kaLOlina Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 dobrze bedzie jak mu domek znajdziemy...jutro porobie foteczki...wystawi sie chlopca na allegro...bede pisala co i jak... Quote
BoWa Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Zobaczcie jaki piękny szorściak z cudownymi oczami ! Może Ty dasz mu dom na zawsze? Quote
Hala Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 GoWa, nie namawiaj..i tak Karolina dużo dla niego robi! A Ty Karolina jestes z Poznania? Quote
kaLOlina Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 tak Poznan sie klania-Łazarz:] juz rozeslalam linki po wszystkich znajomych...moze znajde dla psiaka dom...[?] ale nie ma co sie jeszcze cieszyc...ja chwilowo zapewnie mu tylko DT...:[ mam taka malutka nadzieje ze jak jutro po niego pojade to juz go nie bedzie bo chwilke wczesniej ktos go zabral do domku!!! Quote
kaLOlina Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 wiem...licze sie z tym ze nie bedzie latwo-piesek tez nie jest zbyt mlody...ale sie postaramy prawda?? :] Quote
kaLOlina Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 a tymczasem HOP DO GORY kochanie!!!! moze znajdziemy ci tu prawdziwy domek a nie tylko tymczasowy!!! haloooo Poznań!!!!! Quote
Hala Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 witamy kudłaczka! zobaczymy co dziś Karolcia zrobi. Jestem bardzo ciekawa. ! Trzeba psiaka poogłaszać wszędzie gdzie się da!. :evil_lol: Quote
ellfica Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Karolciu i Halu ! Trzymam za Was kciuki kochane ! Oj gdyby tylko kudłaczek wiedział, jakie szczęście Go dziś czeka !! :multi: :multi: POWODZENIA DZIEWCZYNY Quote
iwop Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Trzymam kciuki! Piekny jest tylko trochę kapieli mu potrzeba:cool3: i będzie cudo -------------------------------------------------------------- http://www.brightlion.com/InHope/InHope_pl.aspx Quote
Hala Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Kochani!! mam cudowne wieści!! Kudłaczek, który ponoc jest Miśkiem, jest w domku tymczasowym u Karoliny! Wszystko opowiem wieczorkiem, chyba ze Karolcia opowie prędzej... a teraz macie kilka fotek. :loveu: Pies jest cudowny! :multi: Quote
Hala Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 a to kilka minut przed wyjsciem na wolność :loveu: Quote
kaLOlina Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 wlasnie spi w swoim DT na podlodze.... PIES JEST PRZEKOCHANY!!! bardzo lagodny kocha ludzi przylepa...ale do tego ma pelno energii...chce sie bawiec, ganiac i te pe:) na spacerku kazde drzewo go interesowalo.:] wyglad na starszego ale wet ocenil go po zebach na ok 7lat...zachowuje sie jak mlodziak...tyle w nim radosci...idziemy znow na spacerek a pozniej wkleimy kilka foteczek... bardzo prosze Poznan o domek dla niego!!! u mnie nie moze zostac(koty, dla ktorych jest mily ale one go nie zaakceptowaly):/ aaaa piesek jest cichutki nie szczeka nawet jak zostal na chwile sam w domu grzecznie czekal!!!! Quote
kaLOlina Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 nie chce zeby zlamalo sie jego kochane serduszko!! prosze o DOMEK!! Misiu czeka... Quote
kaLOlina Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Misiek w domu-patrzcie jaki on kochany-ten pies jest b.grzeczny, chce sie bawic ale w domku lezy spokojnie w jednym miejscu9na podlodze)nie chce wskakiwac na fotele-no tylko raz do sesji zdejeciowej;] KONIECZNIE PILNIE MUSIMY ZNALEZC MU DOM!!Misiek jest b.kontaktowy-nie jest agresywny-ani do ludzi ani innych zwierzat-bardzo lubi kontakt z innymi psami...misiek spedzil juz 2lata w schronie!!dajmy my szansce na pogodna starosc:(:(:(:( :'(:'(:'( Quote
kaLOlina Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 patrzcie jaki jestem sliczny-szukam domu-blagam!!!! Quote
kaLOlina Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 ;] prosimy o dom!!!! szybciutko!!! moje serduszko peknie jak nikt mnie nie wezmie:( Quote
Recommended Posts