Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bazarek dla Rubisia i biedaków z lasu nieźle się kręci:) Będzie trochę kaski. Cieszę się bo wysłałam fajne fanty i kochane Cioteczki doceniły:)

Posted

[quote name='ewu']Bazarek dla Rubisia i biedaków z lasu nieźle się kręci:) Będzie trochę kaski. Cieszę się bo wysłałam fajne fanty i kochane Cioteczki doceniły:)[/QUOTE]

ja też się cieszę że cioteczki doceniły fajne fanty i Rubiś dostanie kaskę:) dodatkowo bazarki dziewczyn:)

Posted

[quote name='Justyna Lipicka']ja też się cieszę że cioteczki doceniły fajne fanty i Rubiś dostanie kaskę:) dodatkowo bazarki dziewczyn:)[/QUOTE]
Justynko bez Szefowej bazarku nic by nie wyszło.Dziękuję za ogrom pracy , jaki włożyłaś:klacz::klacz::klacz:

Posted

[quote name='Avaloth']Z mojego bazarku dla Rubiczka będzie 128zł :) Cioteczki się spisały, większość fantów zeszło ;)
Buziaki dla malucha![/QUOTE]
Super, Rubiś kochany ma tylu fanów:)

Posted

Rubiś dziś pojeździł kilka razy na wózeczku. Coraz bardziej mu się to podoba. Raz nawet ruszył w pogoń za drugim psiakiem:p. Do wózka ma dołączone gumowe pętelki, których na razie spoczywają tylne łapki. A łapki często drgają, jakby były podłączane do prądu:).

Posted

[quote name='ewab']Rubiś dziś pojeździł kilka razy na wózeczku. [B]Coraz bardziej mu się to podoba. Raz nawet ruszył w pogoń za drugim psiakiem:p[/B]. Do wózka ma dołączone gumowe pętelki, których na razie spoczywają tylne łapki. A łapki często drgają, jakby były podłączane do prądu:).[/QUOTE]

No to się zaczyna :)

[quote name='Lidan']Czyli mamy teraz mobilnego Rubisia ;-) Strach wyjść na ulicę bo tu chyba pirat drogowy rośnie :diabloti:[/QUOTE]

Strach pewnie nogi na podłodze u Ewy postawić, bo tam pirat szaleje ;)
Pewnie na zakrętach nie wyrabia .

Posted

[quote name='Lidan']Racja! Nie wiem skąd mi się ten [B]mobilny [/B]wziął :oops:[/QUOTE]
A nie mobilny??:oops::roll:

Ewcia, a jak on drga temi łapeczkami i sa to jedynie(albo aż) odruchy to czy to oznacza,że zacznie powolusiu kiedyś:roll: ruszać świadomie?:oops:
Zupełnie się nie wyznaję.
Cudownie było zobaczyc na filmiku jak mu sie rusza łapencja,i to po tak krótkim pobycie u Was, ale czy można z tego wyciagać pełne nadziei wnioski??Czy tylko żywić nadzieje??:oops:
Na wózeczku debeściak Rubiś!

Posted

Proponuję na razie żywić nadzieję. Co to piszą w mądrych książkach nie zawsze zgadza się z tym co widać u Rubika. Ja zwykle nie chce wzbudzać u nikogo (u siebie też) nadmiernych nadziei. Wolę później pozytywnie się rozczarować. Faktem jest, że cztery pary oczu odniosło wczoraj takie samo wrażenie. Jakie napiszę jak zobaczę jeszcze raz:roll:.
Oprócz postępów w nauce poruszania Rubik postanowił rozwijać się intelektualnie. Rozpoczął naukę czytania:diabloti:.

Posted

[quote name='ewab'] Faktem jest, że cztery pary oczu odniosło wczoraj takie samo wrażenie. Jakie napiszę jak zobaczę jeszcze raz:roll:.
[COLOR=#ff0000]....Ewcia....:placz::mad::cool3:...No dobra...poczekamy[/COLOR].:roll:
Oprócz postępów w nauce poruszania Rubik postanowił rozwijać się intelektualnie. [B]Rozpoczął naukę czytania:diabloti:[/B].[/QUOTE]
[quote name='Energy']:evil_lol:Co przeczytał?
[/QUOTE]
Pewnie podręczni rehabilitacji jakiś...:-o Od razu wiedziałam,że mądre psie z niego będzie....:loveu:

Posted

[quote name='Energy']:evil_lol:Co przeczytał?
Aż się boję myśleć co mogły cztery pary oczu zobaczyć, bo może za daleko podziałała moja marzycielska wyobraźnia;)[/QUOTE]

Oj, oj, poczekaj nie tak od razu:diabloti:.

Na razie zgłębił instrukcję obsługi czegoś tam.

Posted

[quote name='ewab']Oj, oj, poczekaj nie tak od razu:diabloti:.

[B]Na razie zgłębił instrukcję obsługi czegoś tam[/B].[/QUOTE]

No jak czego wózeczka zapewne, żeby szybciej i sprawniej w zakręty wchodzić :)
A wyobraźni mojej nie pozwalam pracować ...

Posted

Wiesz co Ewcia...ja to na Twoim miejscu by napisała co te pary oczu widziały...z zaznaczeniem,że proszę się za bardzo nie nakręcać i nie robić zbyt dużych nadziei...teraz ludzie kombinuja co to mogło być i to chyba gorzej nam może zaszkodzić.:oops::roll:
Przemyśl sprawę.;):kiss_2:

Posted

[quote name='savahna']Wiesz co Ewcia...ja to na Twoim miejscu by napisała co te pary oczu widziały...z zaznaczeniem,że proszę się za bardzo nie nakręcać i nie robić zbyt dużych nadziei...teraz ludzie kombinuja co to mogło być i to chyba gorzej nam może zaszkodzić.:oops::roll:
Przemyśl sprawę.;):kiss_2:[/QUOTE]

Dobrze pisze....

Posted

[quote name='savahna']Wiesz co Ewcia...ja to na Twoim miejscu by napisała co te pary oczu widziały...z zaznaczeniem,że proszę się za bardzo nie nakręcać i nie robić zbyt dużych nadziei...teraz ludzie kombinuja co to mogło być i to chyba gorzej nam może zaszkodzić.:oops::roll:
Przemyśl sprawę.;):kiss_2:[/QUOTE]

No dobrze. Mieliśmy wrażenie, że Rubiś usiłuje dźwignąć swoją dupencję.
Proszę nie robić sobie zbyt dużych nadziei. I nie myśleć, że zaczął chodzić:oops:.

A teraz idziemy trochę poćwiczyć.

Posted

[quote name='ewab']No dobrze. Mieliśmy wrażenie, że Rubiś usiłuje dźwignąć swoją dupencję.
Proszę nie robić sobie zbyt dużych nadziei. I nie myśleć, że zaczął chodzić:oops:.

A teraz idziemy trochę poćwiczyć.[/QUOTE]

Teraz tym bardziej wyłączam moją wyobraźnie i nic a nic się nie cieszę ...

[quote name='necianeta89']jestem, jeszcze nie nadrobie wszystkiego, mały będzie chodził? Czy będzie skazany na wózek?[/QUOTE]

Nie wiemy , Ewa z TZ walczą z sił całych...