ewu Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 Bazarek dla Rubisia i biedaków z lasu nieźle się kręci:) Będzie trochę kaski. Cieszę się bo wysłałam fajne fanty i kochane Cioteczki doceniły:) Quote
Justyna Lipicka Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 [quote name='ewu']Bazarek dla Rubisia i biedaków z lasu nieźle się kręci:) Będzie trochę kaski. Cieszę się bo wysłałam fajne fanty i kochane Cioteczki doceniły:)[/QUOTE] ja też się cieszę że cioteczki doceniły fajne fanty i Rubiś dostanie kaskę:) dodatkowo bazarki dziewczyn:) Quote
ewu Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 [quote name='Justyna Lipicka']ja też się cieszę że cioteczki doceniły fajne fanty i Rubiś dostanie kaskę:) dodatkowo bazarki dziewczyn:)[/QUOTE] Justynko bez Szefowej bazarku nic by nie wyszło.Dziękuję za ogrom pracy , jaki włożyłaś:klacz::klacz::klacz: Quote
Avaloth Posted October 13, 2012 Author Posted October 13, 2012 Z mojego bazarku dla Rubiczka będzie 128zł :) Cioteczki się spisały, większość fantów zeszło ;) Buziaki dla malucha! Quote
ewu Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 [quote name='Avaloth']Z mojego bazarku dla Rubiczka będzie 128zł :) Cioteczki się spisały, większość fantów zeszło ;) Buziaki dla malucha![/QUOTE] Super, Rubiś kochany ma tylu fanów:) Quote
Justyna Lipicka Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 [quote name='Avaloth']Z mojego bazarku dla Rubiczka będzie 128zł :) Cioteczki się spisały, większość fantów zeszło ;) Buziaki dla malucha![/QUOTE] super:multi: a ciekawe co tam u naszego rozbójnika;) Quote
Lidan Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 No to Rubiś się wzbogacił :p Wprawdzie to nie panna na wydaniu ale posag każdemu się przyda :-) Quote
ewab Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 Rubiś dziś pojeździł kilka razy na wózeczku. Coraz bardziej mu się to podoba. Raz nawet ruszył w pogoń za drugim psiakiem:p. Do wózka ma dołączone gumowe pętelki, których na razie spoczywają tylne łapki. A łapki często drgają, jakby były podłączane do prądu:). Quote
Lidan Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 Czyli mamy teraz mobilnego Rubisia ;-) Strach wyjść na ulicę bo tu chyba pirat drogowy rośnie :diabloti: Quote
Lidan Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 [quote name='Malgoska']zmotoryzowany:)[/QUOTE] Racja! Nie wiem skąd mi się ten mobilny wziął :oops: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [quote name='ewab']Rubiś dziś pojeździł kilka razy na wózeczku. [B]Coraz bardziej mu się to podoba. Raz nawet ruszył w pogoń za drugim psiakiem:p[/B]. Do wózka ma dołączone gumowe pętelki, których na razie spoczywają tylne łapki. A łapki często drgają, jakby były podłączane do prądu:).[/QUOTE] No to się zaczyna :) [quote name='Lidan']Czyli mamy teraz mobilnego Rubisia ;-) Strach wyjść na ulicę bo tu chyba pirat drogowy rośnie :diabloti:[/QUOTE] Strach pewnie nogi na podłodze u Ewy postawić, bo tam pirat szaleje ;) Pewnie na zakrętach nie wyrabia . Quote
savahna Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [quote name='Lidan']Racja! Nie wiem skąd mi się ten [B]mobilny [/B]wziął :oops:[/QUOTE] A nie mobilny??:oops::roll: Ewcia, a jak on drga temi łapeczkami i sa to jedynie(albo aż) odruchy to czy to oznacza,że zacznie powolusiu kiedyś:roll: ruszać świadomie?:oops: Zupełnie się nie wyznaję. Cudownie było zobaczyc na filmiku jak mu sie rusza łapencja,i to po tak krótkim pobycie u Was, ale czy można z tego wyciagać pełne nadziei wnioski??Czy tylko żywić nadzieje??:oops: Na wózeczku debeściak Rubiś! Quote
ewab Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Proponuję na razie żywić nadzieję. Co to piszą w mądrych książkach nie zawsze zgadza się z tym co widać u Rubika. Ja zwykle nie chce wzbudzać u nikogo (u siebie też) nadmiernych nadziei. Wolę później pozytywnie się rozczarować. Faktem jest, że cztery pary oczu odniosło wczoraj takie samo wrażenie. Jakie napiszę jak zobaczę jeszcze raz:roll:. Oprócz postępów w nauce poruszania Rubik postanowił rozwijać się intelektualnie. Rozpoczął naukę czytania:diabloti:. Quote
Energy Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 :evil_lol:Co przeczytał? Aż się boję myśleć co mogły cztery pary oczu zobaczyć, bo może za daleko podziałała moja marzycielska wyobraźnia;) Quote
savahna Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [quote name='ewab'] Faktem jest, że cztery pary oczu odniosło wczoraj takie samo wrażenie. Jakie napiszę jak zobaczę jeszcze raz:roll:. [COLOR=#ff0000]....Ewcia....:placz::mad::cool3:...No dobra...poczekamy[/COLOR].:roll: Oprócz postępów w nauce poruszania Rubik postanowił rozwijać się intelektualnie. [B]Rozpoczął naukę czytania:diabloti:[/B].[/QUOTE] [quote name='Energy']:evil_lol:Co przeczytał? [/QUOTE] Pewnie podręczni rehabilitacji jakiś...:-o Od razu wiedziałam,że mądre psie z niego będzie....:loveu: Quote
ewab Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [quote name='Energy']:evil_lol:Co przeczytał? Aż się boję myśleć co mogły cztery pary oczu zobaczyć, bo może za daleko podziałała moja marzycielska wyobraźnia;)[/QUOTE] Oj, oj, poczekaj nie tak od razu:diabloti:. Na razie zgłębił instrukcję obsługi czegoś tam. Quote
Rudzia-Bianca Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [quote name='ewab']Oj, oj, poczekaj nie tak od razu:diabloti:. [B]Na razie zgłębił instrukcję obsługi czegoś tam[/B].[/QUOTE] No jak czego wózeczka zapewne, żeby szybciej i sprawniej w zakręty wchodzić :) A wyobraźni mojej nie pozwalam pracować ... Quote
savahna Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Wiesz co Ewcia...ja to na Twoim miejscu by napisała co te pary oczu widziały...z zaznaczeniem,że proszę się za bardzo nie nakręcać i nie robić zbyt dużych nadziei...teraz ludzie kombinuja co to mogło być i to chyba gorzej nam może zaszkodzić.:oops::roll: Przemyśl sprawę.;):kiss_2: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [quote name='savahna']Wiesz co Ewcia...ja to na Twoim miejscu by napisała co te pary oczu widziały...z zaznaczeniem,że proszę się za bardzo nie nakręcać i nie robić zbyt dużych nadziei...teraz ludzie kombinuja co to mogło być i to chyba gorzej nam może zaszkodzić.:oops::roll: Przemyśl sprawę.;):kiss_2:[/QUOTE] Dobrze pisze.... Quote
b-b Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Hej malutki :) Jak tam postępy w rehabilitacji? :) Quote
ewab Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [quote name='savahna']Wiesz co Ewcia...ja to na Twoim miejscu by napisała co te pary oczu widziały...z zaznaczeniem,że proszę się za bardzo nie nakręcać i nie robić zbyt dużych nadziei...teraz ludzie kombinuja co to mogło być i to chyba gorzej nam może zaszkodzić.:oops::roll: Przemyśl sprawę.;):kiss_2:[/QUOTE] No dobrze. Mieliśmy wrażenie, że Rubiś usiłuje dźwignąć swoją dupencję. Proszę nie robić sobie zbyt dużych nadziei. I nie myśleć, że zaczął chodzić:oops:. A teraz idziemy trochę poćwiczyć. Quote
necianeta89 Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 jestem, jeszcze nie nadrobie wszystkiego, mały będzie chodził? Czy będzie skazany na wózek? Quote
Rudzia-Bianca Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [quote name='ewab']No dobrze. Mieliśmy wrażenie, że Rubiś usiłuje dźwignąć swoją dupencję. Proszę nie robić sobie zbyt dużych nadziei. I nie myśleć, że zaczął chodzić:oops:. A teraz idziemy trochę poćwiczyć.[/QUOTE] Teraz tym bardziej wyłączam moją wyobraźnie i nic a nic się nie cieszę ... [quote name='necianeta89']jestem, jeszcze nie nadrobie wszystkiego, mały będzie chodził? Czy będzie skazany na wózek?[/QUOTE] Nie wiemy , Ewa z TZ walczą z sił całych... Quote
Recommended Posts