Mysia_ Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 cięzko było robić im te zdjęcia, bo mają w boksie takiego kolege - Maxa, który im ciągle rozdawał buziaki i wszystko mi przysłaniał swoim tyłkiem :D Quote
Bjuta Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Śliczne są te zdjęcia! _Laro, napisz mi nr konta, bo mi się zgubił. Quote
__Lara Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Bjuta napisał(a):Wspaniałe! _Piękne foty!! Laro, przypomnij mi nr konta, zasponsoruję wyróżnienie. Kochani, jusstyna85 nie zapłaciła mi do teraz za listopadową aukcję Kamela, a do piątku muszę zapłacić rachunek. Proszę o uregulowanie tego. Quote
jusstyna85 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 __Lara napisał(a):Kochani, jusstyna85 nie zapłaciła mi do teraz za listopadową aukcję Kamela, a do piątku muszę zapłacić rachunek. Proszę o uregulowanie tego. Nie umiem wysłać Ci PW.Ja sprawdzałam-zapłaciłam za to i mam to w przelewach.Pamiętałam,że płaciłam wtedy kiedy ing miał problem i przez pare dni 1 przelew wychodził 10 minut.Wczoraj sprawdziłam i przelew figuruje w zaksięgowanych. Quote
__Lara Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='jusstyna85']Nie umiem wysłać Ci PW.Ja sprawdzałam-zapłaciłam za to i mam to w przelewach.Pamiętałam,że płaciłam wtedy kiedy ing miał problem i przez pare dni 1 przelew wychodził 10 minut.Wczoraj sprawdziłam i przelew figuruje w zaksięgowanych.[/QUOTE] No tak, ale on do mnie nie doszedł :( Quote
__Lara Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Możemy zrobić tak, że kosztami podzielimy się na pół, bo nie widzę innego rozwiązania :/ Quote
jusstyna85 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='__Lara']Możemy zrobić tak, że kosztami podzielimy się na pół, bo nie widzę innego rozwiązania :/[/QUOTE] Wiesz co,to niemożliwe,żeby one wyparowały...ja je na pewno przesyłałam, mam to w rozliczonych,skoro Ty ich nie masz,to może da sie jakąś reklamacje zrobić w banku? może ktoś wie? nie można przecież tego podarować Quote
__Lara Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='jusstyna85']Wiesz co,to niemożliwe,żeby one wyparowały...ja je na pewno przesyłałam, mam to w rozliczonych,skoro Ty ich nie masz,to może da sie jakąś reklamacje zrobić w banku? może ktoś wie? nie można przecież tego podarować[/QUOTE] To spróbuj Justyno zrobić reklamację. Ja wciąż wertuje wpłaty i wypłaty i nie ma nic od Ciebie. Quote
jusstyna85 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Zadzwonie,albo przejade sie jutro do banku.Podaj mi konto, zrobię przelew,a gdyby tamten przyszedł,to będzie na następny miesiąc.Nie wiem,czy nie będą chcieli dowodu osobistego...będzie problem,bo ja nie wiem gdzie go mam... Quote
__Lara Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 ok Justyna, zaraz podam Ci numer konta. Słuchaj, a może właśnie wpisałaś źle numer konta? może się pomyliłaś? Ja Ci prześlę numer to sprawdź czy dobrze wpisałaś. Quote
jusstyna85 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='__Lara']ok Justyna, zaraz podam Ci numer konta. Słuchaj, a może właśnie wpisałaś źle numer konta? może się pomyliłaś? Ja Ci prześlę numer to sprawdź czy dobrze wpisałaś.[/QUOTE] Prześlij mi...ja byłam w banku, reklamacje bez problemu moge złożyż,ale mając dowód.Musze przekopać wszystkie torebki Quote
__Lara Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='jusstyna85']Prześlij mi...ja byłam w banku, reklamacje bez problemu moge złożyż,ale mając dowód.Musze przekopać wszystkie torebki[/QUOTE] Próbowałam Ci przesłać, ale miałaś skrzynkę zapchaną. Spróbuję teraz. Quote
Bjuta Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='jusstyna85']Prześlij mi...ja byłam w banku, reklamacje bez problemu moge złożyż,ale mając dowód.Musze przekopać wszystkie torebki[/QUOTE] Justynko, moja koleżanka z pracy straciła dowód i obudziła się kredytem na 15 tysięcy... Jeśli nie znajdziesz dowodu musisz go jak najszybciej zastrzec!!!! _Laro, ja przejmę allegra Kamelko-Faxowe. ;) W końcu obiecałam to Kamelkowi we wrześniu i się nie wywiązałam... Quote
jusstyna85 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Współczuje jej... ja go na pewno mam gdzieś w torebce,bo zawsze wszystkie dokumenty wypadają mi z portfela :) Właśnie zaczęłam przeszukiwać :) przynajmniej porządek zrobie :) jutro rano pójdę złożyć reklamacje Quote
__Lara Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='Bjuta']Justynko, moja koleżanka z pracy straciła dowód i obudziła się kredytem na 15 tysięcy... Jeśli nie znajdziesz dowodu musisz go jak najszybciej zastrzec!!!! _Laro, ja przejmę allegra Kamelko-Faxowe. ;) W końcu obiecałam to Kamelkowi we wrześniu i się nie wywiązałam...[/QUOTE] Oki ;) jusstyna, kciuki za znalezienie dowodu ;) straszne z tym kredytem :o Quote
jusstyna85 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Znalazł sie i jeszcze ile drobnych poznajdowałam po torebkach :) Reklamacja złożona, odpowiedź-do 30 dni... Daj mi konto,przeleję jeszcze raz, Quote
__Lara Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 jusstyna juz, mam nadzieję, że odetkałaś skrzynkę ;) Quote
jusstyna85 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Nie mam zapchanej,mam dużo miejsca,a nie umiem wysyłać PW, do mnie też sie nie da? ja już nie wiem co z dogo :( Quote
__Lara Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 jusstyna, mi ciągle pisze, że masz zapchaną skrzynkę... nic nie mogę Ci wysłać... to podaj maila może, ok? Quote
jusstyna85 Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Wywaliłam całkowicie explorera, to podobno działa... Spróbuj teraz,a jak nie,to moje gg 1788222 Quote
Bjuta Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 http://www.allegro.pl/item852852741_kamel_i_fax_fantastyczne_chlopki_zapraszaja.html Quote
Recommended Posts