Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak Poznan sie klania-Łazarz:]
juz rozeslalam linki po wszystkich znajomych...moze znajde dla psiaka dom...[?] ale nie ma co sie jeszcze cieszyc...ja chwilowo zapewnie mu tylko DT...:[ mam taka malutka nadzieje ze jak jutro po niego pojade to juz go nie bedzie bo chwilke wczesniej ktos go zabral do domku!!!

Posted

witamy kudłaczka! zobaczymy co dziś Karolcia zrobi. Jestem bardzo ciekawa. ! Trzeba psiaka poogłaszać wszędzie gdzie się da!. :evil_lol:

Posted

Karolciu i Halu !
Trzymam za Was kciuki kochane !

Oj gdyby tylko kudłaczek wiedział, jakie szczęście Go dziś czeka !! :multi: :multi:

POWODZENIA DZIEWCZYNY

Posted

Trzymam kciuki! Piekny jest tylko trochę kapieli mu potrzeba:cool3: i będzie cudo
--------------------------------------------------------------

http://www.brightlion.com/InHope/InHope_pl.aspx

Posted

Kochani!! mam cudowne wieści!!
Kudłaczek, który ponoc jest Miśkiem, jest w domku tymczasowym u Karoliny!
Wszystko opowiem wieczorkiem, chyba ze Karolcia opowie prędzej...
a teraz macie kilka fotek. :loveu: Pies jest cudowny! :multi:

Posted

wlasnie spi w swoim DT na podlodze....
PIES JEST PRZEKOCHANY!!! bardzo lagodny kocha ludzi przylepa...ale do tego ma pelno energii...chce sie bawiec, ganiac i te pe:) na spacerku kazde drzewo go interesowalo.:] wyglad na starszego ale wet ocenil go po zebach na ok 7lat...zachowuje sie jak mlodziak...tyle w nim radosci...idziemy znow na spacerek a pozniej wkleimy kilka foteczek...
bardzo prosze Poznan o domek dla niego!!! u mnie nie moze zostac(koty, dla ktorych jest mily ale one go nie zaakceptowaly):/ aaaa piesek jest cichutki nie szczeka nawet jak zostal na chwile sam w domu grzecznie czekal!!!!

Posted

Misiek w domu-patrzcie jaki on kochany-ten pies jest b.grzeczny, chce sie bawic ale w domku lezy spokojnie w jednym miejscu9na podlodze)nie chce wskakiwac na fotele-no tylko raz do sesji zdejeciowej;] KONIECZNIE PILNIE MUSIMY ZNALEZC MU DOM!!Misiek jest b.kontaktowy-nie jest agresywny-ani do ludzi ani innych zwierzat-bardzo lubi kontakt z innymi psami...misiek spedzil juz 2lata w schronie!!dajmy my szansce na pogodna starosc:(:(:(:( :'(:'(:'(