Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

monita napisał(a):
One "psują" się w schronisku ... brak kontaktu z człowiekiem je niszczy :-(

Myslę, że wszystko jest "do odrobienia". A myślisz, że inny psy się nie "psują" - patrz mój Bonusik. A i tak je kochamy i to podwójnie, za to, że już tyle przeszły.

"Nie, nie byłam w domu :shake: Dopiero teraz jestem :p i już nie mam zamiaru się nigdzie ruczać, bo trochę zmarzłam ;-) "

To się ciesz, że tylko trochę zmarzłaś :p Szkoda, że nie widziałaś jak my wczoraj zmarzłyśmy tam w Lednicy. Palce miałyśmy tak zgrabiałe, że trudno było cokolwiek nimi robić:shake:

Posted

To przyjdź i posiedź dłużej z Bonuskiem. Nie jest sznaucerem, ateż się "zwichrował". PuZulka przynajmniej zachowuje się jako tako u fryzjera, da przy sobie wykonać podstawowe zabiegi kosmetyczne, da sie uczesać itd

Posted

AMIGA napisał(a):
Odtratatitać się proszę od mojej biednej futrzaczki :mad:;). Ona biedna odstawiona w kąt przez Bonusika.

Noo obgadujemy ...:evil_lol: ale przynajmniej oficjalnie a nie za plecami :lol:

Posted

Ech trzy takie fajne cioteczki w Krakowie ... daleko.

A ja przez dogo poznałam sie z Amisią co chodzimy razem na spacerki.:loveu: Bo wiekszość ludzi to uwaza że mam :stupid: bo mam tyle psów.

Posted

AnkaG napisał(a):
Ech trzy takie fajne cioteczki w Krakowie ... daleko.

A ja przez dogo poznałam sie z Amisią co chodzimy razem na spacerki.:loveu: Bo wiekszość ludzi to uwaza że mam :stupid: bo mam tyle psów.

HiHi swój, swojego pozna ;) :diabloti: