Soko Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Ja się rejestruję i powinnam być (chociaż nie jestem pewna na 100% bo zaraz wychodzę z psem i potem mogę paść - ale postaram się! :D) :) Quote
Kasiass Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 A jeszcze mam takie pytanie, bo nie jestem pewna: Czy żeby kogoś policzyło jako widza, to musi być zarejestrowany czy po prostu może tylko włączyć kanał? Wiem, że jak się nie jest zarejestrowanym to nie można na czacie pisać, ale nie wiem jak to jest z naliczaniem widzów :) Quote
black sheep Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Trzeba się zarejestrować, to tylko kilka min Quote
Saththa Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='black_sheep']Trzeba się zarejestrować, to tylko kilka min[/QUOTE] Minut? Mi zesżło w sekundach;) Quote
Kasiass Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Kto może niech włącza :) ! [URL]http://pl.twitch.tv/illusion_hc[/URL] Quote
konisia Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Nuta, potwierdzcie plz, czy trzeba sie rejestrować, żeby się liczyło? I dajcie znać ilu dogomaniaków widzicie ;-) Ja włączyłam:lol: Jeszcze przydałoby się dla laików może wytłumaczyć jak odblokować okienka. Ja mam Chrome'a, niby odblokowałam, ale nie wiem czy to działa:-/ Quote
black sheep Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 To trwało tak szybko, że nawet nie zdążyłam spojrzeć na zegarek!;)))) Quote
danyww Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='danyww']Zarejestrować się trzeba. :)[/QUOTE] Tak myślę. :cool3: A może źle myślę. :oops: Quote
black sheep Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Przepraszam, trochę się zakręciłam. [B]REJESTROWAĆ się nie trzeba - żeby leciała kasa[/B] - trzeba [U]tylko włączyć kanał[/U]. Jeśli chce się pisać na czasie - to wtedy trzeba. Quote
pamela555 Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 A mi się wydaje że chyba się nie trzeba rejestrować... Ale już nie wiem... Stream włączony, choć nie jestem zarejestrowana... Oczywiście jestem zakręcona i nie byłam obecna na żywo w poniedziałek, ale sobie obejrzę nagranie, jak znajdę trochę czasu... Pozdrawiam :P Quote
pamela555 Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='black_sheep']Przepraszam, trochę się zakręciłam. [B]REJESTROWAĆ się nie trzeba - żeby leciała kasa[/B] - trzeba [U]tylko włączyć kanał[/U]. Jeśli chce się pisać na czasie - to wtedy trzeba.[/QUOTE] Nooo i wszystko się wyjaśniło :) Quote
konisia Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Dzieki! Jeszcze z tego co zrozumialam z tego poniedzialkowego streamu to trzeba miec odblokowane okienka - to wazne. A! I jeszcze kwestia laptopow. Czy jak wlacze na lapku na noc, pojde spac:lol: to chyba tez musze ustawic sobie tak, zeby po jakims tam czasie nieaktywnosci komp mi sie nie wylaczyl? Czy ktos cos wie na ten temat? :-) Quote
black sheep Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 No tak, połączenie się zrywa jak komputer przechodzi w hibernację/uśpienie Quote
kajzera Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Właśnie wstałam do pracy i was nie widzę, co się stało? Quote
Nuta le Bób Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 Niedawno skończyliśmy. Ogarniam właśnie Silent Hill'a 2 który jest straaasznie problematyczny a Malwina odsypia. Było już tylko kilka osób, dlatego dziś skończyliśmy trochę wcześniej niż planowaliśmy :) Quote
pamela555 Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 I tak podziwiam, siedzieć tak całą noc... :) śledziłam czat, rzeczywiście różne języki się pojawiały... ;) do zobaczenia dzisiaj wieczorem :D Quote
Kasiass Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 (edited) No tak, Silent Hilla wczoraj duzo nie było ale Rayman też był całkiem przyjemny ^^ Mam nadzieję, że dzisiaj się uda z SH :) W ogóle nie wiem czemu, ale dopiero teraz zobaczyłam, że macie wydarzenie na FB ... :) Zaprosiłam wszystkich znajomych :) Edited September 19, 2012 by Kasiass Quote
joaaa Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 A ja weszłam koło 5 i nic się nie działo. Może muszę jakoś się zarejestrować? Quote
pamela555 Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 [quote name='joaaa']A ja weszłam koło 5 i nic się nie działo. Może muszę jakoś się zarejestrować?[/QUOTE] Patrz post 171.. Po prostu prawie nikogo nie było o tej porze więc skończyli wcześniej Quote
Recommended Posts