Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 581
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Qrcze strasznie mi szkoda Kamelka i Faxa. Tyle lat już siedzą za kratami... :-( Może trzeba troche rozkręcić wątek i zacząć zbierać na jakiś hotelik, który mógłby wziąć ich razem? :roll: To takie fajne psiaki, aż żal patrzeć jak gasną w schronisku :placz: Na dobry początek zrobiłam wspólny banerek. Porsze się częstować. Im więcej ludzi na wątku tym większa szansa na pomoc dla chłopaków.

I osobne dla Kamelka:

i Faxa:

Posted

Strasznie mało osób tu zagląda... :shake: Trzeba zwołać cioteczki i zacząć działać. Myślałam też o założeniu nowego, wspólnego wątku... Ten jest Kamelka, no i zakładała go Patikujek, która ostatnio nie bywa na dogo. Nie wiem też jak chłopcy stoją z ogłoszeniami. Mają jakieś wspólne? :roll:

Posted

Niestety nie:shake:. Widzę, że Pianka przydzieliła mi drugi post w wątku - dzięki! :loveu: (poprosiłam o to, żeby wrzucić aktualicacje - ale może faktycznie zacząć nowy wątek, bo ten jest bardzo zaśmiecony hopkami?) :roll:

Posted

pati_zabrze napisał(a):
Na dniach założe chłopakom nowy wątek i zrobie ogłoszenia, tylko potrzebny byłby jakiś fajny tekst. Może któraś z cioteczek mogłaby pomóc? :roll:

To może ja się postaram.