maluch będzie kompletnie sam przez całą noc to już mi się chce płakać...choć pewnie gdyby trafił np do schroniska miałby jeszcze gorzej. Trzymam kciuki za szybkie znalezienie dt :kciuki:[/QUOTE] Chodzi o to ,żeby psiaka do końca zdiagnozować w Krakowie, to bardzo ważne. Nie posłuży mu targanie pociągiem dlatego nie jedzie jutro do Justy. Edited September 22, 2012 by ewu Quote
maniusia Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 tak głównie o to właśnie chodzi sugestie weterynarzy były takie żeby jak na razie pozostał w krakowie pod nadzorem, sugerowali też że w Tychach leczenie może wyjść dużo drożej Quote
Recommended Posts