jusstyna85 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Mysia_ napisał(a):Chyba Justynka chciała, tak? :roll: mówiłam, że zasponsoruje...wystarczyło wysłać PW, mam sporo wątków w subskrycpji,a nie przesiaduje na dogo tyle,co kiedyś... Komu przelać kase? Quote
__Lara Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 jusstyna85 napisał(a):mówiłam, że zasponsoruje...wystarczyło wysłać PW, mam sporo wątków w subskrycpji,a nie przesiaduje na dogo tyle,co kiedyś... Komu przelać kase? Mi :p a jakie wyróżnienie za 12zł? czy za 20, z podswietleniem i pogrubieniem? Quote
__Lara Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Mysia_ napisał(a):ufff... no to super :cool3: :) Justyna nie odpisuje jakie wyróznienie, więc zaraz napiszę do niej Pw. Quote
Mysia_ Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 ciotki a co myślicie o szukaniu Kamelkowi i Faxowi wspólnego domku? Ranyyy... oni są tak bardzo z sobą związani, to jednak już kilka dobrych lat :-( Quote
__Lara Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Wznowione allegro za 12,60zł: Kamel... piękny pies czeka na dom, zaadoptuj (812753456) - Aukcje internetowe Allegro Zmienię jeszcze zaraz tytuł na inny ;) Quote
Mysia_ Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 __Lara, zastanawiam się czy jest sens podawania namiarów na Patikujek, ona w schronisku od dawna się nie pojawia, a na dogo to juz w ogóle :roll: Quote
__Lara Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Mysia_ napisał(a):__Lara, zastanawiam się czy jest sens podawania namiarów na Patikujek, ona w schronisku od dawna się nie pojawia, a na dogo to juz w ogóle :roll: To podajcie mi proszę namiary aktualne ;) Quote
Mysia_ Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 mogą być na mnie, bo w schronisku jestem codziennie i tak ludzie z ogloszeń do mnie non stop dzwonią ;) [email protected] tel. 692 581 343 Quote
jusstyna85 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Mysia_ napisał(a):ciotki a co myślicie o szukaniu Kamelkowi i Faxowi wspólnego domku? Ranyyy... oni są tak bardzo z sobą związani, to jednak już kilka dobrych lat :-( to dobry pomysł... Quote
Mysia_ Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 jusstyna85 napisał(a):to dobry pomysł... to dwa małe psiaki, takie bidulki kochane :-( może akurat by się udało.... Quote
Bjuta Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 _Laro, dołóż jeszcze Faxusia, dobrze? Coś w stylu: [FONT=Book Antiqua] Fax[/FONT][FONT=Book Antiqua] jest miłym i spokojnym, malutkim pieskiem. [/FONT] [FONT=Book Antiqua]Długi czas już przebywa w schronisku co nie znaczy że nie chce tego stanu zmienić. [/FONT] [FONT=Book Antiqua]Ma w schronisku swojego wiernego i oddanego przyjaciela Kamela[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Obaj dzielą jeden box od siedmiu lat i wspierają się wzajemnie, [/FONT] [FONT=Book Antiqua]pomagają sobie w kłopotach i zasypiają przytuleni.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Fax ubi biegać i szuka kontaktu z człowiekiem. Nie znosi tylko noszenia na rekach. [/FONT] [FONT=Book Antiqua]Ma spokojne usposobienie i wie jak ma się zachowywać dobry pies. [/FONT] [FONT=Book Antiqua]Na spacerach sam się pilnuje, nie stwarza żadnych problemów. [/FONT] [FONT=Book Antiqua]Najbardziej nadawał by się do ludzi z dorosłymi dziećmi lub osoby starszej, [/FONT] [FONT=Book Antiqua]a czy to mieszkanie czy domek to już mu zapewne obojętne. [/FONT] [FONT=Book Antiqua]Fax bardzo chciałby trafić do domu razem ze swoim serdecznym przyjacielem Kamelem. [/FONT] [FONT=Book Antiqua]Tel. 692 581 343[/FONT] Quote
__Lara Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Ok, zaraz naniosę zmiany. Edit: jutro, czas mnie goni do łóżka :( Quote
Bjuta Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 _Laro a może udałoby Ci się jeszcze wcisnąć moją ulubioną fotkę Kamelka. Ta zimowa jest 2 razy, a mogłaby sąsiadować z "letnią" :roll: Quote
Bjuta Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Nie wiadomo, czy _Larze w ogóle udało się znaleźć ten wątek po wielkim a niezapowiedzianym remoncie... Quote
__Lara Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 [quote name='Bjuta']Nie wiadomo, czy _Larze w ogóle udało się znaleźć ten wątek po wielkim a niezapowiedzianym remoncie... Udało :) Dokonane zmiany: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=812753456 Quote
Mysia_ Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 suuuper :) a ja coś się w tej nowej dogomani nie mogę odnaleźć... Quote
Bjuta Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Allegro się skończyło. Szukamy sponsora na wznowienie - czy ma ktoś zbędne 12,60, żeby Larze podesłać? Quote
__Lara Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Bjuta napisał(a):Allegro się skończyło. Szukamy sponsora na wznowienie - czy ma ktoś zbędne 12,60, żeby Larze podesłać? Właśnie? Przy okazji, zmieniłabym nieco allegro, to już się "przejadło. Może nowe zwróci czyjąś uwagę. Quote
Mysia_ Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 mam jakieś nowe fotki z Kamelkiem i Faxem, ale chyba najszybciej uda mi się w weekend je wstawić... Quote
Bjuta Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Wspaniałe! _Piękne foty!! Laro, przypomnij mi nr konta, zasponsoruję wyróżnienie. Quote
Recommended Posts