Igiełka Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Starsze psiaki też sa słodkie. Kamelku nie poddawaj się gdzieś tam jest twój domek. Czeka napewno na Ciebie własna kanapa i ręka do głaskania wiernej psiej Głowy. Quote
Mysia_ Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 często kiedy idę wieczorem przez pawilon to Kamelek z Faxem śpią wtuleni na legowisku... Quote
__Lara Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Biedaki :( taka cisza zionie, nikt ich nie chce? :( Quote
jusstyna85 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Ja zawsze byłam pewna,że Kamelek jest w typie ludzie,a już tak długo czeka...:( Quote
Mysia_ Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 też mi się tak wydawało :( malutki, sliczny... Quote
__Lara Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Ja nie wierzę, że on domu nie może znaleźć.... Quote
Asia_Klero Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Ja tez się dziwie,ze on jeszcze domku nie ma... Quote
Mysia_ Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 nasze kochane chore serduszko... szukaj domku... Quote
jusstyna85 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Podajcie mi konto,zasponsoruje mu wyróżnienie,ale dopiero po 03.01... Musi znaleźć domek, jest przecież w typie ludzi Quote
Bjuta Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Dzięki! Kamel z Faxem na wyróżnionym allegro mają tylko 207 wejść - nie wiem co się dzieje... Quote
Jaaga Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Pierwszy raz zobaczyłam teraz Kamelka. Jest piękny, jak to Justyna pisze w typie ludzi. Bardzo mi żal staruszków, które muszą tyle lat spędzić w schronie. Niestety, mam już takie dwa z długim schroniskowym stażem: Sarę i Wolfa, więc Kamelkowi domu nie mogę dać. Jak skończy mu się wyróżnione allegro,to proszę o wiadomość, opłacę mu następne. Quote
jusstyna85 Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Bjuta napisał(a):Dzięki! Kamel z Faxem na wyróżnionym allegro mają tylko 207 wejść - nie wiem co się dzieje... Wydaje mis sie,że nie ma sensu wystawiać 2 psy na 1 allegro,bo i tak dom sie nie znajdzie,a ludzie sie zniechęcą widząc 2 psy...trzeba osobno... Poza tym ja zastosowałabym sposób Jaagi :) wyciągnąć do hotelu,wykąpać,wyczyścić ząbki i ogłaszać jako dużo młodszego psa.Nie zapomne jak sunie Owczarka z 10 lat zrobiła 5-cio latke :) pamiętasz Jaaga? znalazła dom w ciągu paru dni,a w schronie siedziała juz ponad 6 mies.I państwo byli szczęśliwi i pies i My :) to kłamstwo dla wyższych potrzeb :) Quote
__Lara Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 jusstyna85 napisał(a):Wydaje mis sie,że nie ma sensu wystawiać 2 psy na 1 allegro,bo i tak dom sie nie znajdzie,a ludzie sie zniechęcą widząc 2 psy...trzeba osobno... Poza tym ja zastosowałabym sposób Jaagi :) wyciągnąć do hotelu,wykąpać,wyczyścić ząbki i ogłaszać jako dużo młodszego psa.Nie zapomne jak sunie Owczarka z 10 lat zrobiła 5-cio latke :) pamiętasz Jaaga? znalazła dom w ciągu paru dni,a w schronie siedziała juz ponad 6 mies.I państwo byli szczęśliwi i pies i My :) to kłamstwo dla wyższych potrzeb :) Tylko gorzej jak to kłamstwo potem wyjdzie, a ludzie będą rozczarowani.... nie wiem czy to dobry pomysł. Ja cenię szczerość, dla dobra ludzi i psów. Quote
jusstyna85 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Nie wyjdzie,bo nigdy nie ocenisz wieku psa,robi się to zazwyczaj po zębach...poza tym zawsze dobiera sie wrażliwych ludzi ( w razie czego).Kamel jest w typie ludzi, a że wiek już nie ten,to nie jego wina. Quote
Mysia_ Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 ciotki kochane, oczywiście, że wieku nie mozna ocenić na 100%, ale przecież nie ocenia sie go na podstawia ilości kamienia na ząbkach, dlatego nie wydaje mi sie, żeby wyczyszczenie ząbków coś dało, zresztą ona raczej do narkozy się nie ndaje, przypominam, że ma chore serduszko... Quote
__Lara Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Mysia_ napisał(a):ciotki kochane, oczywiście, że wieku nie mozna ocenić na 100%, ale przecież nie ocenia sie go na podstawia ilości kamienia na ząbkach, dlatego nie wydaje mi sie, żeby wyczyszczenie ząbków coś dało, zresztą ona raczej do narkozy się nie ndaje, przypominam, że ma chore serduszko... Jak ma chore serduszko to nawet nie ma co ryzykować. Quote
Bjuta Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Na sylwestrze, będę o nich myśleć. Kamel i Fax... I o Mongołku - moim wyrzucie sumienia... Quote
Mysia_ Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Nowy Rok się zaczął.... Zdrówka chłopaki :) Quote
jusstyna85 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Nie wiedziałam o serduszku... Dostałam odp z banku,pieniądze zostaną zwrócone Quote
Recommended Posts