Blow Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Wix, mialam Cie pozdrowic dzisiaj od Guciowej ale nie zwloklam sie znowu z wyra:diabloti: Quote
dog_master Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Ej, to jest pomysl z tym bieganiem jako pies :) Hehe, w Gdyni kiedyś też biegalam samemu ;) Znaczy sie, bez psa, jakies zmiany stron przy strefach... BRR! ;) Jak dobrze, ze wtedy nikt nie nagrywal, bom bym ze smiechu nie wyrobila ;) Medyk, fotki cudowne :loveu: Dziekuje za Kubusia :) Prawdopodobnie jesli moge, to wkleje podpisane na bloga, [url]http://kubus.kozacy.boo.pl[/url] :) Quote
medyk Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Proszę bardzo i czekam na Twoje foty :) Coś czuję, ze po świętach szykuje nam się trening bez psów :P Quote
tongue Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Dog master ja też czekam na twoje fotki. Quote
Nela* Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [quote name='medyk']jeśli przekręciłam imię któregoś psa, to bardzo prosze o poprawkę :)[/quote] akurat nie imię ale płeć :) cavalierka ze zdjęć jest w 100% samcem :lol: a zdjęcia śliczne, szczególnie podoba mi się to na którym Frodo pokonuje hopkę a ucho kompletnie zasłania mu oczy :) czy ja też mogłabym umieścić zdjęcia (oczywiście podpisane) na cavalierkowym forum? Quote
Sonika Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [quote name='medyk']to nie zazdrość tylko przyjdź :P[/quote] Jakby to było takie proste. :eviltong: Są konie i z tego co widzę trenuje rottek i owczarek niemiecki, a mój pies, ze tak powiem nie przepada za tymi rasami. No chyba, ze puściłabym go do nich bez smyczy, to może nic by się nie stało(na smyczy jest dużo pewniejszy) No ale nie warto ryzykować. Chociaz w sumie to dałoby się załatwić, ale koooonie. Widział te zwierzęta chyba dwa razy w życiu(jakos nigdy nie pomyślałam, zeby mu je pokazać. :oops:) Więc reakcja może być rózna. No ale w Gdyni treningi mi się podobały, także może jakoś załapie się na wiosnę. :eviltong: potrenujemy jeszcze(szkoda tylko ze brak koni w pobliżu) ;) Quote
wix Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 mamy 3 grupy, rottek jest w pierwszej, onek jest w drugiej :P poza tym bardzo uwazamy jesli chodzi o dobor psow, a zwlaszcza samcow, w grupach ;) konie sie pojawiaja rzadko, a nawet bardzo rzadko, jesli przejezdzaja na torze obok, to psy zazwyczaj nawet ich nie widza ;) Quote
Sonika Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 To dużo zmienia, ale i tak teraz nie mam możliwosci(chociaz może?) Mam tylko nadzieję, ze nic się nie zmieni i będzie można na wiosnę się zapisac :) Quote
Mikka Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Czy ja też mogę wrzucić podpisane fotki na rottkowe forum?? :razz: Medyk, może tak ogólne przyzwolenie , bo każdy po kolei pyta :P Quote
asia&smyk Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Ola co do koni to mój inteligentny pies chyba się jeszcze nawet nie skumał, że one sie w ogole tam pojawiają. :evil_lol: Quote
Blow Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 A mój sie kuniów boi:diabloti: Zazwyczaj staje jak wryty, wycofuje sie i czeka az znikna ale wolalabym nie ryzykowac innej reakcji:diabloti::cool3: Quote
medyk Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Sonika -> przyjedź i zobacz, wtedy będziesz oceniać. Konie są bardzo daleko i chyba żaden pies jeszcze ich nie zauważył. Wixowa Rasta nie przepada za Ambrą i jakoś bez większych zgrzytów udaje nam się razem ćwiczyć. Jasne możecie fotki wstawiać na fora. Quote
wix Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [quote name='medyk']Wixowa Rasta nie przepada za Ambrą i jakoś bez większych zgrzytów udaje nam się razem ćwiczyć. [/quote] ..ich dzisiejsze witanie sie mnie powalilo :lol: :lol: :lol: filmik mikołajowy ;) niestety bardziej dynamicznie (tzn nie tylko na fotkach :P ) wystepuja tylko: Ambra, Frodo, Loona i Bajka (no i Rasta). pozniej kolega zamarzł :cool3: ale obiecal ze jak bedzie cieplej to przyjdzie i nakreci wszystkich, wiec bedzie jeszcze fajniejszy i dluzszy filmik ;) enjoy! [URL]http://youtube.com/watch?v=VEW5MOjSMms[/URL] i rastowy jakby ktos mial ochote obejrzec, tez niebawem bedzie Quote
Mikka Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Super filmik ;) Widzę Wix że ćwiczycie na boisku ZSBO, też tam chodzę z Maxem, mieszkamy 100m dalej :evil_lol: Quote
wix Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 ooo :D a ja mieszkam hym.. 7 minut stamtad :P Quote
medyk Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Za zrobienie z Froda kobiety najmocniej przepraszam :oops: Wix filmik jest genialny :loveu: [quote name='wix']ooo :D a ja mieszkam hym.. 7 minut stamtad :P[/quote] to tak jak ja :P ale ja głównie na Zaspę chodzę. EDIT: Znajoma się mnie podpytuje czy Icek to owczarek holenderski? Quote
medyk Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 to drugie pytanie znajomej brzmiało: czy właściciel ma maila? bywa na dgm? Quote
wix Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [URL]http://dogomania.pl/forum/member.php?u=59321[/URL] :) Quote
medyk Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 thx w imieniu znajomej :P Itske -> kolejne imię mam do poprawienia... :| Quote
MonikaSz Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Filmik świąteczny boski :loveu: Loona cały czas powinna nosić mikołajkową czapkę ;) Wiem, ze nie napiszę nic odkrywczego, ale jestem kolejną fanką Icka :razz: Quote
wix Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 ja tez!! :D rastowe [URL]http://youtube.com/watch?v=kIa3Sef3Wlo[/URL] Quote
Itske Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Przeczytałam Ickowi - serdeczne jęzorki od uśmiechniętej suńki! Quote
Itske Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [quote name='medyk']to drugie pytanie znajomej brzmiało: czy właściciel ma maila? bywa na dgm?[/quote] Właściciel ma maila i baardzo często bywa na dgm;) Oraz pozdrawia serdecznie wszystkich! Quote
medyk Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 masz jak w banku, że się do Ciebie odezwie :) Quote
Recommended Posts