Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mysia_ napisał(a):
Chyba Justynka chciała, tak? :roll:

mówiłam, że zasponsoruje...wystarczyło wysłać PW, mam sporo wątków w subskrycpji,a nie przesiaduje na dogo tyle,co kiedyś...

Komu przelać kase?

• Replies 581
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jusstyna85 napisał(a):
mówiłam, że zasponsoruje...wystarczyło wysłać PW, mam sporo wątków w subskrycpji,a nie przesiaduje na dogo tyle,co kiedyś...

Komu przelać kase?

Mi :p a jakie wyróżnienie za 12zł? czy za 20, z podswietleniem i pogrubieniem?

Posted

Mysia_ napisał(a):
__Lara, zastanawiam się czy jest sens podawania namiarów na Patikujek, ona w schronisku od dawna się nie pojawia, a na dogo to juz w ogóle :roll:

To podajcie mi proszę namiary aktualne ;)

Posted

_Laro, dołóż jeszcze Faxusia, dobrze?

Coś w stylu:

[FONT=Book Antiqua]
Fax
[/FONT][FONT=Book Antiqua] jest miłym i spokojnym, malutkim pieskiem. [/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Długi czas już przebywa w schronisku co nie znaczy że nie chce tego stanu zmienić. [/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Ma w schronisku swojego wiernego i oddanego przyjaciela Kamela[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Obaj dzielą jeden box od siedmiu lat i wspierają się wzajemnie, [/FONT]
[FONT=Book Antiqua]pomagają sobie w kłopotach i zasypiają przytuleni.[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Fax ubi biegać i szuka kontaktu z człowiekiem. Nie znosi tylko noszenia na rekach. [/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Ma spokojne usposobienie i wie jak ma się zachowywać dobry pies. [/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Na spacerach sam się pilnuje, nie stwarza żadnych problemów. [/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Najbardziej nadawał by się do ludzi z dorosłymi dziećmi lub osoby starszej, [/FONT]
[FONT=Book Antiqua]a czy to mieszkanie czy domek to już mu zapewne obojętne. [/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Fax bardzo chciałby trafić do domu razem ze swoim serdecznym przyjacielem Kamelem. [/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Tel. 692 581 343[/FONT]

Posted

Bjuta napisał(a):
Allegro się skończyło. Szukamy sponsora na wznowienie - czy ma ktoś zbędne 12,60, żeby Larze podesłać?

Właśnie?

Przy okazji, zmieniłabym nieco allegro, to już się "przejadło. Może nowe zwróci czyjąś uwagę.

• 2 weeks later...