__Lara Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Bjuta napisał(a):Kochani!!!! Czy ktoś wyskrobałby 13 zł na wyróżnione allegro? :oops: Przydałoby się. Tymczasem inne ogłoszenia: Kamel, piękny pies czeka długo na dom! / Psy > Pozostałe Ogłoszenia: Giełda Ogłoszeń :: drobne ogłoszenia: motoryzacja :: darmowe ogłoszenia: praca Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Psy do adopcji - koty do adopcji - zwierzęta - oddam kota - oddam psa - adopcja kota - adopcja psa Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne psy, koty, hodowla Darmowe Ogłoszenia w Internecie [url=http://www.przygarnijzwierzaka.pl]Przygarnij Zwierzaka - Adopcje zwierz www.spacerek.net www.przygarnij.pl www.nasipupile.pl Quote
Bjuta Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Fantastycznie :loveu: Wielkie dzięki za ogłoszenia!!! kochani! Kto zafunduje wyróżnione allegro Kamelkowi? Niepowtarzalna okazja za jedyne 13 zł! ;) Quote
Mysia_ Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 dziękujemy za ogłoszonka :loveu: dziewczyny Kamel po fryzjerze wygląda jak nie Kamel :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Bjuta Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Skontaktowałam się z Justyną i okazało się, że 10.VIII allegro zablokowało jej możliwość wystawiania ofert (na podstawie, że "nie sprzedaje własnych przedmiotów"). Justna85 nie ma pojęcia, kiedy odblokują jej tą możliwość (jeśli w ogóle)... Pewnie lada chwila spotka to mnie... No niemniej, musimy przejąć Justyny allegra. Zaraz to info ponowię na Ogólnym wątku i tam zrobię zestawienie - które allegra trzeba rozparcelować... To Laro, weź Kamelka, dobrze? A ja jeszcze raz pięknie proszę jakąś dobrą duszę, żeby wyskrobała 13 zł na wyróżnienie dla allegra Kamelka, który już 6 lat czeka na swoją szansę w zabrzańskim Psitulu... Quote
__Lara Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Bjuta napisał(a):Skontaktowałam się z Justyną i okazało się, że 10.VIII allegro zablokowało jej możliwość wystawiania ofert (na podstawie, że "nie sprzedaje własnych przedmiotów"). Justna85 nie ma pojęcia, kiedy odblokują jej tą możliwość (jeśli w ogóle)... Pewnie lada chwila spotka to mnie... No niemniej, musimy przejąć Justyny allegra. Zaraz to info ponowię na Ogólnym wątku i tam zrobię zestawienie - które allegra trzeba rozparcelować... To Laro, weź Kamelka, dobrze? A ja jeszcze raz pięknie proszę jakąś dobrą duszę, żeby wyskrobała 13 zł na wyróżnienie dla allegra Kamelka, który już 6 lat czeka na swoją szansę w zabrzańskim Psitulu... Zrobię Bjuto, tylko żeby ktoś opłacił to wyróżnienie :oops: i nowe zdjęcia by się przydały :p Bjuto, a nie wiesz jak tam zdrowie Justyny??? Ale powód zablokowania allegro :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Mysia_ Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 ktoś się chyba na Justyne uparł :mad::angryy: nie wiem czy dam radę nowe fotki porobić, może nasze dziewczyny znajdą chwilę? :oops: Quote
Asia_Klero Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 ja mogę zrobić w sobotę/niedziele ale w boksie bo Manixa chodzi z Kamelem na spacery i nie wiem czy nie bylaby zla gdybym go wziela:eviltong: Quote
Mysia_ Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Asia_Klero napisał(a):ja mogę zrobić w sobotę/niedziele ale w boksie bo Manixa chodzi z Kamelem na spacery i nie wiem czy nie bylaby zla gdybym go wziela:eviltong: nigdy nic nie wiadomo :evil_lol: ale jak go na chwilę wyciągniesz z boksu to chyba nic się nie stanie :eviltong: Quote
Bjuta Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Najwyżej będziemy się za Tobą wstawiać u Manixy! ;) Quote
Bjuta Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Jaki dzieciak słodki!!! :loveu::loveu::loveu: I jaki szczęśliwy na tym spacerze!!!! Quote
__Lara Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Ojej, zupełnie inny psiak :loveu: z nowymi zdjęciami będą nowe ogłoszenia :lol: Quote
Bjuta Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Ale te profesjonalne fotki, też dodaj! Są cudne!! Laro, blue-lagoon (oszustka z wątku Bruna) zwróciła mi 20 zł. To ja dodam 4 i Ci wyślę 24 - na dwa wyróżnienia. Niech Kamelek ma porządny start na allegro! Twoje konto mam. Quote
Bjuta Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Zajrzałam w notatki i miałam coś takiego napisane kiedyś o Kamelu, może coś się z tego przyda? Kamel poz.2278 to mały psiak, do schroniska został przywieziony 5 czerwca 2002 r. Ma około 10 lat, jest zaszczepiony, odrobaczony, wykastrowany i czeka w smutnym boksie na kogoś kto wreszcie go pokocha i zabierze ze sobą do domu. Gdyby Kamel urządzał świat po swojemu, życie polegało by głównie na przytulaniu i chodzeniu na spacerki. Niestety świat wygląda inaczej – jeden spacer na wybieg dziennie, raz w tygodniu prawdziwy spacer w towarzystwie kilkunastu psów. (Tylko wtedy Kamelek może się wytarzać w trawie, wybiegać, popływać i poprzytulać do wolontariuszek!) Kamel bardzo ładnie prowadzi się na smyczy – nie ciągnie i nie szaleje. Potrafi też chodzić przy nodze w ogóle bez smyczy! Patrzy wtedy uważnie gdzie maszerują wolontariuszki i stara się być blisko nich. Zawsze któraś ma się ochotę poprzytulać do porządnego psa, więc lepiej być w pobliżu! Po spacerze – najgorsze. Powrót do schroniska, gdzie pośród 300 innych szczekaczy trzeba walczyć o uwagę człowieka. Dlaczego Kamel nie został jeszcze zaadoptowany? Nie wiem. To wyjątkowo piękny pies! Miły, kontaktowy, przyjacielski. Niech jego pech się wreszcie skończy! To mały piesek – jeszcze kawał życia przed nim! Quote
__Lara Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Bjuta napisał(a):Ale te profesjonalne fotki, też dodaj! Są cudne!! Laro, blue-lagoon (oszustka z wątku Bruna) zwróciła mi 20 zł. To ja dodam 4 i Ci wyślę 24 - na dwa wyróżnienia. Niech Kamelek ma porządny start na allegro! Twoje konto mam. Ok ;) oż kurcze, to ona rzeczywiście zwraca kasę :-o może to jakoś załagodzi konsekwencje tego co zrobiła... Quote
Mysia_ Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 jaki cudny Kamelek na tych zdjęciach :loveu::loveu::loveu: Quote
__Lara Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Bjuto, pieniążki doszły, zaraz wystawię allegro nr 1 :p Edit: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=740098192 12,60zł ;) Quote
Bjuta Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Śliczne allegro!:loveu: Oby się udało! Quote
__Lara Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Bjuta napisał(a):Śliczne allegro!:loveu: Oby się udało! :lol: też trzymam kciuki!!! Quote
__Lara Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Kamel ma jednego obserwatora na allegro. Trzymamy kciuki żeby się ujawnił! Quote
Mysia_ Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 oby... :roll: niestety róznie to bywa z tymi obserwatorami :roll: Quote
Recommended Posts