Ziutka Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 [quote name='jaanka']Eh , zostałam tylko ja jedna nie walnięta i zaczyna mnie to dziwnie niepokoić :nerwy:[/QUOTE] Ciesz się, że do nich nie należysz :evil_lol: Quote
jaanka Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 [quote name='Ziutka']Ciesz się, że do nich nie należysz :evil_lol:[/QUOTE] No nie wiem mam wirtualne wrażenie że są fajne . Ale znacie się lepiej . Pewnie to nawet nie są miłe kobiety , tylko ogoleni na łyso faceci z grubymi karkami którzy podszywają się pod wielbicielki zwierząt .:crazyeye: Quote
wegielkowa Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 [quote name='Ziutka']Ciesz się, że do nich nie należysz :evil_lol:[/QUOTE] A Ty Józefa do których należysz do walniętych, nie walniętych czy walniętych inaczej? Quote
Gosiapk Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 [quote name='Ziutka']Napisze tylko tyle : Jesteście walnięte jak nie wiem co[COLOR=#4B0082][SIZE=5][B] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/B][/SIZE][/COLOR][/QUOTE] No pięknie! Człowiek się stara, broni, staje z pałą przeciw tłumowi, jako ten Rejtan szaty rozdziera i co?! I do walniętych zaliczony. :obrazic: [quote name='jaanka']Eh , zostałam tylko ja jedna nie walnięta i zaczyna mnie to dziwnie niepokoić :nerwy:[/QUOTE] koleżanka z innej choinki się urwała? [quote name='Ziutka']Ciesz się, że do nich nie należysz :evil_lol:[/QUOTE] Czy ja wiem, tak samemu to jednak smutno :diabloti: Quote
jaanka Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 [quote name='wegielkowa']A Ty Józefa do których należysz do walniętych, nie walniętych czy walniętych inaczej?[/QUOTE] Zwłaszcza ta wygląda na groźną . Zadaje brutalne pytania .:mad: Quote
wegielkowa Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Rejtanowo, jesteś ze mną i Bocianową w jednym worze:evil_lol: Quote
Gosiapk Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 [quote name='wegielkowa']Rejtanowo, jesteś ze mną i Bocianową w jednym worze:evil_lol:[/QUOTE] No piknie! Na koniec jeszcze do wora wrzucili. Nic tylko :drinka: na pocieszenie. Quote
Gusiaczek Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Ziutencja maupa jedna, wredna chciała mi Ovkę ogłosić:mad: Nie wybaczę i pierogów nie dam;) O! Quote
malagos Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 Jak się czujecie w ten zimowy poranek? Dzień zaczęłam od odśnieżania - dobrze mi to zrobiło, bo byliśmy wczoraj na imieninach u naszych znajomych ze wsi, lekarzy, więc wyżerka taka, ze dwa dni teraz mogę nie jeść. I pić. Ale praca fizyczna, jak najbardziej :) Suczyska ogromnie ten śnieg raduje, wariują jak małolaty, nawet stara Nutka się bawi. Oczywiście zaraz łapka w górę, zaraz zmiana łapki na inną, jakby mogła, to na ogonie by stała i wyrzut w oczach, że zimno. Szelki od Gusiaczek za małe na Misię, próbowałam jej zapiąć, za ciasne. Ale tę próbę znów odkupuję lękiem Misi, na posłanku nie czuje się bezpieczna, chowa się po katach. Z nią duuuużo pracy nas czeka, niestety. Pani "wczorajsza", ta z Moruska, bardzie chce Misię, ale ja sugeruję pani Szelkę - jest absolutnie gotowa do wzięcia. Pchełka robi się taka dużą dziewczynką, w sensie zachowania w domu. Wraca ślicznie na wołanie, śpi na fotelu. Do łóżka nie pozwalam włazić, bo się zrobi tłok. Quote
Gusiaczek Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 :) Misia tyje jako i Ovo, jak trza kupię większe i wyślę - daj znać na pw. W zimowy to ja się zawsze czuję dobrze, bo kocham zimę:) Wczoraj poczekałam, aż Siwy zaśnie i .... podarłam na spacer po nowym śniegu:) (bo mnie nie wolno się uskuteczniać się terenowo-L-4 :() Dla mnie pierwszy śnieg jest radością nie do ogarnięcia i chętnie rzuciłabym się z Ovo, by go gryźć i tarzać się w nim:) No dobra, jakaś goopia jezdem .... ;) Quote
Ziutka Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 [quote name='Gusiaczek']Ziutencja maupa jedna, wredna chciała mi Ovkę ogłosić:mad: Nie wybaczę i pierogów nie dam;) O![/QUOTE] Ogłoszenia to był pretekst, żebyś szybcej nam napisała, że Ovolinka zostaje :diabloti: przeca wiedziałam, że zostanie :eviltong: A z pierogami nie strasz, bo napewno dasz :mad: Quote
malagos Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 a ja dziś na obiad robię ruskie :) i to większą ilość, bo córci do Warszawy muszę trochę spakować. Quote
jaanka Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Zamierzam zrobić ciasto marchewkowe . Ma któraś z Was sprawdzony przepis i czy faktycznie jest dobre ? Quote
wegielkowa Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 [quote name='jaanka']Zamierzam zrobić ciasto marchewkowe . Ma któraś z Was sprawdzony przepis i czy faktycznie jest dobre ?[/QUOTE] Najważniejsze to dobrze rozwałkować surowe marchewki, potem już wszystko łatwe:) Quote
jaanka Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 [quote name='wegielkowa']Najważniejsze to dobrze rozwałkować surowe marchewki, potem już wszystko łatwe:)[/QUOTE] Tak właśnie myślałam . Pewnie tak samo robisz te kotlety z ziemniorów ;) Quote
malagos Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 Nie ma rady, uczę Misię chodzenia na smyczy. Nie ma zmiłuj. Teraz spacer wypadł dość pomyślnie, nie szalała, ale i nie zrobiła siku. Za godzinę kolejne podejście. Quote
Mazowszanka13 Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Zajrzyj malagos na bazarek, żeby mnie za manko nie posadzili ;) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/232638-ROZLICZAM_OBIAD-w-10-minut-i-inne-atrakcje-do-3-X-do-21-00?p=19864264#post19864264[/url] Quote
Ryjonek Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Ja mam szelki po dość żarłocznym jamniku, chyba regulowane - mogę zmierzyć jeśli potrzeba i wysłać. Quote
Ryjonek Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Słyszeliście o psim becikowym? Wójt w Chojnicach daje każdemu 500 zł kto weźmie zwierza ze schroniska. Quote
malagos Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 Moze to i dobrze, ale żeby ktoś psa co miesiąc nie brał..... Quote
malagos Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 [quote name='Ryjonek']Ja mam szelki po dość żarłocznym jamniku, chyba regulowane - mogę zmierzyć jeśli potrzeba i wysłać.[/QUOTE] Ryjonku, jeśli Ci nie potrzebne, to proszę..... U mnie na wsi mogę kupić tylko obróżki, w sklepie z artykułami do produkcji rolnej :) Jutro kupię. Quote
Gosiapk Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 [quote name='jaanka']Tak właśnie myślałam . Pewnie tak samo robisz te kotlety z ziemniorów ;)[/QUOTE] A może jajecznica w pomarańczach? Quote
wegielkowa Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 [quote name='Gosiapk']A może jajecznica w pomarańczach?[/QUOTE] Rozwałkowana? Quote
Gosiapk Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 [quote name='wegielkowa']Rozwałkowana?[/QUOTE] No jak! Musowo! Ze skorupkami :eating: Quote
Recommended Posts