monita Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 One "psują" się w schronisku ... brak kontaktu z człowiekiem je niszczy :-( Quote
AMIGA Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 monita napisał(a):One "psują" się w schronisku ... brak kontaktu z człowiekiem je niszczy :-( Myslę, że wszystko jest "do odrobienia". A myślisz, że inny psy się nie "psują" - patrz mój Bonusik. A i tak je kochamy i to podwójnie, za to, że już tyle przeszły. "Nie, nie byłam w domu :shake: Dopiero teraz jestem :p i już nie mam zamiaru się nigdzie ruczać, bo trochę zmarzłam ;-) " To się ciesz, że tylko trochę zmarzłaś :p Szkoda, że nie widziałaś jak my wczoraj zmarzłyśmy tam w Lednicy. Palce miałyśmy tak zgrabiałe, że trudno było cokolwiek nimi robić:shake: Quote
monita Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Mnie ręce najbardziej marzną ;) A skąd przemyślenia ... widzę jak się Zula zachowuje :shake: Quote
ariss Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 monita napisał(a):Mnie ręce najbardziej marzną ;) mi jeszczę poliki;) Quote
AMIGA Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 To przyjdź i posiedź dłużej z Bonuskiem. Nie jest sznaucerem, ateż się "zwichrował". PuZulka przynajmniej zachowuje się jako tako u fryzjera, da przy sobie wykonać podstawowe zabiegi kosmetyczne, da sie uczesać itd Quote
monita Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Jutro czeka nas dzień porządków czyli zabiegów kosmetycznych ;) Quote
AnkaG Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Monita zgadnij co moje pieski jadły dzisiaj w lesie ...:mad: Quote
monita Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Dzisiaj się troszkę poskubałyśmy :p Jutro dokończenie i podcięcie sierści :razz: Quote
AMIGA Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 http://images25.fotosik.pl/134/0f6259989a8a6e0bmed.jpg Tylko tyle??? Przyjedź z trymerem do nas :evil_lol: Quote
monita Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Ale to tylko po części :p A Amigi, to będzie hooo ... hoooo ;) Quote
AnkaG Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 monita napisał(a):Ale to tylko po części :p A Amigi, to będzie hooo ... hoooo ;) Pewnie duuuże wiadro. :evil_lol: Quote
AMIGA Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Odtratatitać się proszę od mojej biednej futrzaczki :mad:;). Ona biedna odstawiona w kąt przez Bonusika. Quote
AnkaG Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 AMIGA napisał(a):Odtratatitać się proszę od mojej biednej futrzaczki :mad:;). Ona biedna odstawiona w kąt przez Bonusika. Noo obgadujemy ...:evil_lol: ale przynajmniej oficjalnie a nie za plecami :lol: Quote
monita Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Za plecami, to możemy u Ciebie w galerii ;) Quote
AnkaG Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Ech trzy takie fajne cioteczki w Krakowie ... daleko. A ja przez dogo poznałam sie z Amisią co chodzimy razem na spacerki.:loveu: Bo wiekszość ludzi to uwaza że mam :stupid: bo mam tyle psów. Quote
monita Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 AnkaG napisał(a):Ech trzy takie fajne cioteczki w Krakowie ... daleko. A ja przez dogo poznałam sie z Amisią co chodzimy razem na spacerki.:loveu: Bo wiekszość ludzi to uwaza że mam :stupid: bo mam tyle psów. HiHi swój, swojego pozna ;) :diabloti: Quote
Recommended Posts