Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bjuta napisał(a):
Kochani!!!! Czy ktoś wyskrobałby 13 zł na wyróżnione allegro? :oops:

Przydałoby się.

Tymczasem inne ogłoszenia:

Kamel, piękny pies czeka długo na dom! / Psy > Pozostałe

Ogłoszenia: Giełda Ogłoszeń :: drobne ogłoszenia: motoryzacja :: darmowe ogłoszenia: praca

Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj

Psy do adopcji - koty do adopcji - zwierzęta - oddam kota - oddam psa - adopcja kota - adopcja psa

Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne

psy, koty, hodowla

Darmowe Ogłoszenia w Internecie

[url=http://www.przygarnijzwierzaka.pl]Przygarnij Zwierzaka - Adopcje zwierz

www.spacerek.net

www.przygarnij.pl

www.nasipupile.pl

• Replies 581
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Skontaktowałam się z Justyną i okazało się, że 10.VIII allegro zablokowało jej możliwość wystawiania ofert (na podstawie, że "nie sprzedaje własnych przedmiotów"). Justna85 nie ma pojęcia, kiedy odblokują jej tą możliwość (jeśli w ogóle)... Pewnie lada chwila spotka to mnie...
No niemniej, musimy przejąć Justyny allegra. Zaraz to info ponowię na Ogólnym wątku i tam zrobię zestawienie - które allegra trzeba rozparcelować...
To Laro, weź Kamelka, dobrze?
A ja jeszcze raz pięknie proszę jakąś dobrą duszę, żeby wyskrobała 13 zł na wyróżnienie dla allegra Kamelka, który już 6 lat czeka na swoją szansę w zabrzańskim Psitulu...

Posted

Bjuta napisał(a):
Skontaktowałam się z Justyną i okazało się, że 10.VIII allegro zablokowało jej możliwość wystawiania ofert (na podstawie, że "nie sprzedaje własnych przedmiotów"). Justna85 nie ma pojęcia, kiedy odblokują jej tą możliwość (jeśli w ogóle)... Pewnie lada chwila spotka to mnie...
No niemniej, musimy przejąć Justyny allegra. Zaraz to info ponowię na Ogólnym wątku i tam zrobię zestawienie - które allegra trzeba rozparcelować...
To Laro, weź Kamelka, dobrze?
A ja jeszcze raz pięknie proszę jakąś dobrą duszę, żeby wyskrobała 13 zł na wyróżnienie dla allegra Kamelka, który już 6 lat czeka na swoją szansę w zabrzańskim Psitulu...

Zrobię Bjuto, tylko żeby ktoś opłacił to wyróżnienie :oops: i nowe zdjęcia by się przydały :p Bjuto, a nie wiesz jak tam zdrowie Justyny???
Ale powód zablokowania allegro :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

Asia_Klero napisał(a):
ja mogę zrobić w sobotę/niedziele ale w boksie bo Manixa chodzi z Kamelem na spacery i nie wiem czy nie bylaby zla gdybym go wziela:eviltong:

nigdy nic nie wiadomo :evil_lol:
ale jak go na chwilę wyciągniesz z boksu to chyba nic się nie stanie :eviltong:

Posted

Ale te profesjonalne fotki, też dodaj! Są cudne!!
Laro, blue-lagoon (oszustka z wątku Bruna) zwróciła mi 20 zł. To ja dodam 4 i Ci wyślę 24 - na dwa wyróżnienia. Niech Kamelek ma porządny start na allegro! Twoje konto mam.

Posted

Zajrzałam w notatki i miałam coś takiego napisane kiedyś o Kamelu, może coś się z tego przyda?

Kamel poz.2278 to mały psiak, do schroniska został przywieziony 5 czerwca 2002 r. Ma około 10 lat, jest zaszczepiony, odrobaczony, wykastrowany i czeka w smutnym boksie na kogoś kto wreszcie go pokocha i zabierze ze sobą do domu.

Gdyby Kamel urządzał świat po swojemu, życie polegało by głównie na przytulaniu i chodzeniu na spacerki.

Niestety świat wygląda inaczej – jeden spacer na wybieg dziennie, raz w tygodniu prawdziwy spacer w towarzystwie kilkunastu psów.

(Tylko wtedy Kamelek może się wytarzać w trawie, wybiegać, popływać i poprzytulać do wolontariuszek!)

Kamel bardzo ładnie prowadzi się na smyczy – nie ciągnie i nie szaleje. Potrafi też chodzić przy nodze w ogóle bez smyczy! Patrzy wtedy uważnie gdzie maszerują wolontariuszki i stara się być blisko nich. Zawsze któraś ma się ochotę poprzytulać do porządnego psa, więc lepiej być w pobliżu!

Po spacerze – najgorsze. Powrót do schroniska, gdzie pośród 300 innych szczekaczy trzeba walczyć o uwagę człowieka.

Dlaczego Kamel nie został jeszcze zaadoptowany?

Nie wiem. To wyjątkowo piękny pies! Miły, kontaktowy, przyjacielski.

Niech jego pech się wreszcie skończy!

To mały piesek – jeszcze kawał życia przed nim!

Posted

Bjuta napisał(a):
Ale te profesjonalne fotki, też dodaj! Są cudne!!
Laro, blue-lagoon (oszustka z wątku Bruna) zwróciła mi 20 zł. To ja dodam 4 i Ci wyślę 24 - na dwa wyróżnienia. Niech Kamelek ma porządny start na allegro! Twoje konto mam.

Ok ;) oż kurcze, to ona rzeczywiście zwraca kasę :-o może to jakoś załagodzi konsekwencje tego co zrobiła...