Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A to już Michu u Karoliny na tymczasie... Zobaczcie tą zmienę. Z wystraszonego, skomlącego psa w boksie na dumnego i pięknego pseudosznaucera....

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niech ktos w poniedziałek poprosi o przeniesienie tego biedaka , troszkę informacji i jakieś zdjęcie w całości i trzeba dać go na allegro <ja moge > i szukamy mu biegiem domku jeju czemu tyle jest tych nieszczęść

Posted

Jak sie szybko go nie uratuje ,kiedys go zagryzą. Przy ostatniej mojej wizycie w schronie ,bylam świadkie jak suki gryzly inną.Waliłam torebką w siatke ,krzyczalam na całe gardlo.Pracownik przenióśl ją do innego boksu.Sunia miala oskalpowaną glowę i inne rany.Psy jak kogoś zdominują ,to tak bedą męczyc aż zameczą na smieć. Ratujcie tego biedaka !

Posted

W tych oczkach tak widać przerażenie, tak jakby czuł, że za chwilę ktoś bedzie Mu chciał zrobić krzywdę :placz: :shake: :-( :-(

Musimy coś zrobić!! Trzeba Mu jakoś pomóc!!

Posted

Gdyby zadbac o jego toaletę to wyszedłby super przystojniak!

--------------------------------------------------------

http://www.brightlion.com/InHope/InHope_pl.aspx

Posted

kochana ja miałam na tyczasie ostatnio piekna podhalanke i jaki super dom sie znalażł! Musisz mu dac imie - bedzie łatwiej podbijac watek!:loveu:

------------------------------------------------------------------

http://www.brightlion.com/InHope/InHope_pl.aspx

Posted

daj mi wszyskie info o tym psiaku-jutro po niego pjade...
moj nr kom-691750862
mialam jutro zabrac szczeniaka ze schronu, ale znajdzie sie tez miejsce dla tego wystraszonego psiaka-niestety tymczas-mam male mieszkanko 50m i juz 3 rozpieszczone koty przybledy...(mam nadzieje ze jakos sie wszyscy dogadaja-jak nie koty moge na jakis czas dac sasiadce ktora czesto odwiedzaja) :]