Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pan Alfred ma ogromną wolę życia, bo cały czas mówi o swoich kotach. Zadziwia szybkością dochodzenia do siebie lekarzy. Jutro wychodzi ze szpitala i jedzie do Konstancina na rehabilitację, żeby jan najszybciej wrócic do kotów:) 

Posted

Tak wyglądają teraz psiaki ze skarpy:)

Kulka zamazana, bo ciągle jest w ruchu:

64629535692922902179.jpg

Rokuś bardzo się ostatnio poprawił. Dokarmiam go codziennie dodatkowo i wreszcie nie jest szkieletem:

36760738833522991601.jpg

Kropek rządzi całym stadem. Potrafi pacnąć pyszczek Rokusia:

59349035170359813594.jpg

Tak mnie powitał dzisiaj:

03452303538095928498.jpg

72829432951466810030.jpg

Posted

i jeszcze Kropek:

16449786465016709009.jpg

A tak wygląda Skarpa jesienią. Nie wyobrażam sobie, żebym miala nie zabrać tam rano psiaków na spacer:

67673803402557909404.jpg

32808309000883514238.jpg

Na ścieżce widac Peruszkę, która jest zawsze z przodu:)

94570055490693049233.jpg

10629081895825933497.jpg

Posted

Kropek pięknie rosnie :)

Cudowne są te jesienne zdjęcia ze skarpy.

Jak go poznałam, byl szkielecikiem:( Na szczęście na dobrym jedzeniu dla juniora rośnie jak na drożdżach:) Przede mną jeszcze zawiezienie go do weta na szczepienie i odrobaczanie. Problem w tym, że nie mam kontenerka:(

Posted

Fotorelacja cudowna ! Zazdroszczę spacerowych terenów

Kropek jest przeuroczy :)

Kilka razy byłam pytana o kontenerek i rozważam myśl, czy nie zrobić kiedyś bazarku na zakup takowego,

by móc pożyczać dogomaniakom w takich właśnie, jak Twoja, sytuacjach. Nie wiem tylko, co na to regulamin ...

muszę sprawdzić

Posted

Jak go poznałam, byl szkielecikiem:( Na szczęście na dobrym jedzeniu dla juniora rośnie jak na drożdżach:) Przede mną jeszcze zawiezienie go do weta na szczepienie i odrobaczanie. Problem w tym, że nie mam kontenerka:(

Ewuniu, ja mam kontenerek, zaraz go naszykuję dla Ciebie.

Posted

Fotorelacja cudowna ! Zazdroszczę spacerowych terenów

Kropek jest przeuroczy :)

Kilka razy byłam pytana o kontenerek i rozważam myśl, czy nie zrobić kiedyś bazarku na zakup takowego,

by móc pożyczać dogomaniakom w takich właśnie, jak Twoja, sytuacjach. Nie wiem tylko, co na to regulamin ...

muszę sprawdzić

Bardzo dobry pomysł :)

Posted

Mela ma dom! :)

Wiedziałyśmy z Ewą,ze kiedyś przyjdzie taki moment . Ania z trudem żegnała się z kolejnymi podopiecznymi, tym razem powiedziała ,ze nie jest w stanie oddać Meli i prosi by sunia u niej została na zawsze. Nie mogłyśmy odmówić, przecież to jest dla Meli najlepszy dom pod słońcem.
Łatulka i Pikuś też bardzo lubią Melę.

a1a931e4d68ad2df.jpg

60f56220048dcdeegen.jpg

Posted

Tez tak cos czulam...powodzenia Melu! Na pewno bedziesz szczesliwa :) Czy to znaczy, ze pani Ania nie bedzie juz tymczasowac psiakow?

Ustaliłyśmy z Anią, że musi odpocząc od tymczasowania i rozstań z psiakami. No chyba, że wypadnie totalnie awaryjna sytuacja. Wtedy będziemy negocjować.

Posted

No przecież nigdzie nie będzie jej tak dobrze, jak u Pani Ani! Przednie wieści!???? A potrzebę odpoczynku jak najbardziej jestem w stanie zrozumieć. Pozdrawiamy razem z Gajką!

Posted

No przecież nigdzie nie będzie jej tak dobrze, jak u Pani Ani! Przednie wieści! A potrzebę odpoczynku jak najbardziej jestem w stanie zrozumieć. Pozdrawiamy razem z Gajką!

Dziękujemy, Ania pracuje więc tym bardziej potrzebuje odpoczynku. Ma tez mniej czasu na zajmowanie się zwierzakami.

Posted

Małgośka w końcu doczekała się na miejsce w szpitalu. Oczywiście nie odłożyła ani grosza na bilet, w związku z tym dałam jej dzisiaj 40 zł, żeby miała parę groszy przy sobie. 

Zamówiłam też kolejny worek karmy dla psiaków. Poprzedni zamawiałam 7 października i Krzysztof, który ma zająć sie psiakami twierdzi, że jeszcze troszkę jej zostało. Moim zdaniem daje im za mało jedzenia, zwłaszcza, że jak ja przychodzę, to zarówno Rokuś, jak i Kulka rzucają się na wsypywaną im karmę.